- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
Ziyaretçi misafir mi? TatlimKizlar birde ziyaretcimiz varmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ziyaretçi misafir mi? TatlimKizlar birde ziyaretcimiz varmis
Yok altta yazio ya konuyu okuyanlqr diye 3umuz variz birde ziyaretcimiz varZiyaretçi misafir mi? Tatlim
Bulanti olmaz 6haftadan once cnm batmalar falan bide gozbebekleri buyuyomus ve kirpikler birbirine karisiyomus ben yasamadim ama ikisinde deKızlar ya biliyorum erken ama kahvaltıdan sonra aşırı midem kalktı. 10 gün oldu iğneden gebeliğe bağlamak istemiyorum psikolojik sanırım
Bulanti olmaz 6haftadan once cnm batmalar falan bide gozbebekleri buyuyomus ve kirpikler birbirine karisiyomus ben yasamadim ama ikisinde de
Kirpik cok kadinda oluyomus cnm ayy hadi ogren artik var yhaa sende ben eminim sendenBende biliyorum şu kirpik karışması dün makyaj yaparken rumeli zor sordum ayirdum ellerimle gozbebeklerim aynı ama
Kirpik cok kadinda oluyomus cnm ayy hadi ogren artik var yhaa sende ben eminim senden
Insallahhhhhh susle canim hakkimizdurrrrrKizz çok heyecan yaptım şimdi içim kıpır kıpır oldu ay ne olur olsun ya.. Pazar sabahini 4 gozle bekliyoruz. Ins pozitif olur topigi fotoylada suslerim :)
Evet tatlım ya günler geçmiyor zaten bide o bunalıma sokuyor bizi.. Bir an evvel öğrenelım bizlemi değilmi?.. sabirsizligim hat safhada suan
Kizlar birde ziyaretcimiz varmis
Kızlar ya biliyorum erken ama kahvaltıdan sonra aşırı midem kalktı. 10 gün oldu iğneden gebeliğe bağlamak istemiyorum psikolojik sanırım
slm ben aranıza yenı katıldım.bır kızım var 13 yşında.kızım çok ıstıyo kardeş bıda nıyetlendık.bı dış ğebelık ğeçırdım bı tane kımyasal ğeçen sene.4 ğün önce çatlatma ığnesı vuruldum.7 tane yumurtam vardı soldakı 18 sağdak19 du ığneden 3 ğün sonra dr.ğıttım çatlamammış.aksıne bı yumurt da üretmışım.bıda çatlatma ığnesı yapıldı dün.buğün sol boşluğumda ağrı var.bıde ıdara yaparken.kasıklrım ağrıyo.sızce normelmıCanım sen 10 unda olmadın mı iğneni daha 9 gün oluyor...
Canım sen 10 unda olmadın mı iğneni daha 9 gün oluyor...
slm ben aranıza yenı katıldım.bır kızım var 13 yşında.kızım çok ıstıyo kardeş bıda nıyetlendık.bı dış ğebelık ğeçırdım bı tane kımyasal ğeçen sene.4 ğün önce çatlatma ığnesı vuruldum.7 tane yumurtam vardı soldakı 18 sağdak19 du ığneden 3 ğün sonra dr.ğıttım çatlamammış.aksıne bı yumurt da üretmışım.bıda çatlatma ığnesı yapıldı dün.buğün sol boşluğumda ağrı var.bıde ıdara yaparken.kasıklrım ağrıyo.sızce normelmı
10 unda oldum evet. Kızlar bugün regl olacamisim gibi kaşık agrim var ya uff korkuyorum
Korkma stres yapma sakın. Normaldir bebiş alarm veriyor olabilir :)
ßu kadar erken agrim olmazdı benim ya off. Şişlik zaten rahatsız ediyor bide bu çıktı şimdi inşallah bebistendir..
bebiştendir canım ya. Benimde ara ara ağrı giriyor kasığıma rahmime kadar iniyor. hayırlısı olsun canım.
Inşallah şekerim.. bebis olduğunu bilsem gikimi cikartmadan bekliyecem.