Çok geçmiş olsun canım. Şubat ayında adetim gecikmişti o zamanlar günü şaşmıyordu. Sağlık ocağına gitmiştim test yapılsın diye. Doktor da yapmadı.. Sinir oluyorum hala o doktora. Sonra eczaneden test aldım ben de. Testi yaptığımda çizgi görememiştim ilk 5 dk da. Sonra atmadım testi tabi. Kısa bir süre sonra tekrar eşim kontrol et dedi. Bir de ne göreyim pozitif.. O kadar çok sevindim ki. Araya hafta sonu girdiği için test yaptırma imkanım olmadı. Tabi gerekte kalmadı.. Hayatımda böyle bir sancı yaşamadım. Canımın acısından ağlıyordum. Kadın doğum devlet hastanesine gittik. Orda da acilde doğru düzgün ilgilenmediler. Muayene etmeleri 30 sn sürmedi inanabiliyor musun? Durumu bahsederken etti muayenemi. Sonra da çıktım hastaneden ağlaya ağlaya. Verdiği ilaçları kullandım sonra da tuhaf bir kanama falan. Hayatımın en berbat günüydü. Bana ne oldu ne bitti bilmiyorum hala. Geçen yıl Eylül sonundan beri korunmasız ilişki yapıyoruz eşimle. Hala tık yok. Geçen ay da konuşuyorduk tedavi falan ona da ara verdim. Moral bozukluğuma bir de umutlanıp hayal kırıklığı eklemek istemiyorum