Klomen ile şişlik

İnşallah canım inşallah. Allahım bu ay herkesin yüzünü güldürür inşallah.

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım :D nasıl dışarı çıkacaz[/QUOTE]
çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)

İnşallah canım inşallah. Allahım bu ay herkesin yüzünü güldürür inşallah.

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım :D nasıl dışarı çıkacaz[/QUOTE]

Tabiii aşk kumruları :) dışarıda yemek yicekler yıldönümleri :) vay be :D bende o günleri görürüm inşallah :D

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım :D nasıl dışarı çıkacaz
çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)[/QUOTE]

:) he :D evet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar :D

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım :D nasıl dışarı çıkacaz

Tabiii aşk kumruları :) dışarıda yemek yicekler yıldönümleri :) vay be :D bende o günleri görürüm inşallah :D[/QUOTE]
Gorursun canim hem de 3 kisi 4 kisi gorursun

çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)

:) he :D evet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar :D[/QUOTE]

Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda :D

:) he :D evet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar :D

Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda :D[/QUOTE]

maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)

Kızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum

Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda :D

maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)[/QUOTE]

:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artık :KK57: düşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde :KK70:

Kızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum

valla bende bilmiyorum bende de iştah çoğaldı :) gördüğüm herşeyi yemek istiyorum :) bugün sofradan kalkmak bilmedim herkes kalktı bir ben kaldım çok yiyorum şu 2 gündür fark ettim yemicem diyorum ama durduramıyorum kendimi tıka basa doyurdum karnımı :) heheh daralmaz artık kaptın şifayı hamilesin bitti nokta :D

maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)

:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artık :KK57: düşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde :KK70:[/QUOTE]

karnın az büyümeye başlasın :D bak nasıl dicek beni rahat bırakın diye. dürtmeyin dicek beni :D

valla bende bilmiyorum bende de iştah çoğaldı :) gördüğüm herşeyi yemek istiyorum :) bugün sofradan kalkmak bilmedim herkes kalktı bir ben kaldım çok yiyorum şu 2 gündür fark ettim yemicem diyorum ama durduramıyorum kendimi tıka basa doyurdum karnımı :) heheh daralmaz artık kaptın şifayı hamilesin bitti nokta :D

Ay inşallah tatlım hiç böyle olmamıştı rahat giriyor yani 3 gündür normalde darlık şikayetimiz vardı çok dar canım yanıyor girerken diye tedirgin oluyorduk 3 gündür iyiyiz :)

:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artık :KK57: düşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde :KK70:

karnın az büyümeye başlasın :D bak nasıl dicek beni rahat bırakın diye. dürtmeyin dicek beni :D[/QUOTE]

Canım bide şişkinlik var sende varmı bilmiyorum sanki 3 aylık gebeyim :) vay istahin artış bebek gelmiştir belki ?

Back