- 6 Ocak 2013
- 1.100
- 2
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.321
selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bu ay ara vermiştik bu klomenı içmemek ne kadar güzel bişeymiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım inşallah öyledir böylesine bu sancıyı boşuna çekmek istemem yani ve üstelik gögüslerim o kadar değişti ki etrafında tomur tomur şeyler oluşmaya başladı
ve bir de ağrı sürekli sağ tarafımda bazende sol tarafıma böyle bıçak saplanıyormuş gibi bi ağrı oluyo mesala bu sabah hissettim:26:
selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bu ay ara vermiştik bu klomenı içmemek ne kadar güzel bişeymiş :)
hih soyle kizz diger arkdaslarida anlat bu belirtilere inananlarin nasil uzulduklerini de soyle benim ilk ayimi anlat zeynep ocakda kar yagiyordu bu belirtiler yuzunden kendimi hamile s anip 15 gun nasil kostum hastaneye sonra evde adet oldum da dunyam yikildi kimse yasamasin istiyom bu duyguyu o yuzden bu belirtilere guvenmesinler sende anlatti.nimet inşallah hamilesindir ama belirtilere çok takılma derim ben aşılama yaptırdığım ay herşey hissettim kasık sancısı hatta bele vuran cok umutlanmıştım ama olmadı hayırlısıyla gelsin artık canı ne zaman istiyosa ozaman gelsin keretanın
ya canım ben zaten çocuğu kafama takmıyorum da inşallah bu çektiğim ağrılar onun içindir. yoksa ben her klomen kullandığımda bu şekil ağrı mı çekeceğim hep yaaaaaaaaaaa bazen ağrısından uyuyamıyorum bile
offf ulan oooooooofffffffffffffffffffffff offff offffff desene daha çok çekilecek çilem var
ne guzel dimi ara vermek bu bahsedilen agrilari yasamamak burdan deneyimlerime dayanarak soyluyorumki bu agrilar normal kizlar bu agrilar gecince ozelliklede gogus agrisi gectigi gun adet olunuyor deneyin sizde bu ay kendinizi ins.adet olmazsiniz ins.sizinki bebis agrisidir ama bebisde 4 haftadan once kendini belli etmez unutmayin
hayy maaşalllahh ne güzelde çoğaldık.telefon görüşmesi yapıyordum...bebetoommm sende uğramıyordun kıızzz...günde 1 defada olsa yazın buraya habersiz bırakmayınn
ins.seninki bebis cikar beni yanlis anlamayin Allah kimseyi cektirmesin hemen versin cok zor bir surecdeyizofff ulan oooooooofffffffffffffffffffffff offff offffff desene daha çok çekilecek çilem var
cnm kaç gündür pc eşim işe götürüyordu :) gelemedim sen nasıloldun bakim
bakalım yarın doktor ne diyecek canım
bakalım yarın doktor ne diyecek canım