- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
Ben 11 12 13 test yaptım giderek silindi 13 de yok gibiydi artık olmadı dedim 14 de öylesine işyerinde yaptım direk çıkmıştı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 11 12 13 test yaptım giderek silindi 13 de yok gibiydi artık olmadı dedim 14 de öylesine işyerinde yaptım direk çıkmıştı canım
Evet canım14,gününde demi canim
Kaçıncı günündü canımmalesef adet oldum
gecen hafta cumartesi ovıtrelleyı yapmıştım canımKaçıncı günündü canım
Tam iki haftada regl oldun yani canım hayırlısı olsun tekrar baslicak mısın tedaviye Allah im sağlıklı bebekler nasip etsingecen hafta cumartesi ovıtrelleyı yapmıştım canım
ben hemen devam etmek ıstıyorum ama doktor 1ay ara vermemi tavsiye etti birde rahim filmi düsünüyoruz canım lekeyi görünce cok kötü oldum sabahTam iki haftada regl oldun yani canım hayırlısı olsun tekrar baslicak mısın tedaviye Allah im sağlıklı bebekler nasip etsin
Ay canım doğrudur yaa Allah im fazla bekletmesin kimseyi ama duayı tam etmeli sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip olsunben hemen devam etmek ıstıyorum ama doktor 1ay ara vermemi tavsiye etti birde rahim filmi düsünüyoruz canım lekeyi görünce cok kötü oldum sabah
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım klomenle bu ay tekrar klomen kullandım canımamin inşallah canım hayırlı ve saglıklı evlat istiyorum Rabbim den bana ve isteyen herkese...
sahi senin gördüğün bi tedavi var mı canım??
kimyasal gebelik nasıl bişey canımBen geçen ay kimyasal gebelik yaşadım klomenle bu ay tekrar klomen kullandım canım
ıyıyım canım sen nasılsınKızlar kusura bakmayın pzt taşınmıştık. Giremiyorum epeydir burda int. açtırmadık. Alt yapı yokmuş. Mobilde de int. fazla yok. Nasılsınız?
Kese görünmeden düşük yapıyosun canım ben 5 eylülde öğrendim 15 eylülde düşük yaptımkimyasal gebelik nasıl bişey canım
Iyiyim canım beklemedeyim sen nasılsın ?Kızlar kusura bakmayın pzt taşınmıştık. Giremiyorum epeydir burda int. açtırmadık. Alt yapı yokmuş. Mobilde de int. fazla yok. Nasılsınız?
Rabbim bikez daha yasatmasin inşallah canimKese görünmeden düşük yapıyosun canım ben 5 eylülde öğrendim 15 eylülde düşük yaptım
Bu değerlerden anlamiom canim güzel bi haber olduğu belli ama yüzün gülmüş cok mutlu oldum :)kızlar bugün progesteron ve hcg yaptırdım erken ama hcg bayağı etkisi geçmiş 3,72 çıktı evde takip edicem artık progesteron da 11,3 çıktı iyi kaliteli çatlama olmuş işte :)
Bat ne zaman bu arada :)kızlar bugün progesteron ve hcg yaptırdım erken ama hcg bayağı etkisi geçmiş 3,72 çıktı evde takip edicem artık progesteron da 11,3 çıktı iyi kaliteli çatlama olmuş işte :)