- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
inşallah hamileliktir. :) ben dün gece rüyamda hamileydim test yaptırıyordum 79 çıkıyordu değerim. :)
Ay inşallah öyledir şekerim hamile ol hamile olalım :) fatma sen ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hamileliktir. :) ben dün gece rüyamda hamileydim test yaptırıyordum 79 çıkıyordu değerim. :)
Ay inşallah öyledir şekerim hamile ol hamile olalım :) fatma sen ben..
Aynen canım hepimiz hamile olalım :) İsteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
Amin şekerim.. gözlerimi açamıyorum ya uyuyasim var uyuyupta derin uykulara dalasim :) Kanadı kırılmış kuşlar gibiyim
ay bende uyucam şimdi kaçtım ben. Görüşürüz uyanınca. Beni de dövüp bırakmışlar sanki
![]()
Görüşürüz şekerim bende az ortalık topliyim uzanırim allahtan calismiyoruz bu halde calisamazdim herhalde
Günaydın diyim ozmn bn yattım ama uyuyamadim şimdi tv karşında pikemi aldım yatıyorum öğle izliyorum :)Uyandım :) ay valla çalışamazdık bu halde nasıl çalışalım kovarlardı işten bizi![]()
Günaydın diyim ozmn bn yattım ama uyuyamadim şimdi tv karşında pikemi aldım yatıyorum öğle izliyorum :)
Tamam canım uzan uzan :) Bende mutfak dolaplarımı sildim ama çok çabuk yoruldum bir de rahmim kasıldı boşver dedim yapamadım yani.
Aman şekerim dikkat et bence belli olana kadar bişi yapma derim ağır islere girişme egilme ağır kaldirma uzanma. .
mrb kızlar bişey sorucam benim bugün ilaçımın 3.günü kasıklarımda ve bel bölgemde ağrı var sizde de böyle ağrılar oldumu ?daha önce serophene kullandım ama böyle ağrılarım olmamıştı dr aynı ilaç dedi
acaba ağrı neden kaynaklanıyor
ağır kaldırmıyorum güzelim. Belli olana kadar bakalım haftaya 25 inde test yapıcam :)
dr kontrolüm 24.09.2014 de yumurtalara bakıcak yeterince büyümüş mü yeterli ise iğne vericem demiştiKlomen kasık ağrısı yapıyor endişelenme sıcak basma da yapıyor. sen ilacını düzgün kullan, sonra da doktora görün.
Hadi bakalım inşallah vallahi çok heyecanliyim
dr kontrolüm 24.09.2014 de yumurtalara bakıcak yeterince büyümüş mü yeterli ise iğne vericem demişti
Tamam canım. Eğer 18 mm den büyük olursa çatlatma iğnesi ile çatlatır. 24 saat- 36 saat içinde yumurtan çatlar gün aşırı ilişki der büyük ihtimalle. Sonrada döllenmesini ve oluşmasını beklicen. Bizde şuan döllenmesini oluşmasını bekliyoruz. Gerçi benim döllenirse döllenmesi lazımdı. İğneyi vurulalı 9. günüm oldu. Haftaya 25 eylülde test yapıcam bakalım hamile kaldım mı ? Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda .
[/QUOTE]amin canım inş hamilesindir