Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef doktor klomen yazmadı. Doğal yolla olmazsa klomenle zaman kaybetme dedi. AŞılama ya da tüp bebek tavsiye ettiInsallah![]()
Hayırlısı böyleymıs üzülme ama bence asılama yaptırın doktor da oyle dıyorsaMaalesef doktor klomen yazmadı. Doğal yolla olmazsa klomenle zaman kaybetme dedi. AŞılama ya da tüp bebek tavsiye etti28 günde bir adet oluyorum. Rahim filminde de sorun yok ama olmuyor işte. Düşük yapmasam bebeğim şimdi doğmuştu
![]()
Canım teste gerek yok ki. Yumurtamın çatladığı gün çatlama akıntısı oluyor her ay. Kızıma kardeş düşündük, ilk denemede hamile kaldım ama şimdi beş aydır olmuyor işte. Hayırlısı böyle demek ki. Birkaç ay daha bekleyeceğimHayırlısı böyleymıs üzülme ama bence asılama yaptırın doktor da oyle dıyorsaSize ınstrgramda birgebeningünlüğü var onu önerebılırım bı bakın sayfasına sızın gibi çoğu kişi yumurtlama sayesınde gebe kaldı Ebru abla cok yardımcı oluyor hassas test te satıyor hem
Olur canım benimde ha diyince olmadı allah büyük inş tez Zamanda olur ama sana şunu söyleyeyim hemen her şeyi kafana takma moralini bozma olabildiğince uzak tut sitresten ben o kafam yüzünden çok canı. Sıkıldı çok üzüldümAmin canım bızımde 1 buçuk sene oldu hala tık yok hayırlısı artık Rabbıme bıraktım ben![]()
Takmamak elde degıl canım ama stres artık yapmıyorum artık alıstım cubku bide Allaha bıraktım sadece test yapmıyorum yapmak da ıstemıyorum çünkü bugüne kadar 15 tane yapmısımdır negeatıf ve ben 1 hafta kendıme gelirmiyordum bidaha yapmıcamOlur canım benimde ha diyince olmadı allah büyük inş tez Zamanda olur ama sana şunu söyleyeyim hemen her şeyi kafana takma moralini bozma olabildiğince uzak tut sitresten ben o kafam yüzünden çok canı. Sıkıldı çok üzüldüm
İnşallh canımBenim de 12. Günüm merakla bekliyorum inşallah hamileyimdir
Insallahhh gebesındır de gerek kalmaz canımAdetten 3 gün sonra cekılmıstım ben hsg ti doktorum öyle demıstı
Zaten hissedersin olduğu zaman ben sınav çalışıp bu ay olmasada oLur biraz kafamı da dinlerim dediğim ay oldu tabi o ayda ilaç kullanıyordum yememe içmemem her şeye dikkat ediyordum ama yine de öyle düşünüyordum kısmetimde o ay oldu inş senin de olur kimin duası kabul olur bilinmez biz duamızı edelim allah büyükTakmamak elde degıl canım ama stres artık yapmıyorum artık alıstım cubku bide Allaha bıraktım sadece test yapmıyorum yapmak da ıstemıyorum çünkü bugüne kadar 15 tane yapmısımdır negeatıf ve ben 1 hafta kendıme gelirmiyordum bidaha yapmıcam
7. Günümde kan testi yaptırdım negatif dediİnşallh canımTest yaptın mııı
7 cok erken ama 10. Gunde döllenıyor normalde sen sımdı bıdaha yap ıstersen yada dırek kan ver7. Günümde kan testi yaptırdım negatif dedi
Saglıkla büyüt canımZaten hissedersin olduğu zaman ben sınav çalışıp bu ay olmasada oLur biraz kafamı da dinlerim dediğim ay oldu tabi o ayda ilaç kullanıyordum yememe içmemem her şeye dikkat ediyordum ama yine de öyle düşünüyordum kısmetimde o ay oldu inş senin de olur kimin duası kabul olur bilinmez biz duamızı edelim allah büyük
İnşşalh olmustur canım bana doktor cat iğnesi vermedi yaamerhaba bende son 2 aydır klomen kullanıyorum yumut-rtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor ama geçen ay olmadı bu ay da bat a 7 gün var ne olur bilmiyorum
belik kendi çatlar öylesi bence daha sağlıklı :)İnşşalh olmustur canım bana doktor cat iğnesi vermedi yaa
ben işte o gün aşırı ilişkiyi kaçırdımÖyle canım belkıde ilk ay denemek ıstedı kendılıgınden catlıyor mı dıyeHayırlısı bakalım 26 sına kadar gün aşırı ılıskı dedi
canım ben hamilelikten önceki 2 ay kisttim vardı onun için ilaç kullandım kist bitikten sonra vitamin ilacı ve b12 iğneleri oldum tabi bu arada folik asit de alıyordum hamile kaldığım ay da klomen ve çatlama iğnesini kullandım o ay ek olarak düşüklerim bardı benim pıhtılaşma için doktor ecopirin Ve şeker ilacı vermişti onları kullanıyordum her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum çok yoğun tempodaydım hem dersaneye gidiyordum hem ev işi evim de uzaktı biraz durağa yürüyordum falan hiç düşünecek zamanım olmuyordu anlayacağın o ay oldu işteSaglıkla büyüt canımDedıgım gibi artık olmayacak diye düşünüyorum saldım resmen başka yapacak bıseyım yok çünkü günlerim üzülmekle başkasının hamıle olduğunu öğrenmekle gelcıuor ne diyim rabbım bu sınavı vermiş bıze
Sen ilaç kullandım dedin ne ilacı canım
Amin canımSaglıkla büyüt canımDedıgım gibi artık olmayacak diye düşünüyorum saldım resmen başka yapacak bıseyım yok çünkü günlerim üzülmekle başkasının hamıle olduğunu öğrenmekle gelcıuor ne diyim rabbım bu sınavı vermiş bıze
Sen ilaç kullandım dedin ne ilacı canım