Canım belki tutulum olmuştur ondandır inşallah adet ağrısına benzermiş ya canımYaa benim 3-4 gündür adet belirtilerim var ama çok erken
Ya bilmiyorum uyduruktan belirtiler yaşıyor da olabilirimCanım belki tutulum olmuştur ondandır inşallah adet ağrısına benzermiş ya canım
inşallahYaa benim 3-4 gündür adet belirtilerim var ama çok erken
İnşallah tutmuştur canım.Ya bilmiyorum uyduruktan belirtiler yaşıyor da olabilirim
İnşallah canım. .. güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam ben 28mayısta regl oldum, 1haziranda klomene başladım, 9haziranda çatlama iğnesi yaptırdım bugun ayın 23ü haftaya test yaptıracam sizinle paylaşırım bilgileri..benım 3yumurtam gelişmişti inşallah tutmustur
İnşallah canım benimde haftaya yapmam gerek de sabır çok zorKızlar selam ben 28mayısta regl oldum, 1haziranda klomene başladım, 9haziranda çatlama iğnesi yaptırdım bugun ayın 23ü haftaya test yaptıracam sizinle paylaşırım bilgileri..benım 3yumurtam gelişmişti inşallah tutmustur
Kızlar ne kadar süredir bekliyorsunuz bebek için bnm 15 ay olduİnşallah canım benimde haftaya yapmam gerek de sabır çok zor
Insallahj guzel haberlerini bekliyoruz bende bugun basladim klomene persembe igne olucam insallah tutar ❤Kızlar selam ben 28mayısta regl oldum, 1haziranda klomene başladım, 9haziranda çatlama iğnesi yaptırdım bugun ayın 23ü haftaya test yaptıracam sizinle paylaşırım bilgileri..benım 3yumurtam gelişmişti inşallah tutmustur
evliligimin 2. Yili bebek icin 1 yildir ugrasiyoruzKızlar ne kadar süredir bekliyorsunuz bebek için bnm 15 ay oldu
Benım bir yılKızlar ne kadar süredir bekliyorsunuz bebek için bnm 15 ay oldu
Canım 4 temmuzu bekliyorum ama adet oldum olacamKizlarrrr ne durumdasiniz??
Canım 4 temmuzu bekliyorum ama adet oldum olacamKizlarrrr ne durumdasiniz??
Ben adet oldumCanım 4 temmuzu bekliyorum ama adet oldum olacam
Canım hakkımızda hayırlı olan olsun inş diğer denemede olurBen adet oldum
Insallah hakkimizda hayirlisi bnmde ilacim bitti bgn kontrolum var igne vurulucam sanirimCanım hakkımızda hayırlı olan olsun inş diğer denemede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?