Amin canımÖyle valla düşün ben düşük yaptım hastanede yatıyordum kv sabahı aradı ..... şu da hamile dedi ben çok şey yaşadım bu süreçte sen eşine daya sırtını beraber bu zamanların geçeceğine İnan yeter
[/QUOTE kaç düştüğün var cnm ?
Canım ne oldu bu ay varmı senden haberHangi ildesin canim?
Canım ne oldu bu ay varmı senden haber
Ay süper ıkıncıde tuttu desene cok sevındım kuzumm ya rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsınCanim kan verdim pozitif cikti
Ay süper ıkıncıde tuttu desene cok sevındım kuzumm ya rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ♥Darısı bana yaaa dua et cok hiç belırtı yok su an bu ayda olmadı galıbaaa
Amin canım benım saolasın yumurtlamanın 10. Gundeyım aslında bıraz daha bekleyecem test yapmak ıcın kuzuHic belli olmaz kimi hic belirti yasamiyor benim kasik agrim vardi hala var ama bildigin adet agrisi gibi yani bu belirtileri ayirt etmek cok zor ztn o yuzden sabirla duayla bekle kuzum. Allahim insallah tez zamanda nasip etsin bu harika haberi al yaz buralara insallah♥ Cani gonulden diliyorum
Amin canım benım saolasın yumurtlamanın 10. Gundeyım aslında bıraz daha bekleyecem test yapmak ıcın kuzuHayırlısı artık diğer aya kaldı
Kuzu ovu testı yapıyorum da 4 gündür kop koyu yumurtlama bu ama neden catlamıyor acaba bılgın varmı bu konuda canımm sıkıldıValla bence adet gecince gogusler fln basliyo yani hemen bir dahaki aya kaldi diye dusunme pozitif ol
Kuzu ovu testı yapıyorum da 4 gündür kop koyu yumurtlama bu ama neden catlamıyor acaba bılgın varmı bu konuda canımm sıkıldı
İnşallah olmazsın de hamıs kalırsın canımmbenimde dün dü adet günüm o kadar çok ağrıdı ki karnım heralde olacak gece dedim ama olmadı ..inşallah olmaz :) ama belirti adet belirtisi gibi bakalım :) 2 aydır klomen kullanıyorum
inşallah olacak gibi de bilemedim :)İnşallah olmazsın de hamıs kalırsın canımm
Kendı basına kullanma tabıkıde basit bir ılac degıl o canımMerhaba doktpra gitmeden klomen kullansak nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?