Canım benim d bata 7 gün var ama doktorun dediği gibi 5 gün gecikirse 12 gün var hayırlısıKizlarrrr ne durumdasiniz??
İnşallah tutar canım sağlıklı bir şekilde hepimizin. Benim de sağ tarafta 3 yumurta vardı küçük soldada aşırı büyük bir tane. . O 3 yumurtaya göre günler verdi bu günler o da . . Kistim olmaz inşallahKizlar 3 yumurtam buyumus pazar gunu yumurta durumuna gore tekse igne eger 3 ude buyurse kendiliginden catlamasi beklenicek
klomen ve catlatma ignesini 3 ay denedik olmadi.4. denemede hamile kaldimKizlar merhaba her ay deneme ile husran bu ay klomen hapa baslayacagim klomen kullanarak hamile kalan varmi yan etkisi yada bi zarari varmidir desteginizi rica ediyorum
Canım lekelenme olmuş ama devamı gelmemişse bildiğim kadarıyla iyi birşey hem bence artık test yapsan çıkar diye düşünüyorum klomenle ilgisi yoktur bunun gönlün rahat olsunKızlar bat nden 3 gün önce lekem geldi adet oldum sandım. Ama 3 gündür hiç bi leke m gelmedi. Klomen kullanıp böyle bi durum yaşayan varmı ilk defa böyle leke gelip de adete dönmedi benim. Hem umutluyum hem de acaba dönermiki diyorum. Doktor adetin geçilebilir 5 gün demişti hatta.
İnşallah canım bu hafta sonu da geçsin diyorum öyle yapayım test inşallahCanım lekelenme olmuş ama devamı gelmemişse bildiğim kadarıyla iyi birşey hem bence artık test yapsan çıkar diye düşünüyorum klomenle ilgisi yoktur bunun gönlün rahat olsun
Senin bat gectimi canımCanım lekelenme olmuş ama devamı gelmemişse bildiğim kadarıyla iyi birşey hem bence artık test yapsan çıkar diye düşünüyorum klomenle ilgisi yoktur bunun gönlün rahat olsun
ne güzel :) peki belirtin varmıydı ?Evet ilk ayımda kaldım bin şükür herkese umut olsun..
Canımm benimde 3 yumurtam vardı 19-20 mm civarlarındaydılar dr 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu daha iki gün oluyor vurduralıKızlar ne durumdasınız hasta olanlar hamiş olanlar?
beni sorarsanız 3 yumurtam büyümüş çogul gebelik riski oldugu için kendi catlaması için catlatma ignesi olmadım.
ayın 3 unde yumurtam catladı 3 4 gündür feci şekilde kasık agrılarım var günümün geçmesini bekliyorum insallah tutmustur :)
Test bozuk desem birden fazla yapmışsın bende bilemedim..Kizlar selamm 4 temmuz bat gunumdu bir gun oncesine kdr testlerde silikte olsa ikinci cizgi gozukuyordu ama tam gunumde adet oldum bende bir sey anlamadim neden boyle olduki? İlk klomen maceram olumsuz oldu ikinci ayim bakalim yarin yumurtalara bakacak doktor. Sizde durumlar ne
ne güzel :) peki belirtin varmıydı ?
Hadi insallah sen ne kadardir deniyorsun canim ben klomenden sonra asilama istemeyi dusunuyorumTest bozuk desem birden fazla yapmışsın bende bilemedim..
Yumurtalarım çatlamış bundan sonrası nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?