Klomen hiç işe yaramıyor...

mrb vuslat valla moralimi düzelttin bende bu ay klomene başladım p.tesi dr a gidicem buraya sürekli bakıyordum mutlaka hamiile kalan vardır diye.seni gördüm çok şükür,ya bu ilaç işe yaramasa niye versin dr lar.eğer kalırsam bu ay size haber vericem :teytey:
vuslat kaç ay kullandın bu ilacı? acaba yanlışmı kullanılıyor birde kaçgüün kullandın ve dr ne zman gittin biraz anlatırmısın?bu arada bebişin hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza..

canım şimdi hamile degilim 2 çocuğum var.klomen için 3 ay süre veriyolar olmazsa tekrar yine veriyolar.Klomenle 3 kez hamile kaldım ikisi düşükle sonuçlandı.(klomenin düşük yapmakla ilğisi yok)3. hamileligim de yine klomen kullandım ve ikinci ayında hamile kaldım.

ben pkos hastasıyım 3 ay klomen kullandım işe yaramadı yumurtalarım büyütü ama catlatma ıgnesıne ragmen catlayıp olgunlaşmadı aksine bende kist yaptı bu ay dinlenmedeyim bidahaki ay iğnelere başlıycaz birde dktr bana glucuhage verdi şeker ialcı gibi ama cok bulantı yapıyor kullanamıyorum cok üzülüyorum stres yapıyorum sara canım seni duyunca biraz olsun icim rahatlıyr allah inşallah bizede nasip eder

Canim Benim Sana şunu Söyleyeyim Bende De Bulanti Yapiyordu Ve Ben Yemek Aralarinda Aldim Bu Yuzden Mide Bulantisi Yapmadi Sende Dene Bak Göreceksin Allahin Izniyle Herşey Güzel Olacak Tamam Mi?

bu gün yine gittim doktora yine büyümemiş yumurtalıklar salı günü yine gidecem sanırım gonaphene ilacıda bende işe yaramadı şeker ilacına devam etmemi istedi doktor olmazsa bir daki ay günde iki tane içecem. sara nur sayende biraz umutlandım sen sadece şeker ilacı mı kullandın canım

bu gün yine gittim doktora yine büyümemiş yumurtalıklar salı günü yine gidecem sanırım gonaphene ilacıda bende işe yaramadı şeker ilacına devam etmemi istedi doktor olmazsa bir daki ay günde iki tane içecem. sara nur sayende biraz umutlandım sen sadece şeker ilacı mı kullandın canım

canım bende senin gibi aylarca gonaphene kullandım ama bi işe yaramadı:1no2: sonra bıraktım başka bir dr a gittim şimdiki dr um bana sadece glukofen verdi günde bir adet kullandım ve rabbime şükürler olsun hamile kaldım ama bunu gerçekten kafanızdan atın düşünmeyin ben de bununla kesinlikle hamile kalıcam demeyin biraz da rahat bırakın ben o ay sadece 2 kere ilişikiye girdim ve günleri hiç hesaplamadım ayrıca kesinlikle 14 cü gündede ilişkiye girmedim haberiniz olsun ilişkilerden biraz garip olacka belki ama zevk almaya bakın :eek: acaba gebe kalır mıyım diye düşünmeyin hadi bakalım kolay gelsinyerimseniben :1hug: Şeniz

sara nur ALLAH nasip edince kolaylıkla gebe kalınabiliyor ne güzel ALLAH inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder bir daki ay doktor bana iki tane gonaphene kullanmamı istedi ama ben 3 tane kullanıcam çünkü yumurtalar hiç büyümemişti 2 taneylede büyüyeceğini sanmıyorum bir zararı olurmu sizce arkadaşlar günde 3 tane kullanmamın

sara nur ALLAH nasip edince kolaylıkla gebe kalınabiliyor ne güzel ALLAH inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder bir daki ay doktor bana iki tane gonaphene kullanmamı istedi ama ben 3 tane kullanıcam çünkü yumurtalar hiç büyümemişti 2 taneylede büyüyeceğini sanmıyorum bir zararı olurmu sizce arkadaşlar günde 3 tane kullanmamın

canım bence dr unu dinle bu ilaçalrın elbette zararı var benim dr um bu ilaçları en fazla 3 ay kullandırıyor çünkü bunlar kist yapabiliyor zararı bu işte dr un ne derse onu yap belkide özlediğin bebek geliryerimseniben

hemen gonal-f iğneye başla.bende yeterli büyüme sağlamadı ama çevremde 3-4 kişi bu iğneyle yumurtalarını yeterli olgunluğa ulaştırdı.aynı saatte vurmaya dikkat et. eğer gonal- f işe yaramazsa hormonlarını iyi bir doktora (endokrinolog) göster. hormonlar bozuksa iğne ve ilaçlar işe yaramıyor.

evet ben de katılıyorum. benim yumurtalarım da büyümeyince doktora direkt doz artıralım demiştim ama fazlası kist oluşturuyor.bebek sahibi olayım derken bir de kist tedavisi çıkarma başına.acele etme.her insanın doğacağı tarih bellidir.bunu biz değil 1, bin tabletle bile belirleyemeyiz. yerimseniben

bende pkos hastasıyım 6 aydır cocuk istiyorum 4 aydır glukofen kullanıyorum düzenli adetlerim düzeldi çok faydalı 2 ayda klomen kullandım faydası olmadı
glukofen kullanmaya devam..

