Klomen+İğne Kullananlar..

sağol cnm inşallah ama doktorum 80 altını gebelik görmem dedi bakalım bugun artıcakmı yoksa sıfırımı bulucak hayırlısı buna şükür eger bebek kesinlesirse hepinize dua ederim öellikle yarn kandilde
Çok sevindim canım..inşallah bebişin tutunur sana seviniriz..Güzel hbrlerini bekliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım hayırlısıyla..

Çok üzgünüm gebelik yok benm 15 den 13 e düşmüş artmayı bırak düşüyo demekki gecen haftalarda daha yuksektı dedı doktorm düşüşte 1 haftaya en gec regl olurmusum
Inşallah canım hayırlısıyla..

Çok üzgünüm gebelik yok benm 15 den 13 e düşmüş artmayı bırak düşüyo demekki gecen haftalarda daha yuksektı dedı doktorm düşüşte 1 haftaya en gec regl olurmusum

Bende üzüldüm şimdi.Umudumuzu kaybetmeyelim onumuzdeki aya nasipse hayirlisiyla olur inşallah canım..

ben saha regl olmadm ama ne zaman olurm acaba regl olunca bu ay asilama yaptiricam ve klomen degilde igne tedavisi uygulaticam bunuda denicem en azindan ignede daha fazla yumurta elde ediliyor ve hamile kalma sansi artiyo regl olsaydm yeni aya umutlanicam ama reglde yok
Bende üzüldüm şimdi.Umudumuzu kaybetmeyelim onumuzdeki aya nasipse hayirlisiyla olur inşallah canım..

slm arkadaslar bende 5 gun once ıgne vurundum sımdı beklıyorum heyecanla ınş.olmuştur 2 mızdede bısorun yok ılk bu tedavımız 9 gun sonra test yapcam gunler gecmıyo sankı ..

Canim bende igne vuruldm ama test hangi gun yapiliyo bilmiorum sana kacinci gunde dedi bugun benim 3. gunum igneden sonra

Canım bu asilamanin fiyatlariyla ilgili bilgin varmi?Bende dusunuyordum ama tup bebek kadar maliyetli oldugunu duymustum.inşallah istediğin gibi olur canım..

Kizlar 23 mayista igne oldum klomen kullandim iki taraftada yumurtam olustu catlatti haziranin 9 unda adet oldum yani igneden 17 gun sonra fakat 1 gun ssürdü sizce hamile olabilir miyim

bende bu ay klomen+pregnly kullandım cuma test günüm bakalım ne çıkıcak....

Hayırlı haberlerle inşallah canım..

dün hem erken gebelk testi hem normal test yaptım normalde bişy çıkmadı erkende 2. çizgi bariz belliydi bugünde normal gebelk testi yaptm ikinci çizgi çooook çook silkti belki başkası görse negatif der ama eminim vardı çizgi :) belki bebişm benimledir...

Arkadaşım ben çok yaşadım adet geçinmen olup da tahlil de çıkmıyorsa yoktur canım kist oluşma ihtimali daha yüksek oluyor ve çok oluştu sonra ben rahim filmi çektirdim sonra arkasına aşılama yaptırdım yaptırdığım ay tutmadı bende artık istemiyorum dinleneyim dedim doktora meger doktorla konuşurken benim bebiş yola çıkmış doktordan konuştuktan 15 gün sonra güzel haberi aldım darısı senin başına canım

kaçıncı günündesin bugün canım

Kizlar birsey soracagim. Bu klomeni sadece pko hastasi olanlar ya da problemi olanlar mi kullanıyor. Yoksa rutin olarak 1 yilin sonnda doktor tedaviye bununla mi basliyor ?????

Çok sevindim :) hayirlisiyla bebişin seninledir insallah canım..

Amin canım hayırlısıyla inşallah..Peki sendemi pcoydun adetin duzensizdi?klomen kullandinmi? Bebiş tedavi haricimi oldu biraz anlatirmisin heyecanlandim ya cok guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…