Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Canım hayır yapmadım ben adet tarihimi beklemeyi düşünüyorum. Adet gecikmesi olursa yapmayı düşünüyorum. Yoksa üzülüyorum negatifi görünce. Sen naptın ?
Ben bugün bi bakıyım dedim negatif ilacın etkisi geçmiş sanırım inşallah pozitife döner hafif kasık ve bel ağrılarım var benim bu aralar

Ben bugün bi bakıyım dedim negatif ilacın etkisi geçmiş sanırım inşallah pozitife döner hafif kasık ve bel ağrılarım var benim bu aralar
İnşallah döner canım. Bekleyelim adet olmadan bir umut oluyor insanda. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin hepimize . Benim bel ağrım ilk zamanlar yoğundu geçti artık öyle ağrı olmuyor. Kasık ağrısı ara sıra oluyor anlık olup geçiyor. Bir de akıntı bu ara çok olmaya başladı

Evet evet akıntı bendede çok fazla benşm ilk zamanlar bel ağrım böyle değildi sanki belimi ikiye ayırıyolar geçen sene 12. Günde öğrenmiştim ben gebe olduğumu test pozitifti hcg de 54 sonra 1 hafta sonra 1700 e yükselmişti ama malesef düşük yaptım yine 12. Gün bakarım bi sonrası beklerim bende

Yaa üzüldüm canım. Benim ilk denemem bu ay. Çok endişeliyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Birde ateş basması yaşıyorum bu ara sen de böyle bir durum oldu mu ?

Am
Yaa üzüldüm canım. Benim ilk denemem bu ay. Çok endişeliyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Birde ateş basması yaşıyorum bu ara sen de böyle bir durum oldu mu ?
Amiin canım benimde ilk denememde tutmuştu daha önce ama düşük sonrası bidaha hiç denemedik ovitrelle şimdi ilk bakalım bende ateş basması yok canım sadece göğüsleri takipteyim ara ara sızlıyor bide dediğim gibi bel ve kasık ağrısı devam ediyo

Merhaba benimde klomen+ ovitrelle kullandım iğneden sonra 9. Günüm buradaki mesajları okuyarak acaba iğne etkisi var mı diye test yaptım sabah ilk idrar ile.negatif çıktı böyle olup sonra gebelik öğrenenler var mı acaba yani herkesin iğne etkisi 12 güne kadar sürerken benim iğne işe yaramadı mı diye düşündüm ilk defa tedavi gördük bilgim yok hiç

Merhabalar bende ilk kez deniyorum yulurtlama tembelliğim vardı çok düzensiz bir adet klomen+ çatlatma iğnesi verdi 14 şubat günü çatlatma iğnesi oldum akşamı dahil gün asiri ilişki yapıyorum. Dün çatlamayi ultrason da gördü doktorum adet geçilmesi bekliyorum 14. Gün test yapacağım

Benim doktorum iğneden sonra cagirmadi regl olmazsan test yap gebelik varsa gel dedi ama regl olursan 3. Günü gel bakalım çatlamış mi kist var mı diye bakalım dedi umarım güzel sonuçlar alırız 1.5 yıldır her ay negatif görmek üzüyor cidden

Ah kurban olurum insallah olur kurban olurum rabbim duamızı duysun insallah pozitif görürsns cidden üzüyor Allahım nasip etsin

Ah kurban olurum insallah olur kurban olurum rabbim duamızı duysun insallah pozitif görürsns cidden üzüyor

Kimisinde iğne etkisi 1 haftada kimisinde 12 14 gğnde geçiyor sanırım ben geçen sene 12. Ginde hamile olduğumu öğrenmiştim ama çok düşüktü hcg 2 günde bir tekrarlayarak arttığını gördük o zaman kesinleştirdik şimdide 9. Günümdü bugün dayanamadım yaptım negatif ilaç etkisi geçmiş ama gebelik varsa tekrar dönüyor pozitife inşallah sizinde hepimizinde gönlümüze göre olur

Merhaba iğne etkisi 1 hafta en geç 12. Gün kaybolur ve sonraki çizgiler testte gebelik olduğunu gösterir 14./15 günlerde 16. Günlerde belli olur..

Bende 15 şubata çatlatma iğnesi kulandım
4 gündür karın ağrım kasım ağrım var sizde bu belirtiler oldu mu

Canım ben de hiç daha önce gebelik geçirmedim ama negatiften pozitife dönenleri okumuştum buralarda. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Ben de adet gecikmemi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…