Klomen ile hamile kalan varmi?

Hadi insallah sen ne kadardir deniyorsun canim ben klomenden sonra asilama istemeyi dusunuyorum
6 aydır deniyorum ama 3 yıldır evliyim film felan çektirdinmi? Benim bu ay da olmazsa eşime test yaptırcam o da temiz çıkarsa rahim filmi çektirecem aşılamayı 5-6 ay daha olmazsa öyle denerim

6 aydır deniyorum ama 3 yıldır evliyim film felan çektirdinmi? Benim bu ay da olmazsa eşime test yaptırcam o da temiz çıkarsa rahim filmi çektirecem aşılamayı 5-6 ay daha olmazsa öyle denerim
Benim de bu ay olmazsa rahim filmi istedi doktor adet olunca gel dedi bende korkuyorum ama napiyim rahim filminden sonra ekim kasim gibi hala olmazsa aşilamaya gececegim canim tabi esimin bu fikrimden haberi yok ona gore nasilsa olur

Merhaba. Ben pkosluyum bu ay klomen kullandim bugun son gunum. Sali gunu doktor kontrolum var yumoslar ne durumda bi bakilcak ummarimmm hepimizin cocugu olur kizlar

Allah hepinizin gönlüne göre vermiş inşallah en yakın zamanda bende bu güzel haberi alırım hala bişi yok bende çatlatmada tutmadı

Merhaba kızlar adet tarihimden 7 gün geçti kan testi yaptrdım negatif fakat hala hasta olmadım sebebi ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…