- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
Ben bugün oldumKac gun var batlara kizlar
adetimin 3. günü perşembe günü gel dedi doktorum klomene başlıycam bakalm bidahaki ay durumlar ne olucak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün oldumKac gun var batlara kizlar
Hayırlısı olsun canım tam gününde mi oldun erken mi oldun?Ben bugün oldum
adetimin 3. günü perşembe günü gel dedi doktorum klomene başlıycam bakalm bidahaki ay durumlar ne olucak :)
Günüm geçti biraz ümitlenmiştim acıkcası ama oldum bugunHayırlısı olsun canım tam gününde mi oldun erken mi oldun?
Hayırlısı olsun bu ay tekrar denersin inş olur bu ayGünüm geçti biraz ümitlenmiştim acıkcası ama oldum bugun
Hayırlısı olsun bu ay tekrar denersin inş olur bu ay
Saglik olsun ins klomen vesile olur sana da onumuzdeki aya :))Ben bugün oldum
Bende klomenden dolayi cikti aslinda suratim sivilce doldu klomen bittikten sonraki gun biraz kasik agrim oldu yumurta buyudu heralde sonrasinda bir sey yok vallahi benim bat 4 temmuz olmasi lazimBirde ben iğneyi vurduralı 8 gün oldu böyle regl olacam havasında vücudum sivilce bile çıktı arada belim ağrıyor hiç anlamadım
Bende ilk defa klomenn kullandım bu ay 2 gün öncede doktora gittim solda bi tane çok büyük yumurtam var sağda da 3 tane normal çatlama iğnesi vermedi büyük olan kist olurmuş verirse... ama inşallah yinede kist olmaz hiç kist yoktu daha önce bende. İlişki günleri verdi bakalım beklemedeyim ben de . İnşallah bu tedavi vesile olur dualarımızın kabulüne kızlarKizlar merhaba her ay deneme ile husran bu ay klomen hapa baslayacagim klomen kullanarak hamile kalan varmi yan etkisi yada bi zarari varmidir desteginizi rica ediyorum
Hadi inş güzel haberlerini bekliyoruz canımBende ilk defa klomenn kullandım bu ay 2 gün öncede doktora gittim solda bi tane çok büyük yumurtam var sağda da 3 tane normal çatlama iğnesi vermedi büyük olan kist olurmuş verirse... ama inşallah yinede kist olmaz hiç kist yoktu daha önce bende. İlişki günleri verdi bakalım beklemedeyim ben de . İnşallah bu tedavi vesile olur dualarımızın kabulüne kızlar
Canım cuma test yap bekliyorum seni:)Bende klomenden dolayi cikti aslinda suratim sivilce doldu klomen bittikten sonraki gun biraz kasik agrim oldu yumurta buyudu heralde sonrasinda bir sey yok vallahi benim bat 4 temmuz olmasi lazim
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBende klomenden dolayi cikti aslinda suratim sivilce doldu klomen bittikten sonraki gun biraz kasik agrim oldu yumurta buyudu heralde sonrasinda bir sey yok vallahi benim bat 4 temmuz olmasi lazim
İnşallah canım da bilmiyorum ki kist olacak diye korkum var büyük yumurtadan dolayı adetin 5 gün geçikebilir dedi doktor daha da gecikir test yaparsın dedi. Hayırlısı bakalım bu imtihan beklemeyi öğretti bize daha doğrusu Rabbim... birbirimize güzel haberler verelim inşallah tez zamanda bayran sonu bi bayram daha yapalımHadi inş güzel haberlerini bekliyoruz canım
İnşallah canım soğan kurunu biliyorum ama mid çok hasşaş o yüzden hiç yapamadım canım. Hayırlısı . Sen klomen kullsndinmi canımGerçekten beklemek çok zor ..@Aci_tatli canım inş kist olmaz olursada soğan suyuyla gidiyormuş hiç dert etme..
Kullanmıssin canım hayırlısı olsun tutar inşallah tutunur da .. benm bat 6 temmuz ama doktorun dediği gibi gecikirse 5 gün 11 temmuz bakalım çok bekliycem sanki bu ayİnşallah canım soğan kurunu biliyorum ama mid çok hasşaş o yüzden hiç yapamadım canım. Hayırlısı . Sen klomen kullsndinmi canım
Kızlar bu arada ben Meryem Ana otu taşıyorum üzerimde ilk defa geçen ay tasidin bu ay da devam ediyorum vesile olur diye inşallah. İsterseniz taşıyın siz de Rabbim neyi vesile kılar bilinmezKullanmıssin canım hayırlısı olsun tutar inşallah tutunur da .. benm bat 6 temmuz ama doktorun dediği gibi gecikirse 5 gün 11 temmuz bakalım çok bekliycem sanki bu ay
İlk defa duydum canım:)Kızlar bu arada ben Meryem Ana otu taşıyorum üzerimde ilk defa geçen ay tasidin bu ay da devam ediyorum vesile olur diye inşallah. İsterseniz taşıyın siz de Rabbim neyi vesile kılar bilinmez
İnşallah canım 10gün var yaptırmana hadi bakalım inşallah sevinirsin sevinçli haber verirsin . Canım ben beklerim heralde gecikirse sevinemiycem bile sanki büyük yumurtadan dolayı. Çok buyudüğünü ağrıdan anlamıştım. Zannedersem klomeni günde iki değil bir defa içmem gerek mis gibi geldi bana il değiştirince doktor değiştirdim hayırlısı bakalım. Önceleri çok ısrar testi kan testi yaptırdım sonuç belli . Bekliycem bakalım nasipİlk defa duydum canım:)
Dr adet olursan demiş adet olmazsan gecikmeye bakmana gerek yok bence 3-4 gibi kan tahlili yap bence yada idrar testi
Benim sat 4 hazirandı bende dayanamıyorum 1 inde kan tahlili düşünüyorum
4 temmuz mücahit senin batİnşallah canım 10gün var yaptırmana hadi bakalım inşallah sevinirsin sevinçli haber verirsin . Canım ben beklerim heralde gecikirse sevinemiycem bile sanki büyük yumurtadan dolayı. Çok buyudüğünü ağrıdan anlamıştım. Zannedersem klomeni günde iki değil bir defa içmem gerek mis gibi geldi bana il değiştirince doktor değiştirdim hayırlısı bakalım. Önceleri çok ısrar testi kan testi yaptırdım sonuç belli . Bekliycem bakalım nasip