- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Ay inşallah tatlım hiç böyle olmamıştı rahat giriyor yani 3 gündür normalde darlık şikayetimiz vardı çok dar canım yanıyor girerken diye tedirgin oluyorduk 3 gündür iyiyiz :)
karnın az büyümeye başlasınbak nasıl dicek beni rahat bırakın diye. dürtmeyin dicek beni
Canım bide şişkinlik var sende varmı bilmiyorum sanki 3 aylık gebeyim :) vay istahin artış bebek gelmiştir belki ?
Bilmiyorum bebeğim geldi mi gelmedi mi ama iştahım fena arttı şu iki gündür ne varsa ne yoksa silip süpürüyorum canım durduk yere yemek çekiyogidip yiyorum şiştim ama içim istiyo o şişkinlik bende de var
Canım ye ye afiyet bal şeker olsun.. Akıntı varmı varsa rengi nedir?
Sağol güzelim :) akıntım var güzelim beyaz şeffaf ve kokusuz. senin var mı ?
Şekerim benim bugün değişti normalde şu gibi renksizdi bugün kendini beyaza bırakmış krem gibi böyle kokusuz benimkide
Canım pazar beraber yapalım testi hem öylesine bir dene bakalım 25 diye neden sartlandirdin kendini
canım ben cumartesi pazar bursaya gidiyorum yapamam ki. hem en az 14 gün geçmesi gerekiyormuş ya iğnenin üstünden o yüzden şartlandırdım 25 i diye odakladım
korkma canım bi sorun yok 25 ıne azkaldı kendını cok fazla dınleme bıtanem herseyı gebelıge yorarsın :) normalde olan seylerı bıle daha 18ı dımı yhaa dıorum ama kendım sakın olamıyorum bugun kasıklarım agırdı batma oldu bu kadar erken olmaz hala yumurtlama acısı heraldeKızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum
Hımm ama ben doktor sitesinde sordum kadın doğum uzmanına 12.gun yapsam cikarmi diye çıkar dedi pozitifse gebelikten negatif çıkarsa 2-3 gün sonra tekrarlarsniz dedi?
Hımm ama ben doktor sitesinde sordum kadın doğum uzmanına 12.gun yapsam cikarmi diye çıkar dedi pozitifse gebelikten negatif çıkarsa 2-3 gün sonra tekrarlarsniz dedi?
Yataktayim yavrularim iceri gitsin diye bekliyorumuyudunuz mu hanımlar?
uyudunuz mu hanımlar?
Yataktayim yavrularim iceri gitsin diye bekliyorum
Yok cancazim buralardayım aklım gebelik testlerinde panik oldum bir an ya negatifi görürsem diye
Ben de yhaaaaa tutmassa diye korkuyom munsebette son 9 ayin rekorunu kırdıkYok cancazim buralardayım aklım gebelik testlerinde panik oldum bir an ya negatifi görürsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?