- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.261
tatlım aşılama kaç gününümü alır tahmınen
bir günde oluyor 5 dklık işi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm normal şartlarda 1 tane yumurtam oluorCok uzun süren bir tedavi degil yumurtalik durumuna gore catlama olduysa ogun yapiliyor
tahmınen 12 13 gün sürer miCok uzun süren bir tedavi degil yumurtalik durumuna gore catlama olduysa ogun yapiliyor
tahmınen 12 13 gün sürer mi
Yumurtalik takibi icin doktor kontrolünde olman lazim belli olmuyo ne zaman catlayacagi yada catlatma ignesi olursun ıgneyle daha cabuk catlama oluyor
ozaman çatlama iğnesi versin banaYumurtalik takibi icin doktor kontrolünde olman lazim belli olmuyo ne zaman catlayacagi yada catlatma ignesi olursun ıgneyle daha cabuk catlama oluyor
ozaman çatlama iğnesi versin bana
inşallah tutar cnm aşılamam eşimin hareketli sperm sayısı da yüz de 5Doktorunla konus senin durumuna göre tedavi uygular zaten
inşallah tutar cnm aşılamam eşimin hareketli sperm sayısı da yüz de 5
walla toplam sperm sayısı fazla ...ama toplam hareketli yüzde 70 bu sadece ileri hareketli sayısı yawas ve ileri toplamı yuzde 70Asilama yapildi mi size yuzde 5 cok dusuk ama bellide olmaz ins tutar
walla toplam sperm sayısı fazla ...ama toplam hareketli yüzde 70 bu sadece ileri hareketli sayısı yawas ve ileri toplamı yuzde 70
tatlım hangisine bakılıo anlamadım ileri hızlı ve yavaş hızlı toplamına mı bakılıo...yoksa sadece ileri hızlıya mı bakılıooCok iyi ozaman bizim yuzde 28 falandi son asilamada yuzde 58 cikti tabi yikatma isleminde degisiyo yuzde 99 oldu
tatlım hangisine bakılıo anlamadım ileri hızlı ve yavaş hızlı toplamına mı bakılıo...yoksa sadece ileri hızlıya mı bakılıoo
114 milyonOnemli olan toplam sayısı yuzdeleri bosver karisti hersey :) toplam sayisi kac milyon?
114 milyon
ama önemli olan ileri hareketli sayısı canm öyleymişMasallah cok iyiymis bizim ilk 27 milyondu en son 92 milyon oldu
ama önemli olan ileri hareketli sayısı canm öyleymiş
Evet dogru islemden gecince yani hareketli ve canli olan spermleri secince 92den 44 milyona dustu
inşallah Allah herkese hayırlı evlat verirEvet dogru islemden gecince yani hareketli ve canli olan spermleri secince 92den 44 milyona dustu