Evet canım bence gidip test yaptırabilirsinnİnşallah yükselecektir bence çok minik çünkü ondan öyle çıkmıştır Canım benim bugün yine 3 4 damla koyu kahverengi lekelenmem oldu adet yok senin de bu şekilde lekelenmen oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bence gidip test yaptırabilirsinnİnşallah yükselecektir bence çok minik çünkü ondan öyle çıkmıştır Canım benim bugün yine 3 4 damla koyu kahverengi lekelenmem oldu adet yok senin de bu şekilde lekelenmen oldu mu?
Ama benim açık kahverengi sarıya dönüktü akıntılarım yine de bence beklemeden git derimmİnşallah yükselecektir bence çok minik çünkü ondan öyle çıkmıştır Canım benim bugün yine 3 4 damla koyu kahverengi lekelenmem oldu adet yok senin de bu şekilde lekelenmen oldu mu?
En iyisi yarın gideyim canım teşekkür ederim hayırlısı olsun senin de tebrik ederimEvet canım bence gidip test yaptırabilirsinn
Çok sağol canım inşallah sağlıkla artar da ben de sevinebilirim Şuan tam bir şey hissedemedim. İnşallah senden de güzel haberleri alırızz hepimize dua ediyorumEn iyisi yarın gideyim canım teşekkür ederim hayırlısı olsun senin de tebrik ederim
Hayırlısı olsun canım tez vakitte güzel haberler alırız umudumuzu yitirmedenKizlar bende dün regl oldum tam 17. Günde hayırlısı bakalım yarın bı daha Dr gidecem
Ya ben saldım çocuk istemiyorum eşimle aramix pek iyi değil ne olacağımız belli de değil boşver o yüzden size bol şans inşallah isteyenlere nasip olurhayırlısı olsun canım belki salınca olur biz ugraşıyoruzda olmuyor
Evet 17. Günde oldum. Çok teşekkür ederim inşallah sizlere de bana da isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder Rabbim17. Günde adet oldunuz galiba değil mi ? En azından belirsizlikten kurtuldunuz adetse bile. Şimdi yeniden başlama zamanı. Umutsuz olmayın dua edelim birbirimiz için
Öyle demee, Allahtan umut kesilmez seni çok iyi anlıyorum benimde umudumu kestim artık dediğim çok oldu hatta eşime bu sefer dedimki sanki hiç olmicakmış gibi hissediyorum.. Ama umudumuzu kesmememiz lazım demekki geleceği zamanı kendi belirliyor bebişlerYaa, üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun benim durumda farklı değil benimde umudum yok artık Bi iki güne olurum
17. Günümdü canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçektenHayırlısı olsun canım yine deneriz bende bekliyorum senin kaçıncı günündü
Hayırlısı tabiki canım yarın tekrar gidecem Dr bakalım ne yapacak ben inanıyorum olacak zaten genelde ilk seferde tutan az denedikce şans artar umarım bizde tez vakitte kavuşuruz bebislerimizeHayırlısı olsun canım tez vakitte güzel haberler alırız umudumuzu yitirmeden
Bende 17 günde oldum canım sen ne yapacaksın tekrar deniyecekmisin17. Günümdü canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten
Belki salinca kendiliğinden gelir ama öncelikle umarım güzel bir şekilde sorunlarınızı çözersiniz canimYa ben saldım çocuk istemiyorum eşimle aramix pek iyi değil ne olacağımız belli de değil boşver o yüzden size bol şans inşallah isteyenlere nasip olur
İnşallahBelki salinca kendiliğinden gelir ama öncelikle umarım güzel bir şekilde sorunlarınızı çözersiniz canim
Kızlar selam,
Ben 1 Şubatta bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum.
2,5 yıllık evliyim. Korunmamamıza rağmen sadece 1 kere gebe kalabildim ve o da maalesef 9 haftalık sonlandı
Daha sonra kist oluşumu vs derken Şubattan bu yana yine gebelik oluşmadı.
Amh: 0.22 diğer tüm hormonlar normal, eştede sıkıntı yok.
Ama yumurta rezervim az olduğu için ve yeterli büyüklüğe ulaşmadan atıldığı için gebelik gerçekleşmiyor.
Cumartesi günü doktorum Klomen verdi Pazartesi başla ve günde 2 adet sabah akşam al dedi.
Dün başladım.Haftaya Pazartesi gel iğne yapalım çatlatalım dedi.Salı müsait olduğum için salı gideceğim.
Bugün 2. günüm.
Sizlerde Klomen kullanan var mı ? Kist oluşumu yapıyor diyorlar bu doğru mu ?
Bende klomen kullandım fakat herhangi bir çatlama olmadı maxiper kullanıyorum şuan aranızda maxiper kullanan oldu mu adetimin geçeli 18 gün oldu fakat ne kan tahlilin de ne de idrarlı testte çıktı aranızda bu durumu yaşıyan var mıgenelde yumurtalama gününden ( çatlatma değil yumurtlama ) 14 gün sonra test yapmamızı söylerler.