Canım umut vermek gibi olmasın ama benim ilk gebeliğim de Bi kaç gün arayla kanama olmuştu, inşallah öyle bişeydir.Adet oldum galiba karnım ağrımaya başlamıştı zaten şimdi pembe pembe gelmiş biraz çok üzgünüm moralim çok bozuk sabırlı davrandım ama olmadı yine
Yok canım bildiğin adet oldum yani ağrılı falan bide benim kasığımda bacaklarımda ağrı olur inanılmaz derecedeCanım umut vermek gibi olmasın ama benim ilk gebeliğim de Bi kaç gün arayla kanama olmuştu, inşallah öyle bişeydir.
Maalesef normal adet olmuşum canım doktoruma ilk gidişimdi adet olursan ara demişti yarın aricam gittikçe umutlarım tükeniyorDevam edecek mi takip edin bakalım yerleşme kanaması olabilir
Maalesef normal adet olmuşum canım doktoruma ilk gidişimdi adet olursan ara demişti yarın aricam gittikçe umutlarım tükeniy
Maalesef normal adet olmuşum canım doktoruma ilk gidişimdi adet olursan ara demişti yarın aricam gittikçe umutlarım tükeniyor
17. Günde adet oldunuz galiba değil mi ? En azından belirsizlikten kurtuldunuz adetse bile. Şimdi yeniden başlama zamanı.Maalesef normal adet olmuşum canım doktoruma ilk gidişimdi adet olursan ara demişti yarın aricam gittikçe umutlarım tükeniyor
Yok canım bildiğin adet oldum yani ağrılı falan bide benim kasığımda bacaklarımda ağrı olur inanılmaz derecede
Yok canım bildiğin adet oldum yani ağrılı falan bide benim kasığımda bacaklarımda ağrı olur inanılmaz derecede
Hayırlısı olsun canım yine deneriz bende bekliyorum senin kaçıncı günündüAdet oldum galiba karnım ağrımaya başlamıştı zaten şimdi pembe pembe gelmiş biraz çok üzgünüm moralim çok bozuk sabırlı davrandım ama olmadı yine
Yarın kan tahlili yap bence canım var gibi ben de regl olamadım henüzKızlar merhaba yeniden ben kloben kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Dün regl olmam gerekiyordu aşırı da ağrım var regl olucam belli aslında zaten hafif kahverengi akıntım olmaya başlamıştı regl olduğumu düşündüm ama olmadı sonra kesildi ben de yine de erken gebelik testi yaptım çok çok silik görünmicek kadar bir çizgi çıktı bu kuruma çizgisi mi oluyor? Ben artık çok istediğimden hayal mi görüyorum bilmiyorum(bu arada yumurta çatlamasının 7. Gününde kan testi negatif çıkmıştı Şuan pozitife dönmesi mümkün mü?) görselleri ekliyorum biri 5 biri 10 dk sonra çizginin durumu
İnşallah hepimizin en istediğimiz zamanda nasip olsun canımYarın kan tahlili yap bence canım var gibi ben de regl olamadım henüz
İnşallah ya sıkıldım beklemekten çarşamba günü randevum var hayırlısı bakalımİnşallah hepimizin en istediğimiz zamanda nasip olsun canım
Evet kuzum silik ama çizgi görünüyor inşallah hayırlı ve müjdeli haberini alırızKızlar merhaba yeniden ben kloben kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Dün regl olmam gerekiyordu aşırı da ağrım var regl olucam belli aslında zaten hafif kahverengi akıntım olmaya başlamıştı regl olduğumu düşündüm ama olmadı sonra kesildi ben de yine de erken gebelik testi yaptım çok çok silik görünmicek kadar bir çizgi çıktı bu kuruma çizgisi mi oluyor? Ben artık çok istediğimden hayal mi görüyorum bilmiyorum(bu arada yumurta çatlamasının 7. Gününde kan testi negatif çıkmıştı Şuan pozitife dönmesi mümkün mü?) görselleri ekliyorum biri 5 biri 10 dk sonra çizginin durumu
İnşallah canım tekrar kan verip hemen yazicam inşallah hüsran olmazEvet kuzum silik ama çizgi görünüyor inşallah hayırlı ve müjdeli haberini alırız
Ben 1 Ağustos da yaptım iğneyi ne zaman yapayım sizce testiBen 13. günden bildiriyorum yine test negatif
Benden 3 gün sonra olmuşsunuz. Ovitrelle mi yaptınız iğneyi? 10 gün kadar etkisi ile pozitif gösteriyor diyorlar ama kişiden kişiye değişir 11-12-13. Gün yapabilirsiniz.Ben 1 Ağustos da yaptım iğneyi ne zaman yapayım sizce testi
Ovitrwlla yaptım evetBenden 3 gün sonra olmuşsunuz. Ovitrelle mi yaptınız iğneyi? 10 gün kadar etkisi ile pozitif gösteriyor diyorlar ama kişiden kişiye değişir 11-12-13. Gün yapabilirsiniz.
Ayy çok sevindim Allah yüzünüzü güldürsün inşallah darısı başımızaKızlar beta hcg değerim 18.92 çıktı. Doktor var da diyemem yok da diyemem 2 gün sonra tekrar bakalım dedi. Nolur benim için çok dua edin
İnşallah yükselir canım 2 gün sonra tekrar yazıcammmAyy çok sevindim Allah yüzünüzü güldürsün inşallah darısı başımıza
İnşallah yükselecektir bence çok minik çünkü ondan öyle çıkmıştırİnşallah yükselir canım 2 gün sonra tekrar yazıcammmAllah inşallah hepimize nasip etsinnn