- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
allah bagislasin neguzel darisi basimizaMerhaba arkadaşlar... Bende pkos. Luyum.... İlk gebeliğimde klomen kullanmıştım 8 haftalıkken düştü... Sonra yine klomen kullandım ve ikiz bebeklere hamile kalmıştım... Ancak buda 5 buçuk aylıkken erken doğum oldu ve kızım 1saat..oğlum 3 saat yaşadı... İkisinide kaybettim..... 40 gün sonra yine klomen kullandım ve şimdi 5 bucuk yaşında bir kızım var.. Kızım 11 aylıktı ve ben hiç adet olmamıştım... O ay doktora gittim ve bana yumurtalıklarımın çok yavaş olduğunu bir sürü kistim olduğunu söyledi normal yolla hamile kalamazsın dedi... O ay soğan suyu içtim ve 2. Kızıma hamile kaldım şu an 4 yaşında.. Şimdi 3. Çocuğa niyet ettik. Geçen ay klomen kullandım 1 yumurtam oluştu ve çatladı ama maalesef dün regl oldum.. Nasipse 4. Gün yine klomen kullanacağım.. Allah büyük..
Çok zorlu dönemler atlatmissin canım dile kolay. İnşallah bu sefer de ikinci kızın gibi sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın.Merhaba arkadaşlar... Bende pkos. Luyum.... İlk gebeliğimde klomen kullanmıştım 8 haftalıkken düştü... Sonra yine klomen kullandım ve ikiz bebeklere hamile kalmıştım... Ancak buda 5 buçuk aylıkken erken doğum oldu ve kızım 1saat..oğlum 3 saat yaşadı... İkisinide kaybettim..... 40 gün sonra yine klomen kullandım ve şimdi 5 bucuk yaşında bir kızım var.. Kızım 11 aylıktı ve ben hiç adet olmamıştım... O ay doktora gittim ve bana yumurtalıklarımın çok yavaş olduğunu bir sürü kistim olduğunu söyledi normal yolla hamile kalamazsın dedi... O ay soğan suyu içtim ve 2. Kızıma hamile kaldım şu an 4 yaşında.. Şimdi 3. Çocuğa niyet ettik. Geçen ay klomen kullandım 1 yumurtam oluştu ve çatladı ama maalesef dün regl oldum.. Nasipse 4. Gün yine klomen kullanacağım.. Allah büyük..
bende âdeti bekliyorim klomene isticemSon durumlar nedir kızlar??
Var mı güzel haberleriniz?
Cuma günü benim adet söktürücü bitiyor yani sadece 2 gün kaldı. Sonra adet olmayı bekliyecem ve 3. Günü klomene başlayacağım.
Daha önce kullanmış mıydın?bende âdeti bekliyorim klomene isticem
yok ilkdefa isti cem 2aydir yumurtalarım geç olgunlaşıyorDaha önce kullanmış mıydın?
Testle mı anlıyorsun bunu yoksa doktora gidip kontrol mu ettiriyorsun?yok ilkdefa isti cem 2aydir yumurtalarım geç olgunlaşıyor
Ovude anladim düzenli adetim vardi artik gecikiyor 28den 35ciktiTestle mı anlıyorsun bunu yoksa doktora gidip kontrol mu ettiriyorsun?
Hmm.. bozulmuş. Benim ki de 3 4 ayda bir olurOvude anladim düzenli adetim vardi artik gecikiyor 28den 35cikti
aniden 2aydır neden degsiti anlamadim sorcam doktoraHmm.. bozulmuş. Benim ki de 3 4 ayda bir olur
Kist mı oluştu ki acaba?aniden 2aydır neden degsiti anlamadim sorcam doktora
vajinal muayene ettiler kimse kist demedi 3tane ayrı-ayrı doktora gittim adetolunca yine gidecemKist mı oluştu ki acaba?
Genelde adetin 3. Günü rahim şiş olduğu için daha rahat görüyorlar baksınlar bakalım ne var..vajinal muayene ettiler kimse kist demedi 3tane ayrı-ayrı doktora gittim adetolunca yine gidecem
28aralik azkaldi aynen 3gn gidecem 2aydir cok stres var bence oetkiledi ve kalpcarpintim oldu megersem vucutta d vitaminim eksilmis kansizliklda var nebilim belki bunlarda yumurrlamami etkiliyorGenelde adetin 3. Günü rahim şiş olduğu için daha rahat görüyorlar baksınlar bakalım ne var..
Adet ne zaman senin?
Aaa çok geçmiş olsun. Bunlar seni etkilemiş olabilir. Bu ay yine de ihtimal var mı bebek için?28aralik azkaldi aynen 3gn gidecem 2aydir cok stres var bence oetkiledi ve kalpcarpintim oldu megersem vucutta d vitaminim eksilmis kansizliklda var nebilim belki bunlarda yumurrlamami etkiliyor
yokcnm kantestivedum vitaminlere baktırmak icin oarada betahcg istendi yoktuAaa çok geçmiş olsun. Bunlar seni etkilemiş olabilir. Bu ay yine de ihtimal var mı bebek için?
O zaman depolar dolunca senden güzel haberler bekliyorum.yokcnm kantestivedum vitaminlere baktırmak icin oarada betahcg istendi yoktu
Onla alakalimi bilmiyorum cnm cogukiside kansizlik var demireksikligi yinede hmaile keske tek sebeb bu olsa dun baslaim haplarimaO zaman depolar dolunca senden güzel haberler bekliyorum.
Ama o eksiklik seviyesine göre değişiyor ya.. ben bir arkadasim kansizliktan hamile kalamazdı, kan ilacindan sonra kaldi. Benimde kansızlığın vardı ama ben ilaç kullanmadan hamile kalabildim.Onla alakalimi bilmiyorum cnm cogukiside kansizlik var demireksikligi yinede hmaile keske tek sebeb bu olsa dun baslaim haplarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?