- 7 Aralık 2021
- 73
- 32
- 8
- 30
- Konu Sahibi Emineyigit02
-
Salı gününe sıra aldım canım inşallah gidicem bakalım ne diyecek. Sende de klomenden sonra bel ağrısı afedersin alttan böyle hafif vurma gibi zonkluyomu yoksa tek bende mi öyleGitinmi canm başka Dr bn gidemedim testim hep negatif silik bile çıkmıyor özlemi gitsem diye düşünüyorum bir
Güzel haberlerle dön inşallahAmin inşallah hormon testlerimi sağlık ocağı bakmıştı normal dediler pazartesi nasipse gideceğim doktora bakalim
Bende kullandım Klomen ama benim yumurtam yavaş büyüdü 21.gün vurdum iğneyi :)Ona bişey diyemem o zaman canım zaten o kadar bilgim yokilk defa klomen kullandım bende
Doktor eğer yeterli büyüme olmuşsa sana da vuracaktırOna bişey diyemem o zaman canım zaten o kadar bilgim yokilk defa klomen kullandım bende
İnşallah canım benim inşallah Rabbim hepimizin kucağını boş bırakamasınGüzel haberlerle dön inşallah
İnşallah vurur ya bakalım pazartesi gitcem merakla bekliyorumDoktor eğer yeterli büyüme olmuşsa sana da vuracaktır
En son gittiğinde kaç mm di yumurtaların gittin mi hiç kontrole genelde 16mm üzeri vuruyorlar canım çatlatma iğnesiyle hem kist olmaz daha garanti mutlaka iste benim 20mm di hemen vurdu banaİnşallah vurur ya bakalım pazartesi gitcem merakla bekliyorum
Pazartesi demişim yanlış olmuş canım salı gitcem valla işte bi klomen yazdı daha gitmedim klomeni kullan 14. Gün gel dedi bugün 11. Günüm bakalım ne diyecekEn son gittiğinde kaç mm di yumurtaların gittin mi hiç kontrole genelde 16mm üzeri vuruyorlar canım çatlatma iğnesiyle hem kist olmaz daha garanti mutlaka iste benim 20mm di hemen vurdu bana
İşte söyleyecem diycem hocam riske atmayalım lütfen çatlatma iğnesi de yapalım garanti olsun çünkü 6 sene oldu korunmasız ilişki olmuyo bi türlüEn son gittiğinde kaç mm di yumurtaların gittin mi hiç kontrole genelde 16mm üzeri vuruyorlar canım çatlatma iğnesiyle hem kist olmaz daha garanti mutlaka iste benim 20mm di hemen vurdu bana
İşte söyleyecem diycem hocam riske atmayalım lütfen çatlatma iğnesi de yapalım garanti olsun çünkü 6 sene oldu korunmasız ilişki olmuyo bi türlü 5 sene sonra oldu o da karnımda öldü zaten
Eğer ki 14.gün daha gelişmemiş vs falan bu ay iptal derse sakın üzülme 21.güne kadar bekle ben bir doktora gittim bana direk istediğim gibi değil dedi daha kapsamlı arwştırılsın yumurta tembelliği var dedi ama Prof a gittim sonra 17.gün bi 4 gün sonra tekrar bakalım o zamanda olmazsa iptal ederiz dedi bi baktı ki 20mm olmuş hemen iğne verdi. Yani 21.güne kadar takip yaptır nolur nolmaz..Pazartesi demişim yanlış olmuş canım salı gitcem valla işte bi klomen yazdı daha gitmedim klomeni kullan 14. Gün gel dedi bugün 11. Günüm bakalım ne diyecek
Olumsuz bi sonuç demez inşallah derse de başka doktora da görünürüm bakalım çok çok istiyoruz çünküEğer ki 14.gün daha gelişmemiş vs falan bu ay iptal derse sakın üzülme 21.güne kadar bekle ben bir doktora gittim bana direk istediğim gibi değil dedi daha kapsamlı arwştırılsın yumurta tembelliği var dedi ama Prof a gittim sonra 17.gün bi 4 gün sonra tekrar bakalım o zamanda olmazsa iptal ederiz dedi bi baktı ki 20mm olmuş hemen iğne verdi. Yani 21.güne kadar takip yaptır nolur nolmaz..
Evet bende hemen başka doktora gittim bana da olumsuz konuşmuştu inanmadık biz ben çok üzüldüm ağladım hemen başka doktora gittik doktor 21.güne kdar vakit var dedi bi ilaç verdi daha doğrusu takviye onu kullandım 5 gün büyüdü yumurtam ve hemen iğne verdi :)Olumsuz bi sonuç demez inşallah derse de başka doktora da görünürüm bakalım çok çok istiyoruz çünkü
Geldim doktora sadece sol tarafta bir yumurta gelişmiş 18 milim şansın az ama dene ilişki falan dedi. İğne yazmadı daha önce bi çocuğum olduğu için. Sağ tarafta hiç gelişmemiş solda var işte biri 10 biri 18 dediEvet bende hemen başka doktora gittim bana da olumsuz konuşmuştu inanmadık biz ben çok üzüldüm ağladım hemen başka doktora gittik doktor 21.güne kdar vakit var dedi bi ilaç verdi daha doğrusu takviye onu kullandım 5 gün büyüdü yumurtam ve hemen iğne verdi :)
adetinin kaçıncı günüGeldim doktora sadece sol tarafta bir yumurta gelişmiş 18 milim şansın az ama dene ilişki falan dedi. İğne yazmadı daha önce bi çocuğum olduğu için. Sağ tarafta hiç gelişmemiş solda var işte biri 10 biri 18 dedi
yani şöyle döngünün kaçıncı günüGeldim doktora sadece sol tarafta bir yumurta gelişmiş 18 milim şansın az ama dene ilişki falan dedi. İğne yazmadı daha önce bi çocuğum olduğu için. Sağ tarafta hiç gelişmemiş solda var işte biri 10 biri 18 dedi
14. Gün canımadetinin kaçıncı günü
valla ben prof a gittim adam bana da hiç bişe olmaz çok küçük demişti şansın yok dedi, bu kadına gittim takviye verdi bir de troid ilacı yüksek çıkmıştı biraz 4 gün kullandım büyüdü iğne oldum 7.günüm bence başka doktora bi görün sen bilirsin canım 18mm kötü değil ayrıca neden öyle dedi ki14. Gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?