- 18 Eylül 2014
- 9
- 2
- 3
- 45
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
evet buğün ğırelecek.bıde rahim duvarı 4.9 drum çok ınce dedı.kalınlaşması lazım yoksa bebek tutunamaz dedı.menopoz bantlarından verdı.yarın onu yapıştırıcam.österojen salğılayıp kalınlaşcakmış.Çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapabiliyor, normal korkmana gerek yok. İğneden oluyor yumurta çatlıyor size sinyal veriyor. Gün aşırı ilişki dedi mi doktor kesin bugün ilişkiye girmeniz gerekli. Yumurtalar çatlıyor.
evet buğün ğırelecek.bıde rahim duvarı 4.9 drum çok ınce dedı.kalınlaşması lazım yoksa bebek tutunamaz dedı.menopoz bantlarından verdı.yarın onu yapıştırıcam.österojen salğılayıp kalınlaşcakmış.
çok teşşekkür ederım.tanrım tüm ıstıyenlere versın ınsallaaa....Tamam canım işte doktorun her şeyi düşünmüş. Kullan doktorun verdiklerini aksatma. Gün aşırı ilişkiyide yap. Yumurtalar boşa gitmesin. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah kızına minik bir kardeş daha gelir. Biz daha ilk bebeği planlıyoruz :) bakalım Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
çok teşşekkür ederım.tanrım tüm ıstıyenlere versın ınsallaaa....
Canım ya sol kasığıma iğne batip çıkarıyorlar sanki sendede öğle mi ay şiştim iyice püf
kızz bak stres yapma diyorum sana dimi dimi aaa :) çıldırmak yok çıldırmak yok. Bende de oluyor hatta öksürünce kasıklarımda baskı hissediyorum. Rahmime doğru iniyor o ağrı bende kasıklarımdan tutuyo aşağı doğru iniyor.
Off ya geç zaman geç artık öğrenelım yoksa ben kafayı yemek üzereyim
Oncelikle aramiza hosgeldin cnm hayirli olsun insallah guzel olucak burda cok guzel destek oluyoruz birbirimize 7 yumurta nasil oldu cnm igne de mi vurundun klomenin yaninda sanirim bi kac yumurtan catladi agri yapmalari normal olabilir ama sen dra git baktir derim sana kist olusumu da olabilio o da kasik agrisi yapioslm ben aranıza yenı katıldım.bır kızım var 13 yşında.kızım çok ıstıyo kardeş bıda nıyetlendık.bı dış ğebelık ğeçırdım bı tane kımyasal ğeçen sene.4 ğün önce çatlatma ığnesı vuruldum.7 tane yumurtam vardı soldakı 18 sağdak19 du ığneden 3 ğün sonra dr.ğıttım çatlamammış.aksıne bı yumurt da üretmışım.bıda çatlatma ığnesı yapıldı dün.buğün sol boşluğumda ağrı var.bıde ıdara yaparken.kasıklrım ağrıyo.sızce normelmı
Ewet cnm inceymis baya dogum kontrol hapi mi kullaniodun korunurkenevet buğün ğırelecek.bıde rahim duvarı 4.9 drum çok ınce dedı.kalınlaşması lazım yoksa bebek tutunamaz dedı.menopoz bantlarından verdı.yarın onu yapıştırıcam.österojen salğılayıp kalınlaşcakmış.
Valla çok streslisin sen ya az çık gez dağıt kafanı... ben 25 inde yapıcam bir de testi :) daha var benim test yapmama.
Canım haklısın ben kendimi meşgul edecek bişi bulmam lazım esim evdeyken zaman geçiyor muhabbet felan oluyor ama yanlizken geçmiyor
Bak sana bi onerim var adasim git sis al ip al bebek yelegi or
çık dışarı gez bebek eşyaları araştır netten kafanı dağıt müzik dinle.
Canim ben hic bilmiodum aldim youtubu actim ogrendim valla catir catir yapiom simdi eve gidince orduum yelegin resmini cekiim de koyuuum burayaHahahaha :) kız örgü biliyorum ama çok değil en fazla lif ördum bide atkı :) şimdiden hazırlık diyorsun
Canim ben hic bilmiodum aldim youtubu actim ogrendim valla catir catir yapiom simdi eve gidince orduum yelegin resmini cekiim de koyuuum buraya
Canim ben hic bilmiodum aldim youtubu actim ogrendim valla catir catir yapiom simdi eve gidince orduum yelegin resmini cekiim de koyuuum buraya
tabı cnm onlar daha guzel gözukuyo daha sıcak tutyo ama bıde bebısın için öruyosun ya onu heyecanı bambaşka oluyo gecen yıl hamıleyken ıkı yelek bı kactane de patık ördum oyle hosuna gıdıo kı anlatamam :)Maşallah maşallahşimdi hazır yelekler var ya hazır yelekler daha güzel pamuklu hem daha sıcak tutuyor :) daha iyi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?