- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.861
amiiinnnAllah hayirlisini versin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinnnAllah hayirlisini versin hepimize
Ne kadar gecti?belirti var mi?keske test yapsan[/QUOTE]muhammedomost: 40229292 .!.:Olmadim canim ya geciktim ustunede düşmek istemyrm
Ay canim gecen ay on gun gecikti gittim yok o akdami adet oldum bu hafta gidecem tüp bebek için gerekli belgelerinde hazrladm hem onlari gotrym hemde bi test yaptrrm artik belirtiği sayacak olursam ona kalsa bütün gebelik belirtilerini yasarim ben adetlerm de kasiklarimda batmalar karin agrisi goguslermn şişmesi çok acimasi ama iste Rabbim büyük dularda unutmaylm canim senin adet ne zaman ayin kacinda[/QUOTE]Ne kadar gecti?belirti var mi?keske test yapsan
Canim benim yarin ama basladi gibi sanki[/QUOTE]BirOTE="muhammedomer, post: 40233101, member: 461961"]Ay canim gecen ay on gun gecikti gittim yok o akdami adet oldum bu hafta gidecem tüp bebek için gerekli belgelerinde hazrladm hem onlari gotrym hemde bi test yaptrrm artik belirtiği sayacak olursam ona kalsa bütün gebelik belirtilerini yasarim ben adetlerm de kasiklarimda batmalar karin agrisi goguslermn şişmesi çok acimasi ama iste Rabbim büyük dularda unutmaylm canim senin adet ne zaman ayin kacinda
Gidecenmi Nuvit hanima sen temin ki yazinda dusugm mu var dedin canim yoksa diğer arkadaşın mi yazisi[/QUOTE]Yaş OTE="muhammedomer, post: 40233778, member: 461961"]Canim benim yarin ama basladi gibi sanki
Gidecem insallah cnm.evet dusugum var aralik 2013te[/QUOTE]Gidecenmi Nuvit hanima sen temin ki yazinda dusugm mu var dedin canim yoksa diğer arkadaşın mi yazisi
Yaa pihtilasmami var bendede var pihtilasma kendiligndenmi hamile kalmstin canim[/QUOTE]Gidecem insallah cnm.evet dusugum var aralik 2013te
Evet cnm kendiligimden kaldim bi tedavi uygulanmadan[/QUOTE]Yaa pihtilasmami var bendede var pihtilasma kendiligndenmi hamile kalmstin canim
Allah hayirlisini version canim ben bugün gidecektm sabah kalktm leke gibi birşey oldu ama anlayamdmda artik gitmdm zaten adetin 2.gibi gidecem diye ay gecikmeler başladı niyeyse[/QUOTE]Evet cnm kendiligimden kaldim bi tedavi uygulanmadan
Yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi cnm.adetin ne kadar gecti[/QUOTE]Allah hayirlisini version canim ben bugün gidecektm sabah kalktm leke gibi birşey oldu ama anlayamdmda artik gitmdm zaten adetin 2.gibi gidecem diye ay gecikmeler başladı niyeyse
Subatin 21 oldm bidaha bugün leke geliyor[/QUOTE]Yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi cnm.adetin ne kadar gecti
Yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi cnm.adetin ne kadar gecti[/QUOTE]Allah hayirlisini version canim ben bugün gidecektm sabah kalktm leke gibi birşey oldu ama anlayamdmda artik gitmdm zaten adetin 2.gibi gidecem diye ay gecikmeler başladı niyeyse
Adetin nerden baksan bir hafta gecmis...keske yerlesme olsa[/QUOTE]Yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi cnm.adetin ne kadar gecti[/ QUOTE]
Canim adet oldnmu gittinmi
Subatin 21 oldm bidaha bugün leke geliyor
Subatin 21 oldm bidaha bugün leke geliyor[/QUOTE]Yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi cnm.adetin ne kadar gecti
Ayy caniim hadi hayirlisi insallh hamilsindr ben kan verdim yedi tup Şali günü gdcem EE kanaman varmi pazartesi bir daha yaptı baklmSen ne yapttüp nurann