Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Helal olsun kuzum bende baya bu belirtileri hissediyorum ayyy inşallah kuzum sağlıkla

Helal olsun kuzum bende baya bu belirtileri hissediyorum ayyy inşallah kuzum sağlıkla
Öğrenmeden önce ilişki sonrası mı hissetmistin canım bu kadar erken olur mu ki kabız oldum karnımda ağırlık var sanki aşırı gazim var. Kaç ay oldu senin bebisler kuzum sağlıkla dogsunlar inşallah dualarım seninle

Allah'ım razı olsun canım benimkiler 12 haftalık teyzesi vallaha ilişkiden sonra sanirim

Ben de bugün çatlatma iğnesi oldum. Bu ay güzel sonuçlar almayı umuyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorum

Aynı gün vurulmuşuz iğne sizde bi belirti var mı acaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ben de iğne vurulduktan sonraki gün sol kasıkta ağrı oldu. İkinci günümde ise sol ve sağ kasıkta birlikte ağrı oldu. Bugünde yüzümde sivilcelenme oldu. Bir de beyaz akıntı yaşıyorum. Acaba yumurta çatladı mı ondan mı böyle ?

Akıntı zaten çatlama belirtisi diye biliyorum benimde hala ufak kramplarım var bide ilişki sırasında bi ağrım oldu kasıkta inşallah çatlama olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…