- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.701
canım sen progesteron sonucunu aldın mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokk canim alintili gozukmuyor sende alintilimi gozukuyor muhtaarr kizz sende nimetin cvp lari nasil gozukuyorr 3 kisiye soralim.
dogru ama ustte kime yazdigin cikmiyorr sen ekranda nasil goruyosun bak simdi benimkinee senin boyle olmuyor silipde yazmiyosun dimi alttan devam ediyosunama ben sayfanın sağ alt tarafında alıntı ile cevapla bölümünden yazıyorum doğru deilmi yoksa
:)) yok alıntı gözükmüyor.nimet ortaya konuşuyor:))))
canım sen progesteron sonucunu aldın mı ?
dogru ama ustte kime yazdigin cikmiyorr sen ekranda nasil goruyosun bak simdi benimkinee senin boyle olmuyor silipde yazmiyosun dimi alttan devam ediyosun
konusup duruyo herkezde banami dedi oluyorr sasiriyorr:)) yok alıntı gözükmüyor.nimet ortaya konuşuyor:))))
şimdi nasıl aynı mı kız yine
guzelmis fiziginbenim boyum 1.72 canım
duzeldiişimdi nasıl aynı mı kız yine
vala sizin yazı fazla geliyo bende silip yazıyorum
konusup duruyo herkezde banami dedi oluyorr sasiriyorr
konusup duruyo herkezde banami dedi oluyorr sasiriyorr
benim boy 1.70 kilo 67...evlendiğimde 60 idi.74 e fırladım ama biraz toparladım veriyorum yavaş yavaş.67 yim şua n hedef 63
guzelmis fizigin
duzeldii
ayyy cokk gulduumm yaaa fazlaliklari at gitsiinn stres im gittii kizz Allah gonlune gore versinn
sizdede boyy varmiss anamm
ayneeenn:))))))))))))))
ya ben nbilim ya
biz ailecek uzunuz ya.abimin kızı 17 yaşında 1.80 boyunda
boyle uzun boylu olmakk iyii bosverin kzlar ben kacar koca gelcek zeynep kamile gitcezz genee ilac almayaazayıfım ama birazcık uzun boyluyum ordan yırtıyorum keşke kilom olsaydıda biraz boyum kısa olaydı
ben bir iki kere dedim baktim duzetmedii cokda usteleyemiyomm yanlis anlar diyee ama trafikde karisiyorr birde baskalarina kiziyorr alintili yazin diye 2 kere kizdii simdide bana kizcak guluyom diyee