Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Çatlatma iğnesi?
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun kalbinizdeki evlada sağlıklı şekilde kavuşun inşallah
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam rahim filmi cektircektiniz cektirdiniz mi bu arada ben bir ay kullandım nasip olmadi ama hamile kalan çok varArkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???
- 20 Şubat 2022
- 354
- 213
- 33
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Evet aralığın 30 unda narkozlu çektirdim kanallar açık ve rahmim temiz çıktı çok şükür klomen kullanıyorum cuma günü kontrolüm var yumurtaların durumuna göre iğne yapılacakMerhaba yanlış hatırlamıyorsam rahim filmi cektircektiniz cektirdiniz mi bu arada ben bir ay kullandım nasip olmadi ama hamile kalan çok var
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
İnşallah nasip olur sizede bende rahim filmi çekildi klomene başladım adetimin 3. Günü doktorum cuma günü çağırdı yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi yapılacakBenim arkadaşım alırı pcos lu olmasına rağmen ilk denemesinde kaldı 2 yaşında oğlu var. Bende geçen ay 3 yada4. Olarak denedim femara+çatlatma, aynı klomen gibi o da. Aralıkta gebelik oluştu maalesef kimyasal gebeliğe dönüşti. Şubatta tekrar deneyeceğiz.
- 20 Şubat 2022
- 354
- 213
- 33
1 haftaya kadar büyüyor sonra yapıyorlar iğneyi 36 saat sonrada ilk ilişki sonrada gün aşırı demişlerdi bize, sizde onları öğrenirsiniz doktorunuzun tavsiyesine göreİnşallah nasip olur sizede bende rahim filmi çekildi klomene başladım adetimin 3. Günü doktorum cuma günü çağırdı yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi yapılacak
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Aynen bakalım inşallah nasip olur bizede isteyen herkesede
lım in1 haftaya kadar büyüyor sonra yapıyorlar iğneyi 36 saat sonrada ilk ilişki sonrada gün aşırı demişlerdi bize, sizde onları öğrenirsiniz doktorunuzun tavsiyesine göre
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Aynen bakalım inşallah nasip olur bizede isteyen herkesede
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Anladım inşallah pozitif sonuç alırsınız hangi doktora gidiyorsunuz pekiEvet aralığın 30 unda narkozlu çektirdim kanallar açık ve rahmim temiz çıktı çok şükür klomen kullanıyorum cuma günü kontrolüm var yumurtaların durumuna göre iğne yapılacak
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Amin inşallah Amasya şerafettin Sabuncu eğitim araştırma hastanesi doktor Ruhi beye gidiyorumAnladım inşallah pozitif sonuç alırsınız hangi doktora gidiyorsunuz peki
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Rahim filmini kim çekiyor randevu falan nasıl oluyor bende Amasya'da yaşıyorum daAmin inşallah Amasya şerafettin Sabuncu eğitim araştırma hastanesi doktor Ruhi beye gidiyorum
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Onu kadın doğum doktorunuz kimse onun istemesi lazım ancak doktor isterse çekilebilir ben infertilite için gittiğimden benden direk ilaçlı rahim filmi ve eşimdende test istedi doktor sonra adetiniz bittikten 3 gün sonrası için gidip gün alıyorsunuz ama öncesinde bir sürü test yapılıyor tabi ben narkozlu olduğum için anestezi kağıdı EKG kan değerlerim herşeyime tek tek bakıldı öyle girdim biraz uğraştık ama çok şükür temiz çıktıRahim filmini kim çekiyor randevu falan nasıl oluyor bende Amasya'da yaşıyorum da
Merhaba ben kullanıp hamile kaldım çok şükür hemde ikizlereArkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Ayyy çok sevindim gerçekten bende tedavi aşamasındayım inşallah bizede nasip olurMerhaba ben kullanıp hamile kaldım çok şükür hemde ikizlere
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Anladım ben anestesiz düşünüyorumOnu kadın doğum doktorunuz kimse onun istemesi lazım ancak doktor isterse çekilebilir ben infertilite için gittiğimden benden direk ilaçlı rahim filmi ve eşimdende test istedi doktor sonra adetiniz bittikten 3 gün sonrası için gidip gün alıyorsunuz ama öncesinde bir sürü test yapılıyor tabi ben narkozlu olduğum için anestezi kağıdı EKG kan değerlerim herşeyime tek tek bakıldı öyle girdim biraz uğraştık ama çok şükür temiz çıktı
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Benim rahmim ters olduğundan narkozlu çekti doktorum sizde mi bebek tedavisi için gideceksinizAnladım ben anestesiz düşünüyorum
İnşallah canım sanada nasip olur kuzum ikizlere hamile kalırsınAyyy çok sevindim gerçekten bende tedavi aşamasındayım inşallah bizede nasip olur
- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
merhabalar.güzel haberler alırsınız umarım.ben geçen ay kullandım olmadı yarın tekrar randevum var.bakalım neye karar verecek doktorumArkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???