Ben de 23. günde adet oldum canım yarın doktora gidicem tekrardan başlıyorum bu sefer olacak üzülme sen de demek ki hamile kalabiliyorsun yine kalacaksındırKızlar benim değerim 18 çıkmıştı 15e düştü kimyasal gebelik muhtemelen diyor doktor maalesef olmadı
İnşallah canım inşallah hepimize en kısa zamanda nasip olsun inşallahBen de 23. günde adet oldum canım yarın doktora gidicem tekrardan başlıyorum bu sefer olacak üzülme sen de demek ki hamile kalabiliyorsun yine kalacaksındır
Canım merhaba,Bende klomen kullandım fakat herhangi bir çatlama olmadı maxiper kullanıyorum şuan aranızda maxiper kullanan oldu mu adetimin geçeli 18 gün oldu fakat ne kan tahlilin de ne de idrarlı testte çıktı aranızda bu durumu yaşıyan var mı
Hadi inşallahKızlar bu ay klomen yerine femara verdi doktorum tekrardan başlıyorum
Nolur güzel haberlerle gelKızlar bu ay klomen yerine femara verdi doktorum tekrardan başlıyorum
Hoşgeldin kuzum, inşallah güzel haberlerini alırız. Hepimiz buradan pozitif test görüntüleriyle döneriz inşallahMerhaba kızlar ben de aranızdayım, ilk ay klomen kullanıp sonuç elde edemedim bu ay femara kullandık kendiliğinden çatladı yumurtam hatta 1 tane de çatlamamış vardı iğne vermeme gerek yok dedi doktor, adete 10 günüm var yarın progesteron tahlili vereceğim heyecanla denemeye ve beklemeye devam, umarım en yakın zamanda hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Ah inşallaaahhHoşgeldin kuzum, inşallah güzel haberlerini alırız. Hepimiz buradan pozitif test görüntüleriyle döneriz inşallah
İnşallah canım benim sen ne durumdasın gittin mi doktora yeniden düşünüyor musun?Nolur güzel haberlerle gel
Evet canım önce kanama olmasını beklicez sonra diğer reglimde femara isticem ben de bakalımİnşallah canım benim sen ne durumdasın gittin mi doktora yeniden düşünüyor musun?
Güzel haberlerini bekliyoruzzzMerhaba kızlar ben de aranızdayım, ilk ay klomen kullanıp sonuç elde edemedim bu ay femara kullandık kendiliğinden çatladı yumurtam hatta 1 tane de çatlamamış vardı iğne vermeme gerek yok dedi doktor, adete 10 günüm var yarın progesteron tahlili vereceğim heyecanla denemeye ve beklemeye devam, umarım en yakın zamanda hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Canım inanır mısın bende aynı şeyi yaşıyor olabilirim.kızlar mrb ne durumdasınız ben 17. gün yazmıştım buraya adet oldum diye adetin 3. günü dr gittim tekrar ilaç başlamak için hormon testlerini yaptık sonuclar cıkınca bi anda lh 46 esradiol 166 çıktı hemen dr göstermeye gittim çünkü nasıl böyle olur diye ultrasona aldı ve şuan 19 mm yumurtan var dedi 2 güne catlar ilk defa böyle bişey yaşadım adetimin 3. günü dr 5 günü mutlaka ilişki olsun dedi ve bu ay ilaç vermicem muhtemelen ilaç etkisiyle başka yumurtan gelişti ve adetine denk geldi dedi hala şaşkınım tutarmı bilmiyorum bugün 5 günüm ve hafif kasık agrım var sanırım çatlıyor ilaç kullandığımız için adet olsanız bile mutlaka dr görünün
kızlar mrb ne durumdasınız ben 17. gün yazmıştım buraya adet oldum diye adetin 3. günü dr gittim tekrar ilaç başlamak için hormon testlerini yaptık sonuclar cıkınca bi anda lh 46 esradiol 166 çıktı hemen dr göstermeye gittim çünkü nasıl böyle olur diye ultrasona aldı ve şuan 19 mm yumurtan var dedi 2 güne catlar ilk defa böyle bişey yaşadım adetimin 3. günü dr 5 günü mutlaka ilişki olsun dedi ve bu ay ilaç vermicem muhtemelen ilaç etkisiyle başka yumurtan gelişti ve adetine denk geldi dedi hala şaşkınım tutarmı bilmiyorum bugün 5 günüm ve hafif kasık agrım var sanırım çatlıyor ilaç kullandığımız için adet olsanız bile mutlaka dr görünün
mutlaka kontrole git canım benim cok kasık agrım oldu normalde reglken bu kadar agrım olmazdı ilaça bagladım ama ayrıca yumurta varmışCanım inanır mısın bende aynı şeyi yaşıyor olabilirim.
14. regl adet olmuştum ben. Bugün 4. Gün fakat o kadar az oldum ki afedersin 2 ped tam dolar sadece o kadar. Ve dün kasık ağrısından ağlamak üzereydim. 20 mm olan yumurtam bu kadar az kanamayla atılmazdı çünkü, şuan çok şüphelendim
sen bize göre cok daha erken olmuşsunCanım inanır mısın bende aynı şeyi yaşıyor olabilirim.
14. regl adet olmuştum ben. Bugün 4. Gün fakat o kadar az oldum ki afedersin 2 ped tam dolar sadece o kadar. Ve dün kasık ağrısından ağlamak üzereydim. 20 mm olan yumurtam bu kadar az kanamayla atılmazdı çünkü, şuan çok şüphelendim
Evet ama 8 Ağustosta gelmesi gereken adet 12 Ağustosta geldi. Benim bütün hormanlar şaşırdı artık. Kafayı yemezsem iyisen bize göre cok daha erken olmuşsun
tekrar muaneye gittin mi canımEvet ama 8 Ağustosta gelmesi gereken adet 12 Ağustosta geldi. Benim bütün hormanlar şaşırdı artık. Kafayı yemezsem iyi
Yok doktorum izne ayrılmıştekrar muaneye gittin mi canım
başka bi dr görünseydin iyi olurdu peki bu ay ilaç kullanıcakmısın ne yapacaksınYok doktorum izne ayrılmış