Ya ne kadar güzel anlattin benim eşim de öyle ilaç içmekten bikmistim o gonalfi falan vurruken canım aciyodu artık yeri geldi ağlayacak moda geldim yeri geldi ilacı bırakmayı bile düşündüm ama eşim saolsun yapamiyosan iğneni ben yapiyim derdi çocuğumuz için içmem gerek derdi hiçbir masraftan kacinmazdi ne istesem şifa olsun diye çok araştırma yapardı en ufak şu sıkıntım var desem ogun onu araştırmaya koyulurdu çok şükür 2 senedir olmuyodu şu an 14.haftamkzdayoz çok şükür bazen o üzüldü sıkıldı bazen ben ama.biz bu yola çıkarken hiç birbirimizi kotulemedik çocuğumuz iicn deger katlanacagiz beraber aşacağız bu günleri dedik dediğim gibi benden önce. Ve sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu doğdu buyutuyolar bile hayatta anlayışlı bı eşin varsa 3n büyük nimet bence bu zamanları beraber atlatiyosunuz biz vazgeçmedik hep zamanı var demekki rabbimin diyerek başladık çok şükür rabbim duamızı duydu asla vazgeçmeyin herkese diyorum pes edip tedavileri yarıda bırakmayın Allah'ım tez vakitte versin inşallah hepinize mucenizi