- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.361
sen gül sen gül hiç arka çıkma bana
ah kıyamamammmmmmmmmm şiştttttt susun bakıyım tamam o daha taze gelin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gül sen gül hiç arka çıkma bana
soyleyelim kocasina su taze gelini de gorsun bakalim oyle video falan
bizde bugun menemen yicezz ben mlz dogradim o pisircek bekliyom ayy ne zamandir soyle agiz tadiyla yemediydim.benim kociş bugün benden sadece mercimek çorbası salata istedi her gün et isteyen adam bugün bunlaarı istedi çok şaşırdım hala hayretler içerisindeyim
Upssss şimdi gördüm yazdıklarını pardon kötü düşünceliyim galiba
ah kıyamamammmmmmmmmm şiştttttt susun bakıyım tamam o daha taze gelin zaten
bizde bugun menemen yicezz ben mlz dogradim o pisircek bekliyom ayy ne zamandir soyle agiz tadiyla yemediydim.
kız gerçekten arka mı çıkıyon yoksa dalga mı geçiyon
pisirmekde ne varr maharet mlz.dogramakda bende cok ekmek yiyorum ama inan cok uzun zamandir canim istiyordu domates yoktu guzel bulunca yapalim dedikohhh ne güzel kocaya yaptırıyo yemeği ben onu dün yapacaktım benim kociş menemenle çok fazla ekmek yediği için istemedi geri tepdi
yok kız arka çıkıyorum dalga geçmiyorum
muhtar yok galibaa ortalardaa kiiz muhtar senin adin ne?
pisirmekde ne varr maharet mlz.dogramakda bende cok ekmek yiyorum ama inan cok uzun zamandir canim istiyordu domates yoktu guzel bulunca yapalim dedik
Annemle cekirdk çıtlatyrz.adım güldeniz cnm
azbucuk adasmisiz senle kiiizz
yap yap himmm ben eskiden sevmezdim simdi ozluyom bilekız bak benimde canımı çektirdin bende yapacağım kendime kocada artıkın ağzıma bakar
Evet cnmm.oh biraz rahatlamşsn şükür.
dondurma yaradi kocis geldi ben kacar
ya bırak allah aşkına lafı sölüyo sölüyo da yeni gördüm ayaykları çekiyo bana
Valla bak yazdıktan sonra gördüm :)
şaka şaka kız ben san kıyar mıyım yani o kadar da hıyar mıyımmm