Klomen ile şişlik

karnın az büyümeye başlasın bak nasıl dicek beni rahat bırakın diye. dürtmeyin dicek beni

Canım bide şişkinlik var sende varmı bilmiyorum sanki 3 aylık gebeyim :) vay istahin artış bebek gelmiştir belki ?[/QUOTE]

Bilmiyorum bebeğim geldi mi gelmedi mi ama iştahım fena arttı şu iki gündür ne varsa ne yoksa silip süpürüyorum canım durduk yere yemek çekiyo gidip yiyorum şiştim ama içim istiyo o şişkinlik bende de var

Canım bide şişkinlik var sende varmı bilmiyorum sanki 3 aylık gebeyim :) vay istahin artış bebek gelmiştir belki ?

Bilmiyorum bebeğim geldi mi gelmedi mi ama iştahım fena arttı şu iki gündür ne varsa ne yoksa silip süpürüyorum canım durduk yere yemek çekiyo gidip yiyorum şiştim ama içim istiyo o şişkinlik bende de var [/QUOTE]

Canım ye ye afiyet bal şeker olsun.. Akıntı varmı varsa rengi nedir?

Canım ye ye afiyet bal şeker olsun.. Akıntı varmı varsa rengi nedir?[/QUOTE]

Sağol güzelim :) akıntım var güzelim beyaz şeffaf ve kokusuz. senin var mı ?

Canım ye ye afiyet bal şeker olsun.. Akıntı varmı varsa rengi nedir?

Sağol güzelim :) akıntım var güzelim beyaz şeffaf ve kokusuz. senin var mı ?[/QUOTE]

Şekerim benim bugün değişti normalde şu gibi renksizdi bugün kendini beyaza bırakmış krem gibi böyle kokusuz benimkide

Sağol güzelim :) akıntım var güzelim beyaz şeffaf ve kokusuz. senin var mı ?

Şekerim benim bugün değişti normalde şu gibi renksizdi bugün kendini beyaza bırakmış krem gibi böyle kokusuz benimkide[/QUOTE]

aynı belirtileri yaşıyoruz ama ve lakin hamile miyiz bilmiyorum bilmemek ve beklemek benim canımı baya sıktı. 25ini nasıl beklicem acaba.

Şekerim benim bugün değişti normalde şu gibi renksizdi bugün kendini beyaza bırakmış krem gibi böyle kokusuz benimkide

aynı belirtileri yaşıyoruz ama ve lakin hamile miyiz bilmiyorum bilmemek ve beklemek benim canımı baya sıktı. 25ini nasıl beklicem acaba.[/QUOTE]
Canım pazar beraber yapalım testi hem öylesine bir dene bakalım 25 diye neden sartlandirdin kendini

[/QUOTE] Canım pazar beraber yapalım testi hem öylesine bir dene bakalım 25 diye neden sartlandirdin kendini[/QUOTE]

canım ben cumartesi pazar bursaya gidiyorum yapamam ki. hem en az 14 gün geçmesi gerekiyormuş ya iğnenin üstünden o yüzden şartlandırdım 25 i diye odakladım

Canım pazar beraber yapalım testi hem öylesine bir dene bakalım 25 diye neden sartlandirdin kendini[/QUOTE]

canım ben cumartesi pazar bursaya gidiyorum yapamam ki. hem en az 14 gün geçmesi gerekiyormuş ya iğnenin üstünden o yüzden şartlandırdım 25 i diye odakladım [/QUOTE]

Hımm ama ben doktor sitesinde sordum kadın doğum uzmanına 12.gun yapsam cikarmi diye çıkar dedi pozitifse gebelikten negatif çıkarsa 2-3 gün sonra tekrarlarsniz dedi?

Canım pazar beraber yapalım testi hem öylesine bir dene bakalım 25 diye neden sartlandirdin kendini

canım ben cumartesi pazar bursaya gidiyorum yapamam ki. hem en az 14 gün geçmesi gerekiyormuş ya iğnenin üstünden o yüzden şartlandırdım 25 i diye odakladım [/QUOTE]

Hımm ama ben doktor sitesinde sordum kadın doğum uzmanına 12.gun yapsam cikarmi diye çıkar dedi pozitifse gebelikten negatif çıkarsa 2-3 gün sonra tekrarlarsniz dedi?[/QUOTE]

anladım canım neyse yap bakalım bende yaparım pazartesi idrar testi. Ama kan testini çarşamba yapabilirim ancak.

canım ben cumartesi pazar bursaya gidiyorum yapamam ki. hem en az 14 gün geçmesi gerekiyormuş ya iğnenin üstünden o yüzden şartlandırdım 25 i diye odakladım

Hımm ama ben doktor sitesinde sordum kadın doğum uzmanına 12.gun yapsam cikarmi diye çıkar dedi pozitifse gebelikten negatif çıkarsa 2-3 gün sonra tekrarlarsniz dedi?[/QUOTE]

anladım canım neyse yap bakalım bende yaparım pazartesi idrar testi. Ama kan testini çarşamba yapabilirim ancak.[/QUOTE]

Canım vallah kan testi için bekliycem ben
Idrara pozitif görürsem kana gidicem negatif se gitmiycem

Kızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum
korkma canım bi sorun yok 25 ıne azkaldı kendını cok fazla dınleme bıtanem herseyı gebelıge yorarsın :) normalde olan seylerı bıle daha 18ı dımı yhaa dıorum ama kendım sakın olamıyorum bugun kasıklarım agırdı batma oldu bu kadar erken olmaz hala yumurtlama acısı heralde

Hımm ama ben doktor sitesinde sordum kadın doğum uzmanına 12.gun yapsam cikarmi diye çıkar dedi pozitifse gebelikten negatif çıkarsa 2-3 gün sonra tekrarlarsniz dedi?

anladım canım neyse yap bakalım bende yaparım pazartesi idrar testi. Ama kan testini çarşamba yapabilirim ancak.[/QUOTE]

Idrara pozitif görürsem kana gidicem negatif se gitmiycem[/QUOTE]
canım ıdrarda pozıtıfı en erken adetın gecınce yada adet gununde gorursun beklemeye devam

Idrara pozitif görürsem kana gidicem negatif se gitmiycem[/QUOTE]

haklısın bende öyle yapmak istiyorum ama idrarda geç çıkıyo. kanda erken çıkıyo ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…