Darısı bızecanım yumurtan kaç mm olmustu acaba ?İlk denemede klomenle kaldım
Darısı bızecanım yumurtan kaç mm olmustu acaba ?
Yazın gelmemıs canmDarısı bızecanım yumurtan kaç mm olmustu acaba ?
Darısı bızecanım yumurtan kaç mm olmustu acaba ?
Saglıkla kucağına al canım masallahAmin canım benim ya aslında gelişmemişti hatta kontrolde 14 mm dedi üç gün sonra gel çatlamazsa iğne yapalım dedi ama biz kaza yaptık gidemedik sonra adetime bir hafta kala kan verdim gebeymişim
Gün aşırı mı değerlendirdıniz yoksa hergun mü cNım bıde onu soracaktımAmin canım benim ya aslında gelişmemişti hatta kontrolde 14 mm dedi üç gün sonra gel çatlamazsa iğne yapalım dedi ama biz kaza yaptık gidemedik sonra adetime bir hafta kala kan verdim gebeymişim
Mrblar(KLOMEN-FEMERA) İLE KAÇINCI DENEMEDE HAMILE KALDINIZ? Destek olalım birbirimize kızlarrrrr
Bu ay da mı femera kullandınnn canım pekiiMrblargeçen ay famara kullandım ama yumurtalarım çok büyümedi ve kendiliğinden kayboldu bu ay 20mm ulaştı çatlatma iğnesi oldum şuan 6. Gün bekliyorum
Bana iğne vururuz dedi valla gün aşırı diye bakmadık işte kaza yaptık bazı sıkıntılar oldu Fırsatımız oldukça işte denk gelmiş demekkiSaglıkla kucağına al canım masallahbenımde 15 mm oldu dedi doktor iğne vermedi
Evet gene kullandımBu ay da mı femera kullandınnn canım pekii
Denk gelmıs aynen ne güzel saglıkla büyüt kuzumBana iğne vururuz dedi valla gün aşırı diye bakmadık işte kaza yaptık bazı sıkıntılar oldu Fırsatımız oldukça işte denk gelmiş demekki
Masallah canım saglıkla büyüttKlomen +çatlama iğnesini ile ilk
Sende mi kullanıyosun canım(KLOMEN-FEMERA) İLE KAÇINCI DENEMEDE HAMILE KALDINIZ? Destek olalım birbirimize kızlarrrrr
Evet canım ilk ayım benimSende mi kullanıyosun canım
İnşallah ilk Aydan hamile kalırsınEvet canım ilk ayım benim
Bence iyi kuzum ama bu ilaç üç ay etkili bu ay olmasa bile bir sonraki olur dualarım seninle istediğin zaman yazDenk gelmıs aynen ne güzel saglıkla büyüt kuzumDua rt bızede benımde ılk denemem ama 15 mm iyimi sence yumurta ıcın bıdaha da gel demedı adet olursan da olmazsan da gel dedı sadece. Bide gün aşırı ılıskı dedi ondan bu ay Ümitsizim doktor degıstırvem galıba Aslında iyi biriydı ama takip yapmadı hıc ona cNım sıkıldı bide özel doktoru yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?