- 4 Şubat 2008
- 152
- 0
sonunda bende hamiiiilleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm allahım isteyen herkese saglıkla nasip etsin kendinize çok dikkat edin
Arkadaşlar kanda gebelik negatif çıktı.Doktorum 7 gün sonra tekrar baktır dedi ama baktırmayacağım.Çok üzüldüm bugünde adetim geldi.Arkadaşlar belki üstüne görüyosundur dediler.Çünkü 1 gün geçikti ve az geliyor.Ama ben ümidimi kestim.Herşey çok normaldi ama olmadı.Bundan sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Acaba doktora gitmeyi bıraksammı diyorum.Doktoru bırakıncada yumurtalar olgunlaşmıyacak.Herşeyin normale döneceğini bilsem bir gün doktora gitmem.Neyse ben güzel haber veremedim.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bu arada esrag3 canım tebrik ederim.En azından bu habere sevindim.Allah herkese bu sevinci yaşatır inşallah.
üzülme tatlım bidaki sefere inşallah hayırlısıyla olur ümidini neolur kaybetme doktoruda sakın bırakma kendine çok aşırı dikkat et tatlımArkadaşlar kanda gebelik negatif çıktı.Doktorum 7 gün sonra tekrar baktır dedi ama baktırmayacağım.Çok üzüldüm bugünde adetim geldi.Arkadaşlar belki üstüne görüyosundur dediler.Çünkü 1 gün geçikti ve az geliyor.Ama ben ümidimi kestim.Herşey çok normaldi ama olmadı.Bundan sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Acaba doktora gitmeyi bıraksammı diyorum.Doktoru bırakıncada yumurtalar olgunlaşmıyacak.Herşeyin normale döneceğini bilsem bir gün doktora gitmem.Neyse ben güzel haber veremedim.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bu arada esrag3 canım tebrik ederim.En azından bu habere sevindim.Allah herkese bu sevinci yaşatır inşallah.
sevilcim üzülme bende ilk ay olmayınca moralim cok bozuldu bu 2. ayım inşallah hepimiz hamiş kalacağız canım
kusura bakma canım biraz geç oldu cevabım ama,valla yine hep adet oldugun gibi belirtiler vardı karnımda hafif sancı gögüslerde şişkinlik 2 gün geçincede test yaptım silikti sonra hastanedede yaptırdım böyle canımesrag3 canım tebrikler coook sevindim daha yeni gördüm .allah tamamına erdirsin innnnşşşşallah.buarada her hamişe soruyorum adet öncesi ne belirtiler yasadın canım söylersen sevinirim....
yagmur0828 yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini yapıyorlar.Ben pregnyl kullandım.O iğne yapılırken çok yakıyor ama acısı çok uzun sürmüyor.Bu iğneleri sigorta karşılamıyor.Hayırlısı olsun canım.