Klomen hiç işe yaramıyor...

bende bu 2 aydır klomen kullanıyorum doktorumda 2 ay daha kullancaz olmazsa aşılama yapıcaz dedi ,daha yeni tedavi görmeye başladım bi haptan sonra aşılamaya geçilmesi çok saçma değilmi sizcede rahgim filmi falan çekilmedi tüplere bakılmadı teretdütde kaldım yaaaa

canım şimdi hamile degilim 2 çocuğum var.klomen için 3 ay süre veriyolar olmazsa tekrar yine veriyolar.Klomenle 3 kez hamile kaldım ikisi düşükle sonuçlandı.(klomenin düşük yapmakla ilğisi yok)3. hamileligim de yine klomen kullandım ve ikinci ayında hamile kaldı
bnde kullanıyorum ve çok merak ediyorum hamile kalacakmıyım inş kalırım dah evliliği

canım aynı sorun bende de var.benim de hapla zor gelişiyor.gonal f iğneyle daha iyi gelişti.bende pko var.doktor kilo verirsen yumurtlamanda düzelirdedi.
kac
Arkadaşlar klomeni bu ay ikinci kez kullandım.Dün doktora gittim yeterince yumurta büyümemiş dedi.İlk kullandığımdada böyle olmuştu.Artık hiçbir sorunum kalmadı derken şimdide klomene cevap veremedik.Pazartesi yine bakılacak büyümüşmü diye.Doktorum klomeni 3 ay denemek istedi ama baktı zamanından daha geç büyüyor heralde bu tedaviyi değiştirecek.Sizce klomenden sonra ne gibi bir tedavi etkili olur?İğneden falan bahsetti.Böyle birşey yaşayanınız varmı?Kafama takmayacağım diyorum ama olmuyor.Ne yapayım arkadaşlar?senağlama
[/QUOTE
Insan nasil takmasın bende kullanıyordum 2 aydır bugun yine adet oldum ne moral kaldı ne bisey. pko var bendede ama onun engel olacağını sanmıyorum cunku birçok kadın var oyle gebe kalan. bundan sonraki aşama nolacak bende senin gibi bekliyorum. Allah yardımcımız n

X