Klomen hiç işe yaramıyor...

mrb irena üzme canını bakarsın birgün hamilesin ümidini kaybetme ben şahsen birgün bebeğim olacak ümidiyle yaşıyorum:teselli:

bu gün adtimin 4. günü ve ben hala olmadım acaba gebelikmi yarın doktora gidecem inşallah iyi bir sonuç alırım çok merak ediyorum arkadaşlar birşeyler söyleyin esrag beni rahatlattın biraz ama umutlanmak istemiyorum fakat 2 ay klomen kullandım zamanında adet oldum bu kez olmadım hadi hayırlısı

üzülme tatlım bidaki sefere inşallah hayırlısıyla olur ümidini neolur kaybetme doktoruda sakın bırakma kendine çok aşırı dikkat et tatlım

bende de bi işe yaramadı yaaa bu ay günde 3 tane içeceğim artık bakalım ne olacak

bu ay klomen kullandım yumrtlar istenilen boyuta ulaştı ve çatlatma iğnesi oldum ama işe yaramadı gelmez die beklerken erkenden geldi çok üzgünüm herşey yolundaydı dr öle sölemişti ilk kez kullanmıştım ama olmadı dr olmazsa tedaviye devam demişti ama gitmek istemiyorum

merhaba arkadaşlar bende ilk defa bu ay klomen kullandım yarın konturole gidicem.çatlatma ignesini nezaman yapıyorlar neasıl bir işlem can yakıyormu aceba ve gercekten sgorta bu igneleri karşılamıyormu? cvp yazarsanız cok memnun olurum.

yagmur0828 yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini yapıyorlar.Ben pregnyl kullandım.O iğne yapılırken çok yakıyor ama acısı çok uzun sürmüyor.Bu iğneleri sigorta karşılamıyor.Hayırlısı olsun canım.

esrag3 canım tebrikler coook sevindim daha yeni gördüm .allah tamamına erdirsin innnnşşşşallah.buarada her hamişe soruyorum adet öncesi ne belirtiler yasadın canım söylersen sevinirim....

kızlar bende 4 ay gonophene ve pregly tedavısı görmüştüm 7 ay önce yumurtalarım büyüdü ama döllenme olmadı 7 ay ara verdım ve doktorumu degıstırdım doktor 2 ay daha kullanalım dedı olsun ben yıne umutluyum

sevilcim üzülme bende ilk ay olmayınca moralim cok bozuldu bu 2. ayım inşallah hepimiz hamiş kalacağız canım

sevilcim üzülme bende ilk ay olmayınca moralim cok bozuldu bu 2. ayım inşallah hepimiz hamiş kalacağız canım

inşallah canm...
ben bu ay ara vereyim diyorum ama kararsız kaldım ne yapayım bilmiyorum yarın sabah dr umu arayıp konuşayım bi..
hakkımızda hayırlsıı olsun çok beklemeyiz inşallah rabbim bebeişlerimizi verir bize

esrag3 canım tebrikler coook sevindim daha yeni gördüm .allah tamamına erdirsin innnnşşşşallah.buarada her hamişe soruyorum adet öncesi ne belirtiler yasadın canım söylersen sevinirim....
kusura bakma canım biraz geç oldu cevabım ama,valla yine hep adet oldugun gibi belirtiler vardı karnımda hafif sancı gögüslerde şişkinlik 2 gün geçincede test yaptım silikti sonra hastanedede yaptırdım böyle canım

tesekkürler canım inşallah bizde yasarız o duyguyu aramızdan biri yasayınca valla cok seviniyorum sanki ben gebeymişim gibi

kızlar ya ben toplamda 6 ay kullanıcam kist falan olusurmukı ama olusacak olsa doktorum neden kullandırtsınkı

slm irena cvbın için çok teşekkür edrim.igneyi vuruldum 22 şubatta birtane yumurta 21mm olmuş sonuç 11martta belli olacak bakalım hayırlısı inşallah

slm irene teşekkür ederim cevapladıgın için ignemi22 şubatta vurundum.bir tane yumurta 21mm olmuş klomene güzel cvp verdigi için yumurtalıklarım aşılamayı bu ay yapmadı doktorum sadece çatlatma ignesi yaptırdım sonuç 11 martta belli olacak bakalım hayırlısı degilmi canım..

slm arkadaşlar aceba birgün bende bu siteye hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazabilecekmiyim allahım hepimize nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş koymasın yüce rabbim isteyen herkeze hayırlı saglıklı evatlar nasip etsin arkadaşlar

benneyaptımkiirena sende çatlatma ignesi olmuşmuydun benim igne olduktan sonra 5 gün boyunca adet olucakmısım gibi agrılarım oldu sendede oldumu bugünde agrım kesildi hiç yok neden böyle oldu senin bi bilgin varmı bu konuda aceba yumurta catladıgı zamanmı agrı olur yoksa döllenmemi oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…