- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.761
kimsecikler yok yine...kocisler geldi tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paranın kolay kazanılmamasından cok o kadar calısmıslıgımız var ve işimiz düştü ve hakkımız.herkez degerlendiriyor benim vaktimde var niye degerlendirmiyim dedim cimrimi oluyom şimdi ben aslında degilimde ama:26::26::26:600tl az paramı yaawwgözünaydın cnm uğraşmana değmiş yani para kolay kazanılmıyor inşallah emeklerinde boşa çıkmaz hemen bebişin gelir.
kızlar bir de sanırım hsg sonrası 2 gün banyo ve ilişki yasakmış. bana doktorum böyle birşey demedi. ben de sormayı unuttum.
ben yine de riske atmamak için yapmıcam. ama bu şekilde namaz kılabilir miyim ki? bilgisi olan var mı? içim rahat değil o yüzden kılmıyorum ben.
kızlarr şu altta kac yıllık evlisiniz yazıyor yaa nasıl yapılıyor.
ben öyle bişey duymadımkizlar bu soruma cevap alamadim. bilgisi olan var mi acep?
sagol canım desteklerin içinnnncnm profili düzenleden yapılıyor evlilik tarihini yazacağın kısım var.bu arada cimri değilsin cnm haklısın sadece
ben öyle bişey duymadım
sagol canım desteklerin içinnnn
eee ne durumdasınn yaa su progestan testtim sonucu yok ınt.de ne bicim hastane yaaa !!!:44::44:
canim bu progestan testi dediginiz ne icin yapiliyor ve neyi gosteriyor
Olur olur oluuuuur, bal gibi oooluuur Allah büyüktür canımöylede canım birde su yonden baktıgında 3,5 yıldır her ay düzenli ilişki olmadı bu ay 1 tane ilişki oda 12. gun oldu pek inanamıyorum.ama allahdan umut kesilmez canım.
Ben 9 aydır içiyoruuuuum ama tık yok!!!!Kızlar günaydın birşey sorucam unuttum söylemeyi ben 1 aydır folikasit içiyorum sizde içiyor musunuz
İncir değilde (çünkü prolaktini arttırıyor) acaba bal+tarçın+çörekotu mu kullansan??:44:ya da ilaçlar dedikleri gibi çok etkiliye ters tepmesin bu seferde... Bilemedim şimdi:44:canim ilac hicbir depoda yok ama zeynep kamildeki burun eczanelerde var yani zeynep kamil hastanesi yaziyor cevresindeki butun eczanelerde stoklu bizim eczanelerde depolarrda bulamiyor cok sinirim bozuldu bir daha gidemem yarin belki giderim kocamda aksam arabayla gideriz diyor o erken geliyor ya isden bakkalim cok stres oldum sinirim bozuldu birde yumos buyumezse diye gerginim 3 tane az geldii dr dicem bakin buyumez gibiyse ben paraylada alirim ilaci siz yeterki kac tane almam lazim soyleyin dicem adet olunca 2.3. yada 4.gun gitmem lazimmis.ultrasyona sokup nasil kullancagimi anlatcaklarmis. o zaman derim dr birde incir yesemmi yandan destek icin ne diyosunuz.gerci korkuyorumda ilk kez kullancam birde klomenden daha etkiliymis
elif nerdesin elifffffff benn sancıdan ölüyom şu anda kıvranıyorum elimdde sıcak su torbası karnıma koymuşum ama faydasız
Nimetcim çok geçmiş olsun. Umarım Dr a gitmişsindir ve iyisindir. Merak ettim, Haberdar et bizi olur mu?dünden beri koyuyorum fayda yokta işte bi umut die eşimi aradım oda telefonuna bakmıyo ki gelsin gidelim bi iğne vurduralım die yoksa patlıyacam ben az kaldı
Merhaba canım, geçmiş olsun. Bir şey merak ettim: hsg çekerken vajinandan soktukları aletler plastik miydi yoksa metal miydi? Bilgilendirirsen sevinirim...kızlar ben geldim. merabayın.. nasılsınız görüşmeyeli? ben iyi sayılırım.bugün hsg çektirdim.
