- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Amin canım inş 3,5 aylığız darısı başına inş bilmiyorum ki benim daha önce düşüklerim falan vardı bElki doktor garanti olsun istediMasallah canım saglıkla büyüttban cat ıgnesı yapmadı 15 mm dedi güzel dedi gün aşırı ılıskı dedi sence neden verememiş tir iğne
Canım femera ücretli bir ilaç miMrblargeçen ay famara kullandım ama yumurtalarım çok büyümedi ve kendiliğinden kayboldu bu ay 20mm ulaştı çatlatma iğnesi oldum şuan 6. Gün bekliyorum
Doktorlar veriyor canım femera yada klomenCanım femera ücretli bir ilaç mi
Amin canım bızımde 1 buçuk sene oldu hala tık yok hayırlısı artık Rabbıme bıraktım benAmin canım inş 3,5 aylığız darısı başına inş bilmiyorum ki benim daha önce düşüklerim falan vardı bElki doktor garanti olsun istedi
Bende klomen kullanıyorum canım 2 aydır yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamadımDoktorlar veriyor canım femera yada klomenBen 135 ödedim ama 3 ay gidiyor femera
Rabbim nasıp etmıyor demekkı canım başka açıklama olamazBende klomen kullanıyorum canım 2 aydır yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamadım
Inşallah canım vardır vakti saati rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah isteyen herkeseRabbim nasıp etmıyor demekkı canım başka açıklama olamazAma elbet edecek bol dua et rabbım bır an önce kavusmayı nasıp etsın ınsallah bızede tattırsın bu duyguyu
InsallahHerkese iyi akşamlar. Ben de yarın doktora gideceğim. Tüp bebekle bir kızım var. Sonra ilk denemede doğal yolla hamile kaldım ama bir buçuk aylıkken düşük yaptım. İnşallah bu sefer klomenle nasip olur
Evet 135 lira ama en etkilisi o diye biliyorumCanım femera ücretli bir ilaç mi
Bende klomen kullanıyorum canım 2 aydır yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamadım
Olumsuz düşünme kuzu belkıde olmustur ınsallah bu seferGecen ay klomen ve cat ignesi oldum 3 yumurtam gelismisti olmadi bu ayda 2 yum gelisti ama regl olmak uzere ggibiyim yani bu ayda olmadi saniyorm malesef
Hsg cektır Esinde sperm yaptırsın içiniz rahatlar bir hepsını yaptırdık ıcım rahatladı bıraz da olsa geçen ay ben hsg cektırdım bu ay klomen tedavısındeyım dağa ilk buAyni durumdayim o yuzden hsg cektircem ve esime sperm testi yaptircam. Hani yumurta olusmasa ya da cat problemi olsa ona yorucam ama bunlari sagladigi halde neden kalamiyoruz acabadoktorun ne diyor?
Hangi ildesin canim?Hsg cektır Esinde sperm yaptırsın içiniz rahatlar bir hepsını yaptırdık ıcım rahatladı bıraz da olsa geçen ay ben hsg cektırdım bu ay klomen tedavısındeyım dağa ilk bu
İzmir’deyım canımHangi ildesin canim?
Eşim sperm testi diğer testleri çok iyi çıktı hag bende bir daha ki ay çekilmek istiyorum yarın adetin 3 günü tekrar muayeneye gidicem bakalım ne diycekAyni durumdayim o yuzden hsg cektircem ve esime sperm testi yaptircam. Hani yumurta olusmasa ya da cat problemi olsa ona yorucam ama bunlari sagladigi halde neden kalamiyoruz acabadoktorun ne diyor?
Insallahhh gebesındır de gerek kalmaz canımEşim sperm testi diğer testleri çok iyi çıktı hag bende bir daha ki ay çekilmek istiyorum yarın adetin 3 günü tekrar muayeneye gidicem bakalım ne diycek
Inşallah gerek kalmaz canımInsallahhh gebesındır de gerek kalmaz canımAdetten 3 gün sonra cekılmıstım ben hsg ti doktorum öyle demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?