Gebeliğe Hazırlık Klomen+çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba Klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün 9. Günüm fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara acaba gebelik olabilrmi tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınz şimdiden teşekkürler

Hanımlar merhaba Klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün 9. Günüm fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara acaba gebelik olabilrmi tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınz şimdiden teşekkürler
Merhaba ben 1 hafta klomen ilaç kullandım sonrası 26.06 da çatlama ignesi vuruldum hep agrım oldu adet günün hiç şaşmazdı 2 günü doldurdum 3. Günümdeyim hala adet gormedim idrar testi negatif çıktı kan testi olmadım ama çok Korkuyorum bir daha test yapmaya üzülmek istemiyorum acaba erkenmidir

Merhaba kızlar pazar günü çatlatma ignesi oldum bu sabah iki kasıgımdada aşırı ağrı var yürüyemeyecek kadar normalmı aceba bilgisi olan varmı

Sonuç alan varmi
En iyisi kan testi vermek eğer yoksa kist oluşabiliyo..
Merhaba kızlar pazar günü çatlatma ignesi oldum bu sabah iki kasıgımdada aşırı ağrı var yürüyemeyecek kadar normalmı aceba bilgisi olan varmı
Normal iğnenin etkisi
Bende 3 temmuzda vurdurdum bekliyorum canim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
inşallah kuzum benm negatif testler bugün adet olmazsam yarın kan testi vericem

Rabbim ins hic ummadigin bi anda kucagini doldrsun cnm bnmde 3.buck yasinda bi oglum var 1 sene oncede bi kurtajim oldu 1 senedir olmuyor nasip Rabbmin dedigi olur bkliyorz
İnşallah canım benim Çok geçmiş olsun umarım bi daha öyle bişey yaşamazsın. Oğlunada tez zamanda kardeş gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…