Arkadaşım doğum sonrası kilolarımı vermeme rağmen malesef benim de fazla kilolarım var. Bilinçsiz diyetin yumurtlama ve döllenmeyi olumsuz etkilediğini duyduğumdan diyet yapmaya korkuyorum ben. Ama işlerimden bir bayan (1.60 boyunda 82 kiloydu) ilk 3 ayında diyetisyenle kilo vermişti. Profesyonel Dr larla yürüt bu işi derim ben. Nacizane tavsiyemdir.Kızlar kilolarınız ne alemde ben 73 kiloyu 160 boyda yani 15 kilo fazlamız var . Eşimle acaba bu nedenle mi olmuyor diyoruz eğer bu ay tutmazsa kilo verme programına gireceğim
Bi gözün aydın daha benden sanaselam kizlaar ilaclari buldumm ama cok zor buldum yaa
yandaaaaan, haydeeeeekızlar niye sustunuzz yaawww
hadi canlanınnn
ankaranın daglarıda buklum buklum yolları hadııı
yumurtanın catlayıp catlamadıgını gösteriyor adetin 21 gunu yapılıyor.
Merhaba kızlaaaaaarrrrr......
Olur olur oluuuuur, bal gibi oooluuur Allah büyüktür canım
Raporun da hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim
Ben 9 aydır içiyoruuuuum ama tık yok!!!!
İncir değilde (çünkü prolaktini arttırıyor) acaba bal+tarçın+çörekotu mu kullansan??:44:ya da ilaçlar dedikleri gibi çok etkiliye ters tepmesin bu seferde... Bilemedim şimdi:44:
Nimetcim çok geçmiş olsun. Umarım Dr a gitmişsindir ve iyisindir. Merak ettim, Haberdar et bizi olur mu?
Merhaba canım, geçmiş olsun. Bir şey merak ettim: hsg çekerken vajinandan soktukları aletler plastik miydi yoksa metal miydi? Bilgilendirirsen sevinirim...
Banyo ve ilişki konusunda da bir bilgim yok malesef canım
Arkadaşım doğum sonrası kilolarımı vermeme rağmen malesef benim de fazla kilolarım var. Bilinçsiz diyetin yumurtlama ve döllenmeyi olumsuz etkilediğini duyduğumdan diyet yapmaya korkuyorum ben. Ama işlerimden bir bayan (1.60 boyunda 82 kiloydu) ilk 3 ayında diyetisyenle kilo vermişti. Profesyonel Dr larla yürüt bu işi derim ben. Nacizane tavsiyemdir.
Bi gözün aydın daha benden sana
yandaaaaan, haydeeeee
canim o vajinal muayenede anlasilmiyor mu? catlatma ignesinden 2 sonra doktorum kontrol icin cagirdi. yumurtan catlamis demisti o zaman.
evet canım dr göruyolar ama derecesini göremiyolar.galiba 4 üzerindeyse iyi 10 un uzerindeyse cok ıyı demek oluyomuş.
Merhaba kızlaaaaaarrrrr......
İncir değilde (çünkü prolaktini arttırıyor) acaba bal+tarçın+çörekotu mu kullansan??:44:ya da ilaçlar dedikleri gibi çok etkiliye ters tepmesin bu seferde... Bilemedim şimdi:44:
ben bu ay klomen kullanmiyorum. sadece bal tarcin corekotu aliyorum. bakalim yumoslar olacak mi?
sizi bilgilendiririm canlar
Merhaba canım, geçmiş olsun. Bir şey merak ettim: hsg çekerken vajinandan soktukları aletler plastik miydi yoksa metal miydi? Bilgilendirirsen sevinirim...
