mrb bende yaklaşık 2,5 yıldır uğrağıyorum korunmamamıza rağmen olmuyo bebişimizklomene cvp vermiyo vücudum pco hastasıym ben iğne kullanıyorum şuanda buseferde yumurtalar gelişmiyo bakalım nolcak Allah kimsenin kucağını boş çevirmesin inş.emeklerimizin karşılığını alırız busefer çok yıpratıcı bir süreç gerçekten
Allah inşallah nasip eder bizlere bi melek... gerçekten çok zor yıpratıcı ama değer biz moralimizi hep yüksek tutalım
Doğal şeyler denedinmi incir kürü filan
23 mayıs gecesi çatlatma iğnesi vuruldu sadece pazar ve pazartesı esımle bırlıkte olduk salı ara verdım bı gun dun aksamda esım ıstemedı hatta trıp atıp oda degıstırdı!!! Okdar moralım bozukkı anlatamam ben cocuk olsun dıye neler yapıyorm neler cekıyorm adamın umrunda degıl bende ıstemıyorm artık cocuk degmez cunku boylesı adamlara cocuk dogurup ne yapıcam azıcık ınsan olsa derkı lan bu kadın ugrasıyor kac aydır azıcıkda ben ugrasım ya bırde sınırlendıkı anlatamnam sankı keyfımden ıstıyorm senın sexınıdee senıde dedım sabaha kdar sms attım yan odaya okdar agır yazdımkı aksam eve gıttıgımde kesın kavga cıkıcak ama ben ayda bır bu haftayı beklıyorm sırf cocuk olsun dıye bukdarda olmaz ya aglama gelıyr bana gecen ayda aynısını yaptı gecen ayda 1 defa yaptıkk ! Ben kendı ne zaman ıstesee yapıyorum kendı bıle bıle dun gece kactıya bılmıyorm cok kotuyum
23 mayıs gecesi çatlatma iğnesi vuruldu sadece pazar ve pazartesı esımle bırlıkte olduk salı ara verdım bı gun dun aksamda esım ıstemedı hatta trıp atıp oda degıstırdı!!! Okdar moralım bozukkı anlatamam ben cocuk olsun dıye neler yapıyorm neler cekıyorm adamın umrunda degıl bende ıstemıyorm artık cocuk degmez cunku boylesı adamlara cocuk dogurup ne yapıcam azıcık ınsan olsa derkı lan bu kadın ugrasıyor kac aydır azıcıkda ben ugrasım ya bırde sınırlendıkı anlatamnam sankı keyfımden ıstıyorm senın sexınıdee senıde dedım sabaha kdar sms attım yan odaya okdar agır yazdımkı aksam eve gıttıgımde kesın kavga cıkıcak ama ben ayda bır bu haftayı beklıyorm sırf cocuk olsun dıye bukdarda olmaz ya aglama gelıyr bana gecen ayda aynısını yaptı gecen ayda 1 defa yaptıkk ! Ben kendı ne zaman ıstesee yapıyorum kendı bıle bıle dun gece kactıya bılmıyorm cok kotuyum
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim.2 aydır çocuk istiyoruz.Pco hastasıyım.Nisan ayında ilk defa klomene başladım. 2 nisanda adet oldum.Sonrasında doktora gittim.6 nisan günü klomene başladım.5 gün sabah akşam içtim.12 nisanda tekrar kontrole gittiğimde küçük 4-5 yumurta olduğunu fakat sadece bitanesinin gelişmeye başladığını söyledi.Tekrar 19 nisanda gittiğimde yumurtanın 22 mm istediği gibi olduğunu söyledi.Çatlatma iğnesi verdi.36 saat sonra gün aşırı ilişki dedi.Adetim normaldede düzensiz olduğu için doktora nezaman gelicem dedim.Düzensizde olsada tedavi uyguluyoruz olman gerekir dedi.Göğüslerim şişti acıyor karnıma bişeyler saplıyor gibi arada.Dayanamadım 1 mayıs akşamı idrar testi yaptım.Önce 2. çizgi belirdi sonra kayboldu,tek çizgi kaldı.Anlıyamadım.2 mayıstada dayanamadım gidip kan testi yaptırdım bhcg 0,6 çıktı.Pazartesi kendi doktorumla randevum var.Hala adet olmadım.Bu normalmi sizce?Aklım çok karıştı.Benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı?
