İnanın yalnız değilsin bende de eşimde de hiç bir sorun yok bende 4 ay femera denedim her ay 2 tane 20-22 ml doku yumurta oldu eşimin değerleri çok iyi ama olmadı olmadı 7-8 ay da akışına bıraktım olmadı geçen ay aşılama oldu olmadı . En yakınlarım ya doğurdu ya da büyüttü
ama hep dedim zamanı var diye bazen de isyan ettim neden ben allahım diye . Eşim üzülmesin diye yorganın altında defalarca ağlamalar vs vs süreç çok zor hemde hiç bir dersin yokken olmaması çok daha zor
bu ay tüp bebek tedavisine başladım cuma günü yumurta toplama günüm ve İstanbul a gideceğiz . Bugün ultrason da doktor en az 20 tane çıkar dedi . Bekleyecek sabrım olmadığı için başvurdum . Belki ilk seferde olucak belki olmayacak ama yola çıktık artık . Hani derler ya her işte bir hayır vardır diye eşim zaten çok anlayışlıdır çok merhametlidir ama bu süreçte o kadar daha arttı ki sevgisi iğnelerimi her akşam o yapıyor göbeğimi öpe öpe vuruyor
çok zahmetli yol maddi manevi ama rabbim verecekse eğer bunlar sebep . Gönlünüzce olsun her şey yalnız değilsiniz bilin siz ne yaşadıysanız 19 ay her gün her sabah her yatağa yattığımda bende yaşıyorum
elinizi açın şükredin en azından dermansız derdimiz yok . Her şey sınav çok kıymetli okucaklar bebişlerimiz ufacık bağırmamda belki de bu günlerim gelicek aklıma bilemeyiz
sağlıkla kalın stres yapmayın sizin ve bizim gibilerden çok çok var çevrenizde hemen hamile kalanlar var ama kalamayan da bir o kadar var