Banyo ve ilişki konusunda da bir bilgim yok malesef canım
canim hosgeldin. ya valla hsg ye girmeden o kadar heyecanliydim ki aletlere hic bakmadim. ama vajinama taktiklar alet bayagi agirdi. plastik oldugunu sanmiyorum
sıra no | isim | yaş | nerden katılıyor | tedavide kaçıncı deneme ?klomen+iğne+aşılama+tüp bebek | batınız | hamişlerimiz |
1 | özlem ahmet | serephone+cat.ignesi ilk ay | 3 nisan | |||
2 | beyazkelebek | 3.asılama | 3 nisan | |||
3 | sykapusuz | 23 | İstanbul | klomen+2.ay | 7 nisan | |
4 | dewy | 28 | İzmir | klomenle ilk ay | 9 nisan | |
5 | elifyeşiller | 29 | klomenle 2.ay | 10 nisan | ||
6 | gamzeilhan | 31 | Ankara | 3.ayın klomen cat.ignesi | 11 nisan | |
7 | muhammetömer | 30 | Ankara | klomenle ilk ay | 11 nisan | |
8 | zd86 | 27 | İstanbul | 2.cat.ignesi bu ay araverdi | 12 nisan | |
9 | yoosuun | İstanbul | ? | 12 nisan | ||
10 | hülyamesut | 24 | klomenle ilk ay | 13 nisan | ||
11 | rain_ rain | klomen 2.ay | 14 nisan | |||
12 | rewix | 26 | Ankara | klomenle ilk ay | 15nisan | |
13 | yektanur | 29 | 2.asılama | 16 nisan | ||
14 | oceanshine | 28 | Samsun | klomen ilk ay | 16 nisan | |
15 | akıgo | 27 | ilk kez gonal+cat.ignesi | 16 nisan | ||
16 | muy_ay | 25 | klomen 2.ay | 16 nisan | ||
17 | fatmaipek | 32 | Bursa | klomen ilk ay 2.bebek | 16 nisan | |
18 | A&S | bursa | 6.denemeklomen ilk kez 2.bebek | 17 nisan | ||
19 | pepeti | 3 klomen denemesi | 17 nisan | |||
20 | leyem | klomen 2.ay | 19 nisan | |||
21 | yunu | 27 | Trabzon | 2.klomen denemesi | 21 nisan | |
22 | bebetommmm | 23 | Ankara | 4 ay klomen+1 cat.ignesi+1 asılama | 23 nisan | |
23 | tobeguk | 29 | Ankara | klomen+cat.ignesi+östrojen | 24 nisan | |
24 | zeynobodrum | 30 | İstanbul | klomen+cat.ignesi ilk ay | 25 nisan | |
25 | faattmaaa | 28 | İstanbul | 4 klomen+3 cat.ignesi bu ay asılama olucak | 26 nisan | |
26 | zenderu | 27 | İstanbul | klomen 2.ay | 26 nisan | |
27 | pixeess | malatya | 26 nisan | |||
28 | pembeli14 | ? | 27 nisan | |||
29 | ascan | 27 | Fransa | klomen le 2.ay | 1 mayıs | |
30 | sedasugur | 23 | kocaeli | ilk tedavi | ? | |
31 | nimet06 | 21 | Adana | klomenle 2 deneme | ? | |
32 | mysnowgrain | 23 | 3 klomen+ 3 asılama | ? | ||
33 | pkosun | 2.deneme | ? | |||
34 | feraye 48 | 2.catlatma ignesi | ? | |||
35 | 41 zeynep | 3.asılama | ? | |||
36 | zeynelim | 21 | ? | ? | ||
37 | hasretim | 26 | ? | ? | ||
38 | eşilam | ? | ? | |||
39 | betul11645 | ? | ? | |||
40 | yagmur111 | ? | ? |
evet canım dr göruyolar ama derecesini göremiyolar.galiba 4 üzerindeyse iyi 10 un uzerindeyse cok ıyı demek oluyomuş.
yanii ben de pek bilmiyom 4 ve üzeri iyi demek catladı demekmiş 10 üzeride cok iyi o kadar biliyom hani yumurta gelişir ama catlamaz yaa onu ölçüyolar diye biliyom.:18::18:burda arkadaslar yaptır dediler yaptırdım dr um gerek yok dedi bende baska yerde yaptırdım sonucumuda bilmiyom gecen ay yaptırcaktım terslik cıktı bu ayda kan verdim ama sonuc yokkcanım cahilliğimi bağışla ama derece ne oluyo bilgilendirisen sevinirim
yanii ben de pek bilmiyom 4 ve üzeri iyi demek catladı demekmiş 10 üzeride cok iyi o kadar biliyom hani yumurta gelişir ama catlamaz yaa onu ölçüyolar diye biliyom.:18::18:burda arkadaslar yaptır dediler yaptırdım dr um gerek yok dedi bende baska yerde yaptırdım sonucumuda bilmiyom gecen ay yaptırcaktım terslik cıktı bu ayda kan verdim ama sonuc yokk