- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.881
Lekelenme seklinde cnm.eger o zamana kadar sokulmezsem gidecem cnm.sen nuvite mi gittin tupe mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sadece igne kullanyorsun horman aldgn için tabiki kilo yapiyo senn kromozom sonclarin ne ciktieses8iğne kuost: 40288917 .!.:Kizlar bisi sorcam bu tup bebek tedavisi için kullanilan ilaclar cok kilo aldiriyormu ve sadece igne mi veriliyor yoksa klomen de kullaniliyormu yumurta uyarici icin farklimi ilaclari.asilama icin klomen kullanmistim 10 kilo aldim sistim 3 ayda
Canim sadece igne kullanyorsun horman aldgn için tabiki kilo yapiyo senn kromozom sonclarin ne cikti
Ben baktrdm canim kromzmlar iyi bi sorun yok kan pihtlasmasi var sen nerde yasysn ben ankara buyukdoguma gidyrm ikinci tup bebeğe baslyrzHenuz bakilmadi cnm ya biyopsi temiz cikti tup bebek yaptircagimiz zamatüp azi tahliller yapilcakmis onun sonuclariyla yonlendircekmis tup bebek icin. Sanirim kan pihtilasmasina falan gibi seylere bakacak. Valla araştırıyorum simdiden iyi bi yer olsun istiyorum
Ben baktrdm canim kromzmlar iyi bi sorun yok kan pihtlasmasi var sen nerde yasysn ben ankara buyukdoguma gidyrm ikinci tup bebeğe baslyrz
Ben baktrdm canim kromzmlar iyi bi sorun yok kan pihtlasmasi var sen nerde yasysn ben ankara buyukdoguma gidyrm ikinci tup bebeğe baslyrz
Amin canim cumlemizinHayırlısı olsun cnm ins iyi sonuç alirsiniz Allah yardimciniz olsun
Canim adet o ldnmu ne durumdasnmuhammedomer .!.:Lekelenme seklinde cnm.eger o zamana kadar sokulmezsem gidecem cnm.sen nuvite mi gittin tupe mi
Adetin nerden baksan bir hafta gecmis...keske yerlesme olsa[/QUOTE]Subatin 21 oldm bidaha bugün leke geliyor
Canim sen nezamanAdetin nerden baksan bir hafta gecmis...keske yerlesme olsa
Kahverengi mi geliyor[/QUOTE][QUOinşalammedomer, post: 40321443, member: 461961"]Canim sen nezaman
Adetin nerden baksan bir hafta gecmis...keske yerlesme olsa
Canim ne yaptin oldunmu adet ben gittim bugun[/QUOTE]Kahverengi mi geliyor
Arkadaslar ben bu ay kolomen kullandim günde iki tane adetin 13. günü dr gittim daha yumurtaların küçük 4 gün sonra gel dedi bugün gittim daha yeterli değil dedi ve yine kullanmam icin klomen yazdi sabah basla dedi sorum bu ay iki kutu klomen kullanmis olacam hic böyle bisey duymadim tekrar klomen yazmasi normalmi bir hafta sonra tekrar gel dedi hani aklima takilan bu ay yumurta gelismedi diye genelde öteki ay adet olunca gel diyolar ya sizce işe yararmi bana zarari olurmu somdiden tsk
Olabilyr canim var oylebolanlar ben beş asilama bir ttüp bebek yapma biri olarak duydum gelismyn birine vergi hemen peşinden çünkü yumurta buyur ve catlarsa hamile kalablrsn[/QUOTE]Olabilir canim PINAR3498, post: 40346817, member: 358595"]Soru olarak sordum kimse cevaplamadi bilgisi olan varmi arkadaslar