Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım benim adetim polikistikover den dolayı çok düzensiz. Düzene girdiğindede 45 günde bir oluyor. Yani bu ayın sonunda adet olmam lazım. Daha çok var

Bu ikinci kullanışım canım. Geçen ay yumurtam büyümedi. Bu ay tekrar kullandım birde çatlatma iğnesi oldum
Bu ay buyumusmuydu pekı kac mm olmus benım bu ay ılk kullanısım bende 25 mayısta ovıtrele ıgnesı vuruldum ılk kullanısta zaten tutmuyormus dıyolar zaman durdu sankı

Dayanamadım bitane yaptım ama varla yok gibi silik çizgi çıktı. İğnenin etkisinden olabilir diye sevinmek istemedim. Yüklüyorum fotoğrafı. Ya sen?
Bende iğneden 3 4 gün sonra yaptım ama hiç böle bişi olmadı bence iğnenin etkisi diye bişi yok ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende klomende 3 cü ayımdayım

Bu ay buyumusmuydu pekı kac mm olmus benım bu ay ılk kullanısım bende 25 mayısta ovıtrele ıgnesı vuruldum ılk kullanısta zaten tutmuyormus dıyolar zaman durdu sankı
1 tane 18 mm olmuştu canım. Geçen ayda sadece 1 tane yumurtlamıştım 14 mm de kalmıştı oda

Gebelik için zaten bi 15 gün bekleyin diyo doktor iğneden sonra inşallah güzel sonuç alırsınız
Olmadı ayın 10 unda kan testine giderim. Bu testlerle insan allak bullak oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bir pozitif bir negatif i görünce çok üzülmüştüm. Zor bir süreç. Allah yardım etsin ya

Aynen üzücü canım inşallah çok güzel sonuçlar alırız bende 3 cü ayım ya çok üzülüyorum ama bi umut işte

Insallah sende canım ınsallah hepımız burda tum ısteyenlere nasıp etsın sen kac yılık evlıydın
1 buçuk yıllık evliyim canım. Çok istiyoruz hiç korunmadık. Eşimde sorun yok çok şükür sadece bendeki polikistikover zorluyor bizi. Bu ayda tutmazsa aşılama demişti doktorun

1 buçuk yıllık evliyim canım. Çok istiyoruz hiç korunmadık. Eşimde sorun yok çok şükür sadece bendeki polikistikover zorluyor bizi. Bu ayda tutmazsa aşılama demişti doktorun
Aynı şekilde bizimde durum öyle bu aydan sonra aşılama yapalım dedik ama doktorum bi kaç ay daha bu tedaviyi uygulayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…