Gebeliğe Hazırlık (KLOMEN-FEMERA) İLE KAÇINCI DENEMEDE HAMILE KALDINIZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay süper ıkıncıde tuttu desene cok sevındım kuzumm ya rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ♥ Darısı bana yaaa dua et cok hiç belırtı yok su an bu ayda olmadı galıbaaa

Hic belli olmaz kimi hic belirti yasamiyor benim kasik agrim vardi hala var ama bildigin adet agrisi gibi yani bu belirtileri ayirt etmek cok zor ztn o yuzden sabirla duayla bekle kuzum. Allahim insallah tez zamanda nasip etsin bu harika haberi al yaz buralara insallah Cani gonulden diliyorum

Amin canım benım saolasın yumurtlamanın 10. Gundeyım aslında bıraz daha bekleyecem test yapmak ıcın kuzu Hayırlısı artık diğer aya kaldı

Amin canım benım saolasın yumurtlamanın 10. Gundeyım aslında bıraz daha bekleyecem test yapmak ıcın kuzu Hayırlısı artık diğer aya kaldı

Valla bence adet gecince gogusler fln basliyo yani hemen bir dahaki aya kaldi diye dusunme pozitif ol

Attım kuzum

Eklentiler

• 4D076ED7-4D20-408E-8B71-7AF03C0A90C4.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 25
benimde dün dü adet günüm o kadar çok ağrıdı ki karnım heralde olacak gece dedim ama olmadı ..inşallah olmaz :) ama belirti adet belirtisi gibi bakalım :) 2 aydır klomen kullanıyorum

benimde dün dü adet günüm o kadar çok ağrıdı ki karnım heralde olacak gece dedim ama olmadı ..inşallah olmaz :) ama belirti adet belirtisi gibi bakalım :) 2 aydır klomen kullanıyorum
İnşallah olmazsın de hamıs kalırsın canımm

Kızlar bu klomen yumurtayı buyutmek iicnmi kalitesi icinmi.mesela benim yumurtam kendi büyüyor ama geç dollenme oluyor.yani 10gunluk geickme var klomen bu yumurtaya neyaoabilir

Kizlar meraba bende adetin 2.gunundeyim asiri sokulmedi ama kani gordum. 5.gun femeraya baslicam ins neler yediniz ictiniz nelere dikkt ettiniz iliski sıklığı nasldi banada yardimci olurmusumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…