slm arkadaslar bugun iğnemı vurundum yumurta 20 mm mş koldan vurdular igneyı ovıtrelle markası bana 36 saat gıbı bışey demedı 3 gun pespese bırlıkte olun dedı gelişmelerı paylasırım..
canım hayırlı olsun bende bugün vuruldum benim doktor dedi 36 saat sonra ilişki diye...benimkini göbekten vurdu koldan vuracaktı birden vazgeçti...17 mm di benimki ayrıca beraber bekleyelim canım inşallah ikimizde hamiş kalırızslm arkadaslar bugun iğnemı vurundum yumurta 20 mm mş koldan vurdular igneyı ovıtrelle markası bana 36 saat gıbı bışey demedı 3 gun pespese bırlıkte olun dedı gelişmelerı paylasırım..
23 mayısta catlatma iğnemi vurulmustum bugun den için doktorm kan testi yapalım demişti korkuyorm gitmicem . hiç bi belirti yok ne mide bulantısı ne bel agrısı ne göğüs şişmesi oldugunu sanmıyorm boşa moralimi bozmayım diyede regl olana kadar beklicem gitmicem . . zaten 3gündür idrar testi yapıyorm negatif . . ayrıca eger doktorumun dedıgı gıbı 36 saat sonra catladıysa catlyalı bugun 16.gün oluyo .. diş agrısından dolayı bu ay antıbıyotık ıgnde vurdurdm doktor kontorlunde yanı bundanda gecıkebılır.psikolojim çok bozuldu test yapayımmı yoksa ıdrar testıylemı ıdare edım.zaten varsa enınde sonunda ıdrardada cıkıcakkan testıne gıdıp okdar kısının negatıf demesını acıyarak bakmalrından bıktım
Canım bende 22sinde ignemi vuruldum benimde sağ kasigimda agri vardi idrar testi yaptim sali gunu uc kere silik cikti cizgi heveslendim carsamba kan testi yaptirdim negatif cikti.Anlamadim bende hala hastada olmadim bakalim bekleyelim biraz daha hayırlısı olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CANM BAK ocak ayında ben kan testi yaptırdm 9 ocakta sonuc 0.48 cıktı gebelık yok denıldı ama adet olamayınca 21 ocakta tekrar baktırdıgımda 1080 cıkmıstı oysa 9ocak catlatma ıgnesınden sonrakı 14.gunumdu yanı gec cıkabılıyo adet olmadıysan ve sılıklerı gördüysen insallah hamılesındır bazılarında kanda gec cıkabılıyo hormonlarına baglı guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah . . bende kan vermıcem dedım ama verdm oglen arası ama soınucu almıcem doktoruma soyledm pozıtıfse kendısı arayacak degılse aramayacak
slm arkadaslar bende 5 gun once ıgne vurundum sımdı beklıyorum heyecanla ınş.olmuştur 2 mızdede bısorun yok ılk bu tedavımız 9 gun sonra test yapcam gunler gecmıyo sankı ..
Ahhh canim malesef yok!hasta oldum biraz önce anlamıyorum ya nasıl testler öyle çıktı ve sağ kasigimda agri vardi onceden olmamisti hiç..Canım çok sıkkıninşallah senden guzel hbrler gelir bir kere olmuş bidaha neden olmasin..hayirlisi hepimiz için..
seni cok iyi anlayabılıyorm allahım hepimize yardım etsn isteyen herkese anne olmayı nasip etsin . BENM Kİ de çok içler açıcı değil beta hscg 15 cıktı carsamba tekrar akılıcak umudum yok ama mart ayında 69 cıkmıs bır gun durup dıer gune sıfır olmustu yanı 15 cok dusuk bır ıhtımal ama buna ok şükür bıkac gun ümitleniyorm
kızlar klomen rahim duvarını inceltiyomuş bu da bebegin tutunmasına engelmeiş .klomen bir yerden yaparken diger yandan da riskli bence .birde fazla yumurta oluşturdugu için rezervlerden eksiliyomuş bunları daha öncce duyan varmı kafam çok karıştı(
Selam Kizlar herkese iyi aksamlar yarinda benim kontrolüm var yumoslar buyuduyse iğne vericek
Ilk defa duyuyorum..nerden öğrendin? Doktoruna sordunmu?
Internetten arastrisaniz görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?