• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalan varmi?

Kizlar 3 yumurtam buyumus pazar gunu yumurta durumuna gore tekse igne eger 3 ude buyurse kendiliginden catlamasi beklenicek

Kizlar 3 yumurtam buyumus pazar gunu yumurta durumuna gore tekse igne eger 3 ude buyurse kendiliginden catlamasi beklenicek
İnşallah tutar canım sağlıklı bir şekilde hepimizin. Benim de sağ tarafta 3 yumurta vardı küçük soldada aşırı büyük bir tane. . O 3 yumurtaya göre günler verdi bu günler o da . . Kistim olmaz inşallah

Ben de kullandığım ilk ay kaldım. Belki de bir sorunum yoktu zaten çok şükür hemen oldu. Ama onunla bir ilgisi olmayabilirdi de. Ben sadece karnımda şişlik fark ediyorum ilacı içerken olmuştu. Ve hala geçmedi.

Kızlar bat nden 3 gün önce lekem geldi adet oldum sandım. Ama 3 gündür hiç bi leke m gelmedi. Klomen kullanıp böyle bi durum yaşayan varmı ilk defa böyle leke gelip de adete dönmedi benim. Hem umutluyum hem de acaba dönermiki diyorum. Doktor adetin geçilebilir 5 gün demişti hatta.

Kızlar bat nden 3 gün önce lekem geldi adet oldum sandım. Ama 3 gündür hiç bi leke m gelmedi. Klomen kullanıp böyle bi durum yaşayan varmı ilk defa böyle leke gelip de adete dönmedi benim. Hem umutluyum hem de acaba dönermiki diyorum. Doktor adetin geçilebilir 5 gün demişti hatta.
Canım lekelenme olmuş ama devamı gelmemişse bildiğim kadarıyla iyi birşey hem bence artık test yapsan çıkar diye düşünüyorum klomenle ilgisi yoktur bunun gönlün rahat olsun

Canım lekelenme olmuş ama devamı gelmemişse bildiğim kadarıyla iyi birşey hem bence artık test yapsan çıkar diye düşünüyorum klomenle ilgisi yoktur bunun gönlün rahat olsun
İnşallah canım bu hafta sonu da geçsin diyorum öyle yapayım test inşallah

Günaydın kızlar. Bende 2. klomen+ovitrelle kullanıyorum. 1 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım 15 temmuz bat B) 2 yıllık evliyim. 1 kez düşük yaptım. 19 temmuz evlilik yıldönümümüz. :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. İçinde sizde bende dahil ::dua::dua:

Evet ilk ayımda kaldım bin şükür herkese umut olsun..

Kızlar ne durumdasınız hasta olanlar hamiş olanlar?
beni sorarsanız 3 yumurtam büyümüş çogul gebelik riski oldugu için kendi catlaması için catlatma ignesi olmadım.
ayın 3 unde yumurtam catladı 3 4 gündür feci şekilde kasık agrılarım var günümün geçmesini bekliyorum insallah tutmustur :)

Kızlar ne durumdasınız hasta olanlar hamiş olanlar?
beni sorarsanız 3 yumurtam büyümüş çogul gebelik riski oldugu için kendi catlaması için catlatma ignesi olmadım.
ayın 3 unde yumurtam catladı 3 4 gündür feci şekilde kasık agrılarım var günümün geçmesini bekliyorum insallah tutmustur :)
Canımm benimde 3 yumurtam vardı 19-20 mm civarlarındaydılar dr 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu daha iki gün oluyor vurduralı
Senin öğrenmene az kaldı ozaman 5-6 gün sonra test yapabilirsin..benim için 15 günlük bekleme süresi başladı bakalım

:KK51:Kizlar selamm :KK200: 4 temmuz bat gunumdu bir gun oncesine kdr testlerde silikte olsa ikinci cizgi gozukuyordu ama tam gunumde adet oldum bende bir sey anlamadim neden boyle olduki? İlk klomen maceram olumsuz oldu ikinci ayim bakalim yarin yumurtalara bakacak doktor. Sizde durumlar ne:KK51:

:KK51:Kizlar selamm :KK200: 4 temmuz bat gunumdu bir gun oncesine kdr testlerde silikte olsa ikinci cizgi gozukuyordu ama tam gunumde adet oldum bende bir sey anlamadim neden boyle olduki? İlk klomen maceram olumsuz oldu ikinci ayim bakalim yarin yumurtalara bakacak doktor. Sizde durumlar ne:KK51:
Test bozuk desem birden fazla yapmışsın bende bilemedim..
Yumurtalarım çatlamış bundan sonrası nasip

Back