Klomen hiç işe yaramıyor...

bende senın gıbıyım canım bu ayda olmazsa hiç ümidim kalmıcak ve rahim filmi falan çekilecek diye çok korkuyorum korkudan tedaviyi bırakmayı bile düşünüyorum

nekadar şanslısın benım ilk iğnede olmadı ama inşallah bu ay tutar bir hafta kaldı çok heyecanlıyım zaman geçmiyor aman erkek kız farketmez yeterki saglıklı olsun

esrag3 senden güzel haberler bekliyoruz.Gerçekten insan çok heycanlanıyor ve sabırsızlanıyor.Allah inşallah bu ay bekleyen herkesin yüzünü güldürür.

mrb canım klomen en iyisi biraz zaman alıyo ben klomenle hamile kaldım yalnız tüpüm tıkalı olduğu için rahime inmemiş ve dış gebelik yaşadım ümüdini kaybetme rahat ol stres yok

esrag3 senden güzel haberler bekliyoruz.Gerçekten insan çok heycanlanıyor ve sabırsızlanıyor.Allah inşallah bu ay bekleyen herkesin yüzünü güldürür.
çok saol canım yarın son gün olmasın diye dua etmekten başka yapçak bişey bulamıyorum okadar sıkıntılıyımki

çok saol canım yarın son gün olmasın diye dua etmekten başka yapçak bişey bulamıyorum okadar sıkıntılıyımki

bende seninle aynı tedaviyi görüyorum benimde ikinci ayım umarım dualarımız kabul olur canım :teselli:

esrag3 keşke bugün tahlil yaptırsaydın kanda belli olurdu.Ben çok heycanlanıyorum da kusura bakma.Benimde ayın 15'inde ama ben heralde dayanamayacağım.Beklemek çok kötü birşey.Neyse sonucu bekliyoruz.

slm kızlar bende 3 . aşılamaya start verdim.dün doktora gittim klomen verdi daha önceki aşılamalardada klomen kullanmıştım. pek faydasını görmedim ama benim yumurtalar büyüyor ama eşimde sprem problemi olduğu için tutmuyor haftaya çarşamba kontrole gidicem.hayırlısı allah hepimize nasip etsin

irena naptın canım benım 2gün gecikti test yaptım biraz soluk çıktı sevineyimmi napayım bilemiyorum sevinipte üzülcem diyede çok korkuyorum

esrag3 canım bence sen hamilesin bak gör. çünkü silik de olsa pozitif sayılıyo birkac gün sonra yapınca koyulasıyo çizgi. bu arada senin kacıncı ayın tedavidea.s.

esrag3 kız sen bizi meraktan öldürcenmi?Kan tahlili daha yaptırmadın mı?Hemen yaptır ve sonucu bize bildir.Sevineceksek birlikte sevinelim dimi...Benim yarın adetimin gelmesi gerekiyo ama ben daha fazla beklemeyeceğim.Yarın kan tahlili yaptırmaya gideceğim benim için dua edin kızlar.İnşallah hamileyimdir.Bu arada esrag3 sen kesin hamilesin daha fazla bekleme bi kan tahlili yaptır için rahatlasın.

Ben de bu ay klomene başladım eğer yumurtalar tedaviye cevap verirse çatlatma iğnesi de olacağım. Yanlız ben de ilaca başladığımdan beri gerginlik var. Herşeye çok çabuk sinirleniyorum ve ağlıyorum. Bunlar size de olmuş muydu?

Arkadaşlar kanı verdim.Sonucunu saat 4'te alacağım.Heyecandan karnıma ağrılar girdi.Sanki adet olacakmışım gibi.İnşallah hamileyimdir.

slm kızlar rahim filmi cektirecek arkadaşlar korkmayın hic bi şi yok korkulcak kadar diil yanii ben iki kere cektirdim korkarak tedavilerinizi yarıda bırakmayın sakınnn

Yumurtalari Büyütmede Bende Gonal F Ignesi Daha Etkili Olduğu.adetin 3.günü Başlaniyor.hergün Ayni Saatte Vuruluyorsun,çok Kolay Göbekten Yapiliyor Kendin Bile Yapabiliyorsun.2 Günde Bir Kontrole Gidiyorsun Doktor Yumurta Boyutunu ölçüyor.18 Cm Ulaştiğinda çatlatma Iğnesi Veriliyor.o Da Kalçadan Yapiliyor.çatlatma Iğnesinden Sonra 36 Saat Sonra Aşilama Yapiliyor. Gönlümüzü Ferah Tutalim,umarim Rabbim Hepimizin Dualarini Kabul Eder.... Herşeyin Hayirlisini Dileyelimmmm

sonunda bende hamiiiilleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm allahım isteyen herkese saglıkla nasip etsin kendinize çok dikkat edin

arkadaşlar birşey soracam acele cevap istiyorum bu ovulasyon ilaçlarını kullanınca adet geri atarmı yanlız benim yumurtalar büyümediği için çatlama iğnesi vurmadım adetimin ikinci günü olmadım yoksa kismi oluştu korkuyorum kızlar acele cevap verirseniz sevinirim

içini ferah tut ben 2 ay ilaç kullandım geçen 1 gün gecikti bu ay 2 gün gecikince test alıp evde baktım bence hemen al ve bak merakını gider inşallah sonucun pozitif çıkar

Arkadaşlar kanda gebelik negatif çıktı.Doktorum 7 gün sonra tekrar baktır dedi ama baktırmayacağım.Çok üzüldüm bugünde adetim geldi.Arkadaşlar belki üstüne görüyosundur dediler.Çünkü 1 gün geçikti ve az geliyor.Ama ben ümidimi kestim.Herşey çok normaldi ama olmadı.Bundan sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Acaba doktora gitmeyi bıraksammı diyorum.Doktoru bırakıncada yumurtalar olgunlaşmıyacak.Herşeyin normale döneceğini bilsem bir gün doktora gitmem.Neyse ben güzel haber veremedim.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bu arada esrag3 canım tebrik ederim.En azından bu habere sevindim.Allah herkese bu sevinci yaşatır inşallah.

canım benim kaç gün geçti adetin ümidini kaybetme tam belmemediğin zaman bir bakmışsın hamilesin üzme canını:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…