Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar... Bende pkos. Luyum.... İlk gebeliğimde klomen kullanmıştım 8 haftalıkken düştü... Sonra yine klomen kullandım ve ikiz bebeklere hamile kalmıştım... Ancak buda 5 buçuk aylıkken erken doğum oldu ve kızım 1saat..oğlum 3 saat yaşadı... İkisinide kaybettim... .. 40 gün sonra yine klomen kullandım ve şimdi 5 bucuk yaşında bir kızım var.. Kızım 11 aylıktı ve ben hiç adet olmamıştım... O ay doktora gittim ve bana yumurtalıklarımın çok yavaş olduğunu bir sürü kistim olduğunu söyledi normal yolla hamile kalamazsın dedi... O ay soğan suyu içtim ve 2. Kızıma hamile kaldım şu an 4 yaşında.. Şimdi 3. Çocuğa niyet ettik. Geçen ay klomen kullandım 1 yumurtam oluştu ve çatladı ama maalesef dün regl oldum.. Nasipse 4. Gün yine klomen kullanacağım.. Allah büyük..

allah bagislasin neguzel darisi basimiza

Çok zorlu dönemler atlatmissin canım dile kolay. İnşallah bu sefer de ikinci kızın gibi sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın.

Son durumlar nedir kızlar??
Var mı güzel haberleriniz?

Cuma günü benim adet söktürücü bitiyor yani sadece 2 gün kaldı. Sonra adet olmayı bekliyecem ve 3. Günü klomene başlayacağım.

vajinal muayene ettiler kimse kist demedi 3tane ayrı-ayrı doktora gittim adetolunca yine gidecem
Genelde adetin 3. Günü rahim şiş olduğu için daha rahat görüyorlar baksınlar bakalım ne var..
Adet ne zaman senin?

Genelde adetin 3. Günü rahim şiş olduğu için daha rahat görüyorlar baksınlar bakalım ne var..
Adet ne zaman senin?
28aralik azkaldi aynen 3gn gidecem 2aydir cok stres var bence oetkiledi ve kalpcarpintim oldu megersem vucutta d vitaminim eksilmis kansizliklda var nebilim belki bunlarda yumurrlamami etkiliyor

28aralik azkaldi aynen 3gn gidecem 2aydir cok stres var bence oetkiledi ve kalpcarpintim oldu megersem vucutta d vitaminim eksilmis kansizliklda var nebilim belki bunlarda yumurrlamami etkiliyor
Aaa çok geçmiş olsun. Bunlar seni etkilemiş olabilir. Bu ay yine de ihtimal var mı bebek için?

Onla alakalimi bilmiyorum cnm cogukiside kansizlik var demireksikligi yinede hmaile keske tek sebeb bu olsa dun baslaim haplarima
Ama o eksiklik seviyesine göre değişiyor ya.. ben bir arkadasim kansizliktan hamile kalamazdı, kan ilacindan sonra kaldi. Benimde kansızlığın vardı ama ben ilaç kullanmadan hamile kalabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…