- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
Pazar yapıcam pazartesi doktor gel demişti :)
Pazartesi kaçta randevun ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar yapıcam pazartesi doktor gel demişti :)
Pazartesi kaçta randevun ? :)
yelekçi oluyomusuz :)
Pazartesi gel dedi saati söylemedi şekerim
haha 2015 mayıs yelekçilerı dıye baslık açarız :)İnşallah inşallah hamile kalalım başka bir şey istemiyorum inşallah hepimiz hamile kalırız :) yelekçide oluruz patikçide![]()
Tamam canım haber vermeyi unutma ama merak ederim heycanlandım bak şimdi![]()
haha 2015 mayıs yelekçilerı dıye baslık açarız :)
Tamam şekerim yazarım bu arada daha p.tesi var. Pazar test yapmayı oyüzden düşündüm kadın p.tesi sonuca bakalım dediği için.. en azından pozitif çıkarsa kocamla giderim negatuf olursa gelmem demişti![]()
Ayaklarım buz gibi ama vücudum sıcak anlamadım gitti :)
eee ya idrarda gözükmüyorsa kanda belli olacaksa o ne olacak. kan en sağlıklısı bence.
bakıım bı dur bıda galıba gecen ay mayıs olartak hesaplamıstım :)hehehekızz hazirana denk gelmiyor mu bizim doğum ?
Aynı durum bende yaşıyorum ayağında çorap Üstüm askili 2 iklim yaşıyor suan ayaklar Sibirya. Üstüm Antalya![]()
Bilmiyorum tatlım bakalım ne olucak yarın duphaston bitiyor bakalım
he yavvv kız benımkı 10 hazırana gelıo o zaman hazıran yelekcısı oluruz :)))))
neyse sen bir göründe doktora bakalım ne dicek.
He benimde 5 hazirana geliyo :) eğer hamileysem 5 haziranda doğurmam lazım. Kızz haziran ayınca pişicek çocuk yelekle mi uğraşıcaz bence biz onlara kısa kollu body alalım en rahatı ohh miss onun o boğum boğum bacaklarını ısırıp yemek için en ideali![]()
Aynen tatlım pazar pozitif çıkarsa dünyalar benim olur herhalde![]()