- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
İsminiz nedir acaba ozelden de yazabilirsiniz sizi dualarima katmak isterimAmin inşallah sizdede o kadar zor ki dediğiniz gib iyaşamayan bilmez
4 temmuzda vurdum iğnemi bekliyoruz bakalımÇatlatma iğnesi olup Benim gibi bekleyenleeeeer?
Merhaba ben 1 hafta klomen ilaç kullandım sonrası 26.06 da çatlama ignesi vuruldum hep agrım oldu adet günün hiç şaşmazdı 2 günü doldurdum 3. Günümdeyim hala adet gormedim idrar testi negatif çıktı kan testi olmadım ama çok Korkuyorum bir daha test yapmaya üzülmek istemiyorum acaba erkenmidirHanımlar merhabaKlomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün 9. Günüm fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara acaba gebelik olabilrmi tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınz şimdiden teşekkürler
Sonuç alan varmiSilik çizgi çıkanların çoğu oluyor ama gidin bence ben gidecektim adet belirtim çok olduğu için gitmedim ama iki gün sonra gideceğim olmassa
Bende 3 temmuzda vurdurdum bekliyorum canim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah4 temmuzda vurdum iğnemi bekliyoruz bakalım
En iyisi kan testi vermek eğer yoksa kist oluşabiliyo..Sonuç alan varmi
Normal iğnenin etkisiMerhaba kızlar pazar günü çatlatma ignesi oldum bu sabah iki kasıgımdada aşırı ağrı var yürüyemeyecek kadar normalmı aceba bilgisi olan varmı
inşallah kuzum benm negatif testler bugün adet olmazsam yarın kan testi vericemBende 3 temmuzda vurdurdum bekliyorum canim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Bnmde bgun cok az bi lekelenmem var canm yarin bi evde test yapacagim ona gore kan verecegimEn iyisi kan testi vermek eğer yoksa kist oluşabiliyo..
Normal iğnenin etkisi
inşallah kuzum benm negatif testler bugün adet olmazsam yarın kan testi vericem
Yaptın mı canım test ?Bnmde bgun cok az bi lekelenmem var canm yarin bi evde test yapacagim ona gore kan verecegim
Yok daha yapmadim cnm disari cikip test alacagim bugun lekelenmem falanda yokYaptın mı canım test ?
Ben adet olamadım daha test yapıyorum negatif. Ama ögleyin bende vercem kan testi. İçim rahat olsun diyorum hiç değilse..
Kan sonucun cikinca haber ver canmYaptın mı canım test ?
Ben adet olamadım daha test yapıyorum negatif. Ama ögleyin bende vercem kan testi. İçim rahat olsun diyorum hiç değilse..
aile hekimine gittim sabahtan kan alıyolarmış. Yarın sabah gidicem inşallah.Kan sonucun cikinca haber ver canm
Evet cnm saglik ocaklarinda oyle oluyr 9 la 11 arasinda sadeceaile hekimine gittim sabahtan kan alıyolarmış. Yarın sabah gidicem inşallah.
Yarın hasta olmazsam haber ederim kuzzuEvet cnm saglik ocaklarinda oyle oluyr 9 la 11 arasinda sadece
Ins hamilesindr cnm bnm kanamam cogaldi hasta oluyrm senn ilk bebekmi olack insallahYarın hasta olmazsam haber ederim kuzzu
Evet 2 senedir evliyiz hiç korunmadık hiçte gebe kalamadım malesefIns hamilesindr cnm bnm kanamam cogaldi hasta oluyrm senn ilk bebekmi olack insallah
Rabbim ins hic ummadigin bi anda kucagini doldrsun cnm bnmde 3.buck yasinda bi oglum var 1 sene oncede bi kurtajim oldu 1 senedir olmuyor nasip Rabbmin dedigi olur bkliyorzEvet 2 senedir evliyiz hiç korunmadık hiçte gebe kalamadım malesef
İnşallah canım benimRabbim ins hic ummadigin bi anda kucagini doldrsun cnm bnmde 3.buck yasinda bi oglum var 1 sene oncede bi kurtajim oldu 1 senedir olmuyor nasip Rabbmin dedigi olur bkliyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?