Arkadaşlar ikinci kez klomeni kullandım ve yumurtalar büyüdü.1-2 gün geç büyüdü ama çok iyi büyüdü.Şimdi çatlatma iğnesi oldum.Doktorum 5 gün sonra gel çatlama olmuşmu kontrol edelim dedi.Hayırlısı bakalım.Benim için dua ederseniz sevinirim.Hepinize yazılarınızdan dolayı teşekkürler.

Arkadaşlar birde şayet gebelik oluşmuşsa gebelik kesesini doktorum görebilirmi.Kontrole gideceğim gün.Yada kaç gün sonra görebilir?

:nazar:
Arkadaşlar klomeni bu ay ikinci kez kullandım.Dün doktora gittim yeterince yumurta büyümemiş dedi.İlk kullandığımdada böyle olmuştu.Artık hiçbir sorunum kalmadı derken şimdide klomene cevap veremedik.Pazartesi yine bakılacak büyümüşmü diye.Doktorum klomeni 3 ay denemek istedi ama baktı zamanından daha geç büyüyor heralde bu tedaviyi değiştirecek.Sizce klomenden sonra ne gibi bir tedavi etkili olur?İğneden falan bahsetti.Böyle birşey yaşayanınız varmı?Kafama takmayacağım diyorum ama olmuyor.Ne yapayım arkadaşlar?senağlama[/QUOTE

merhaba canım. ben klomen kullanmadım fakat ilk kez bu ay gonaphen adlı bi ilaçla tedaviye başladık. adetin 5. günü içiliyor.yumurta terli büyüklüğe ulaşınca prgnyl iğne oluyormuş onu denedik beklemedeyiz. henüz sonuç belli değil. ama doktpruma cok güveniyorum. benim için en önemlisi de bu. eminimki bneim için en iyi tedaviyi uygulayacaktır henüz cok başındayız..herşeyden önce kendini emin ellerde hissedeceğin bir doktor bulmalısın. umarımm herşey gönlünce olur

zaten klomen ve gonaphene aynı görevi gören ilaçlardır farklılıkları firma ve isimlerdir ikiside aynı derecede etki eden bir ilaçtır dilerim faydasını görürsünüz amin

Arkadaşlar bizde beklemedeyiz.Adetimin ayın 15 inde gelmesi lazım gelmezse çok ümitlenicem doğrusu.Şimdi bile içimde ümit var.Şu gebeliği daha önce öğrenebilsek ne olurdu sanki!Çok merak ediyorum sonucu.Bu arada doktoruma çok güveniyorum.Oda herşey normal gitti artık bekleyeceğiz dedi.Oda ümitli gibi konuştu.Tabi Allah neyi uygun gördüyse o olur.Nolur benim için dua edin bu ay hamile kalayım.

Arkadaşlar bizde beklemedeyiz.Adetimin ayın 15 inde gelmesi lazım gelmezse çok ümitlenicem doğrusu.Şimdi bile içimde ümit var.Şu gebeliği daha önce öğrenebilsek ne olurdu sanki!Çok merak ediyorum sonucu.Bu arada doktoruma çok güveniyorum.Oda herşey normal gitti artık bekleyeceğiz dedi.Oda ümitli gibi konuştu.Tabi Allah neyi uygun gördüyse o olur.Nolur benim için dua edin bu ay hamile kalayım.

kim dr un canım inşaallah hayatım inşaallah

arkadaşım benimde adetim 12sinde inşallah bu ay beraber kalırız allahım isteyen herkese nasip etsin bebeği hayırlısıyla bizede

merhaba bende klomen ikinci oldu kullandığım 5 gün sonra gel dedi çatlatma iğnesi ve vurdurdum şimdi bekliyeceğiz 28 rengli tarihim işe yarar işallah yoksa rahiden film çekilecek tüplere bakılacakmış biraz korkuyorum

slm arkadaslar,
bende klomen kullandım ve yumurtalar istenen boyuta gelince doktor igne yaptirmamı istedi. İgne olduktan sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek dedi, gercektende ben ilk igneden sonra hamile kaldım . simdi 5 yasında bir oglum var.:emir_bebek:
Ayrıca soyle bir sey duymustum igne ile olusan hamileliklerde genelde erkek bekbek oluyormus.
hepinize kolay gelsin arkadaslar, nur topu gibi saglıklı bebisler insallah.:teytey:

X