Gebeliğe Hazırlık (KLOMEN-FEMERA) İLE KAÇINCI DENEMEDE HAMILE KALDINIZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah canım saglıkla büyütt ban cat ıgnesı yapmadı 15 mm dedi güzel dedi gün aşırı ılıskı dedi sence neden verememiş tir iğne
Amin canım inş 3,5 aylığız darısı başına inş bilmiyorum ki benim daha önce düşüklerim falan vardı bElki doktor garanti olsun istedi

Bende klomen kullanıyorum canım 2 aydır yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamadım
Rabbim nasıp etmıyor demekkı canım başka açıklama olamaz Ama elbet edecek bol dua et rabbım bır an önce kavusmayı nasıp etsın ınsallah bızede tattırsın bu duyguyu

Rabbim nasıp etmıyor demekkı canım başka açıklama olamaz Ama elbet edecek bol dua et rabbım bır an önce kavusmayı nasıp etsın ınsallah bızede tattırsın bu duyguyu
Inşallah canım vardır vakti saati rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah isteyen herkese

Herkese iyi akşamlar. Ben de yarın doktora gideceğim. Tüp bebekle bir kızım var. Sonra ilk denemede doğal yolla hamile kaldım ama bir buçuk aylıkken düşük yaptım. İnşallah bu sefer klomenle nasip olur

Gecen ay klomen ve cat ignesi oldum 3 yumurtam gelismisti olmadi bu ayda 2 yum gelisti ama regl olmak uzere ggibiyim yani bu ayda olmadi saniyorm malesef

Bende klomen kullanıyorum canım 2 aydır yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamadım

Ayni durumdayim o yuzden hsg cektircem ve esime sperm testi yaptircam. Hani yumurta olusmasa ya da cat problemi olsa ona yorucam ama bunlari sagladigi halde neden kalamiyoruz acaba doktorun ne diyor?

Ayni durumdayim o yuzden hsg cektircem ve esime sperm testi yaptircam. Hani yumurta olusmasa ya da cat problemi olsa ona yorucam ama bunlari sagladigi halde neden kalamiyoruz acaba doktorun ne diyor?
Hsg cektır Esinde sperm yaptırsın içiniz rahatlar bir hepsını yaptırdık ıcım rahatladı bıraz da olsa geçen ay ben hsg cektırdım bu ay klomen tedavısındeyım dağa ilk bu

Eşim sperm testi diğer testleri çok iyi çıktı hag bende bir daha ki ay çekilmek istiyorum yarın adetin 3 günü tekrar muayeneye gidicem bakalım ne diycek

Eşim sperm testi diğer testleri çok iyi çıktı hag bende bir daha ki ay çekilmek istiyorum yarın adetin 3 günü tekrar muayeneye gidicem bakalım ne diycek
Insallahhh gebesındır de gerek kalmaz canım Adetten 3 gün sonra cekılmıstım ben hsg ti doktorum öyle demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…