mrb vuslat valla moralimi düzelttin bende bu ay klomene başladım p.tesi dr a gidicem buraya sürekli bakıyordum mutlaka hamiile kalan vardır diye.seni gördüm çok şükür,ya bu ilaç işe yaramasa niye versin dr lar.eğer kalırsam bu ay size haber vericem :teytey:
vuslat kaç ay kullandın bu ilacı? acaba yanlışmı kullanılıyor birde kaçgüün kullandın ve dr ne zman gittin biraz anlatırmısın?bu arada bebişin hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza..
bu gün yine gittim doktora yine büyümemiş yumurtalıklar salı günü yine gidecem sanırım gonaphene ilacıda bende işe yaramadı şeker ilacına devam etmemi istedi doktor olmazsa bir daki ay günde iki tane içecem. sara nur sayende biraz umutlandım sen sadece şeker ilacı mı kullandın canım
sara nur ALLAH nasip edince kolaylıkla gebe kalınabiliyor ne güzel ALLAH inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder bir daki ay doktor bana iki tane gonaphene kullanmamı istedi ama ben 3 tane kullanıcam çünkü yumurtalar hiç büyümemişti 2 taneylede büyüyeceğini sanmıyorum bir zararı olurmu sizce arkadaşlar günde 3 tane kullanmamın
sara nur ALLAH nasip edince kolaylıkla gebe kalınabiliyor ne güzel ALLAH inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder bir daki ay doktor bana iki tane gonaphene kullanmamı istedi ama ben 3 tane kullanıcam çünkü yumurtalar hiç büyümemişti 2 taneylede büyüyeceğini sanmıyorum bir zararı olurmu sizce arkadaşlar günde 3 tane kullanmamın
Arkadaşlar klomeni bu ay ikinci kez kullandım.Dün doktora gittim yeterince yumurta büyümemiş dedi.İlk kullandığımdada böyle olmuştu.Artık hiçbir sorunum kalmadı derken şimdide klomene cevap veremedik.Pazartesi yine bakılacak büyümüşmü diye.Doktorum klomeni 3 ay denemek istedi ama baktı zamanından daha geç büyüyor heralde bu tedaviyi değiştirecek.Sizce klomenden sonra ne gibi bir tedavi etkili olur?İğneden falan bahsetti.Böyle birşey yaşayanınız varmı?Kafama takmayacağım diyorum ama olmuyor.Ne yapayım arkadaşlar?senağlama[/QUOTE
merhaba canım. ben klomen kullanmadım fakat ilk kez bu ay gonaphen adlı bi ilaçla tedaviye başladık. adetin 5. günü içiliyor.yumurta terli büyüklüğe ulaşınca prgnyl iğne oluyormuş onu denedik beklemedeyiz. henüz sonuç belli değil. ama doktpruma cok güveniyorum. benim için en önemlisi de bu. eminimki bneim için en iyi tedaviyi uygulayacaktır henüz cok başındayız..herşeyden önce kendini emin ellerde hissedeceğin bir doktor bulmalısın. umarımm herşey gönlünce olur
Arkadaşlar bizde beklemedeyiz.Adetimin ayın 15 inde gelmesi lazım gelmezse çok ümitlenicem doğrusu.Şimdi bile içimde ümit var.Şu gebeliği daha önce öğrenebilsek ne olurdu sanki!Çok merak ediyorum sonucu.Bu arada doktoruma çok güveniyorum.Oda herşey normal gitti artık bekleyeceğiz dedi.Oda ümitli gibi konuştu.Tabi Allah neyi uygun gördüyse o olur.Nolur benim için dua edin bu ay hamile kalayım.