- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.941
bende ddondurulmuş tüp bebiş tedavisi olacam hazıranda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok çok gecms olsun[/QUOTE]Çok çok OTE="nuraninbebegi, post: 40677297, member: 641632"]Ayy canim ne deyim rabbim senin için en hayirli olani versin insallh en azindan gebelik oluşuyor sende tupun mu uzun ki niye tupde kalma birsey dediler mi canim
Sagol canim yok hocbir sey demediler cnm[/QUOTE]Cok çok gecms olsun
Hastanedemsn simdi[/QUOTE]Sagol canim yok hocbir sey demediler cnm
Eliff hamile misinMerhb a kızlar uzun zaman oldu sıteye gırmıyordum. Coook eskıden mudavımdım. Rabbım bu yolda hepimize sabır veresin...
Hamilemisin canmMerhb a kızlar uzun zaman oldu sıteye gırmıyordum. Coook eskıden mudavımdım. Rabbım bu yolda hepimize sabır veresin...
Evet cnm[/QUOTE]muhammedomer .!.:Hastanedemsn simdi
Off ya allahm artik bizim yuzumuzude guldrsunde su hastaneden bebegmizi alip cikalm bende tüp bebeğe basliycam bir yandan heyacan umut bir yandan korku rabbm yardım etsin hepimize insallh[/QUOTE]Evet cnm
Canım bende bılmıyorum 4gun geçit adetım ama test yapmadım...ben kı gün asırı kan testı yaptırıp hemsırelerı ve denızı Çıldırtırız :)Eliff hamile misin
Bende bılmıyorum cesaretımı toplayıp test yapamıyorum....Hamilemisin canm
Hayirlisyla insallah vardir elifcimCanım bende bılmıyorum 4gun geçit adetım ama test yapmadım...ben kı gün asırı kan testı yaptırıp hemsırelerı ve denızı Çıldırtırız :)
Amin cnm.yattigim yerde cok trasferi yapilan var[/QUOTE]Off ya allahm artik bizim yuzumuzude guldrsunde su hastaneden bebegmizi alip cikalm bende tüp bebeğe basliycam bir yandan heyacan umut bir yandan korku rabbm yardım etsin hepimize insallh
Canım gecmıs olsun[/QUOTE]Amin cnm.yattigim yerde cok trasferi yapilan var
Basıp canım ne dıyeyım onca olumsuz sonuçtan sonra cesaretım yok artıkHayirlisyla insallah vardir elifcim
Amin cnm.yattigim yerde cok trasferi yapilan var[/QUOTE]Off ya allahm artik bizim yuzumuzude guldrsunde su hastaneden bebegmizi alip cikalm bende tüp bebeğe basliycam bir yandan heyacan umut bir yandan korku rabbm yardım etsin hepimize insallh
hey seyın hayırlısı canım iyi haberlerını beklıyorumeskilerden okuyan olur belki.pazartesi gunu tup bebek merkezinde ilk gorusmem var.bugun reglin 1.gunu.bir aksilik olmazsa tedavim basliyor