mrb hamilemisin pki şimdi??
mrb bende yaklaşık 2,5 yıldır uğrağıyorum korunmamamıza rağmen olmuyo bebişimizklomene cvp vermiyo vücudum pco hastasıym ben iğne kullanıyorum şuanda buseferde yumurtalar gelişmiyo bakalım nolcak Allah kimsenin kucağını boş çevirmesin inş.emeklerimizin karşılığını alırız busefer çok yıpratıcı bir süreç gerçekten
Canim igne dedigin asilamami yaptiriyorsun?eger oyleyse maliyeti nedir yazabilirmisin?amin inşallah canım rabbim dualarimizi kabul etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım aşılama yaptırmadım pco olduğum içn yumurtalarm gelişmiyo benim dr.ilk klomenle başladı yanıt alamayınca şuanda menegon diye bi iğne verdi onu kullanıyorum 2 güne bir usg ye giriyorum gelişim durumuna görede doz artışı yapıyo öyle yani bakalım buaydan sonra ara vericez çok yıprandım artık uzun zamandır iğneydi ilaçtı eşimde ara ver biraz daha sonra tüp bebeğe geçelim artık doğal yoldan olmuyo diyo bilmiyorum canım, benim durumum bu yani
evt canım moralimizi yüksek tutmamız lazım incir kürünüde bu hafta duydum inanırmısın hiç denemedim ama bilmiyorumki faydası oluyomu zaten bu ayan sonra ara vericez bende olmadı onuda denerim şifanın nerden geleceği belli olmaz
Kesinlikle işe yarıyor canım bence yap ben inanmazdım pek böyle şeylere kistim wardı soğan kürü yaptım baya etkili oldu 5 cm di artık yok:) bana doktorum önerdi yani
soğan kürünü annem defalarca söyledi bana ama yapmadım hiç ben ama incir kürünü yapıcam ya herkes çok etkili olduğundan bahsediyo
Kesinlikle çok etkili her umuda sarılıyor insan böyle zamanlarda inanmakta çok önemli bence... Allah gönlüne göre versin inşallah
canım benim yaa lütfen üzülme belki eşinin canı istemiyodur gerçekten ama tedavi gördüğünüde biliyo ve bildiği halde yapmaması ilginç yani hani yanlış anlama ama çok özür diliyorum gerçekten acaba bebeği mi istemiyo yani belkide erken olduğunu düşünüyo bilemiyorum yani yüzyüze görüşsen bu konuları şöyle detaylı düşüncelerini anlayabilirsin o şekilde yani sana bak şöyle bi örnek veriyim bende bikeresinde böyle tam çatlatma iğnesini vuruldum ilişkiye girmemiz lazım ve ogünde çok kötü tartışmıştık biz eşimle nasıl ağlıyorum falan ama suç bendeydisonra kıyım kıyım yanaştım dedim walla bebek içn geldim barıştığım deil yani (( hem suçlu hem güçlü,maksat işim görülsün )) eşim ozaman bile hiç tereddütsüz geri çevirmedi ve sanki 1 saat öncesinde kavga gürültü bizden çıkmamış gibi işimizi yaptık tabi bebek olmadı ama biz barıştık o vesileyle..yani dediğim gibi banada garip geldi açıkcası istememesi ya belide yorgundur flan akşama kadar çalışıyolar yazık konuş bakalım detaylı
Canım çok üzüldüm ama sen moralini yüksek tut ve tartışmaya girme hiç emin ol kendi pişman olur sonra..Allah ol dedikten sonra bir defada bile tutar belki canım bilemezsin.Simdi sinirlisin ondan istemiyorum diyorsun sinirin gecsin akşam güzelce yemegini yap hazirla al karsina konuş isteklerini,beklentini,cabanı bakalım ne diyecek?Hayırlısıyla hersey güzel olur insallah canim..Gönlünü guzel tut biliyorsun moral cok önemli..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada benm sağ kasıgımda rahme dogru acayıp bı agrı var döllenme olmus olabılırmı acaba düşük yaparkende vardı bu agrı aama ozman etımden et gıdıyordu parca dusuyordu suan aynı acıları yasıyorm yanma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?