- 17 Kasım 2017
- 68
- 15
- 8
- 29
- Konu Sahibi kaleetugcee
-
Daha yaşımız genç canım ya. Aşılamadan önce iğne tedavisine de başvurmak istiyorum ben. Birde öyle deniycem inşallah. Bence sende doktorundan iste. Klomenin etkisi çok az oluyormuş çünküAynı şekilde bizimde durum öyle bu aydan sonra aşılama yapalım dedik ama doktorum bi kaç ay daha bu tedaviyi uygulayım dedi
Canım bende ovıtelle vuruldum gobekten .. belırtı falan var mı sendeBenim hemen o gün vurdu iğnemi koldan. Ovitrelle 250 mcg vurundum ben. Ya sen?
Aslında işe yaradı benim iki yumurtam birisi 18 birisi 22 oldu iğne ilede çatladı ama kısmet işte tutmadı 2 ay inşallah bu ay tutarDaha yaşımız genç canım ya. Aşılamadan önce iğne tedavisine de başvurmak istiyorum ben. Birde öyle deniycem inşallah. Bence sende doktorundan iste. Klomenin etkisi çok az oluyormuş çünkü
Hangı ıgne tedavısıne canım baslamak ıstıyorsun ben konuyu anlayamadımDaha yaşımız genç canım ya. Aşılamadan önce iğne tedavisine de başvurmak istiyorum ben. Birde öyle deniycem inşallah. Bence sende doktorundan iste. Klomenin etkisi çok az oluyormuş çünkü
Canım benim iğneyi vurulduğundan beri hiçbir belirtim yoktu. Ama dünden beri göğüslerim acıyor arada bir. Ovalamazsam geçmeyecek sanki öyle acıyor. Birde şiştiler sanki içi dolu gibi. Bugün belim ciddi ciddi ağrıyor kasıklarım batıyor. Başlasa hiçbirşey yok. Ne sık idrara çıkıyorum ne bulantım oluyor.Canım bende ovıtelle vuruldum gobekten .. belırtı falan var mı sende
Eşin doktora gitti mi peki canım sperm kalitesi için?Aslında işe yaradı benim iki yumurtam birisi 18 birisi 22 oldu iğne ilede çatladı ama kısmet işte tutmadı 2 ay inşallah bu ay tutar
Evet gittik çok çok iyi dedi doktorEşin doktora gitti mi peki canım sperm kalitesi için?
Klomen gibi bir iğne var. 10 gün boyunca günde bir defa karından vuruluyorsun yumurtlama ve geliştirme için. Sonra yumurta takibi yapılıyor klomendeki gibi. Sonra da çatlatma yapıyorlar canınHangı ıgne tedavısıne canım baslamak ıstıyorsun ben konuyu anlayamadım
Bende 14 aylık evlıyım bızde hıc korunmadık ne bende nede esımde hıcbı sorun yok ama olmuyor bızde cok ıstıyoruz evlendıgımden berı hep beklıyorum ama olmuyor1 buçuk yıllık evliyim canım. Çok istiyoruz hiç korunmadık. Eşimde sorun yok çok şükür sadece bendeki polikistikover zorluyor bizi. Bu ayda tutmazsa aşılama demişti doktorun
Kısmet canım. Biz istediğimizde değil Allahım ne zaman isterse o zaman oluyor. Nasip işte. Rabnim hayırlısıyla versin. Aratmasın yeter kiBende 14 aylık evlıyım bızde hıc korunmadık ne bende nede esımde hıcbı sorun yok ama olmuyor bızde cok ıstıyoruz evlendıgımden berı hep beklıyorum ama olmuyor
Bende de aynı sekılde o klomenı basladıgımdan berı kasıklarımda agrı olustu batma oluyor baska da hıcbı belırtım yok ama normalde bu zamana kadar ben kasık agrısı ne bılmezdım yanı ne adet donemınde nede yumurtalama donemınde agrım olurdu bakalım nolacakCanım benim iğneyi vurulduğundan beri hiçbir belirtim yoktu. Ama dünden beri göğüslerim acıyor arada bir. Ovalamazsam geçmeyecek sanki öyle acıyor. Birde şiştiler sanki içi dolu gibi. Bugün belim ciddi ciddi ağrıyor kasıklarım batıyor. Başlasa hiçbirşey yok. Ne sık idrara çıkıyorum ne bulantım oluyor.
Mesaj attım canımEvet gittik çok çok iyi dedi doktor
Amın canım ınsallah ya bazrn cok korkuyorum ya olmasa bu hasretle allah yardım etsın ama zor ya ınsallah bızımde kucagımız en yakın zamanda dolarKısmet canım. Biz istediğimizde değil Allahım ne zaman isterse o zaman oluyor. Nasip işte. Rabnim hayırlısıyla versin. Aratmasın yeter ki
Ben klomen kullanırken hiçbir belirti yaşamadım canım. Herkese göre değişiyor belirtileri. Hatta internetten herkesin şikayetlerini okurken acaba ilaç bende etki mi etmiyor diye doktoruma sormuştum. Herkes de aynısı olmuyor dediBende de aynı sekılde o klomenı basladıgımdan berı kasıklarımda agrı olustu batma oluyor baska da hıcbı belırtım yok ama normalde bu zamana kadar ben kasık agrısı ne bılmezdım yanı ne adet donemınde nede yumurtalama donemınde agrım olurdu bakalım nolacak
O bende de oluyor canım ama işte bu stres de iyi değil aslında. Kendi kendimizi çok yıpratıyoruzAmın canım ınsallah ya bazrn cok korkuyorum ya olmasa bu hasretle allah yardım etsın ama zor ya ınsallah bızımde kucagımız en yakın zamanda dolar
Hmm anladım canım sagolasın pekı ıgnenın adı ne ama herhalde doktor bı kac ay bu klomen tedavısıyle devam edıyor sonra ıgne tedavısıne gecıyormus dıye duydum bu ılk tedavım benımKlomen gibi bir iğne var. 10 gün boyunca günde bir defa karından vuruluyorsun yumurtlama ve geliştirme için. Sonra yumurta takibi yapılıyor klomendeki gibi. Sonra da çatlatma yapıyorlar canın
Zaten en buyuk sıkıntılardan bı tanesı stres ama ınsan elınde olmadan dusunmek ıstemese bıle dusunuyor strese gırıyor allah yardımcımız olsunO bende de oluyor canım ama işte bu stres de iyi değil aslında. Kendi kendimizi çok yıpratıyoruz
Evet oyle oluyormus ıste ınsan bı belırtı olsun ıstıyor yaBen klomen kullanırken hiçbir belirti yaşamadım canım. Herkese göre değişiyor belirtileri. Hatta internetten herkesin şikayetlerini okurken acaba ilaç bende etki mi etmiyor diye doktoruma sormuştum. Herkes de aynısı olmuyor dedi
Benimde ikinci klomen tedavim bu. Ovitrelle ydi bana yapılan çatlatma iğnesi canım.Hmm anladım canım sagolasın pekı ıgnenın adı ne ama herhalde doktor bı kac ay bu klomen tedavısıyle devam edıyor sonra ıgne tedavısıne gecıyormus dıye duydum bu ılk tedavım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?