• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence doktorunuz saçmalamış başka bi doktora gidin derim. Tamam 30 çok geç bi yaş değil ama bi 20 de değil yani. Bende 26 yaşındayım canım yeni hamileyim bakalım inşallah sağlıkla devam eder. 6 haftalık daha ☺️
Canım bu yumurtan çatlamış diyen doktor yeni doktorum tesadüf en gittim ama çok memnun kaldım Keşke en başta buna gitseydim bu doktorda senin söylediğini söyledi Senin adına çok sevindim canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canım bu yumurtan çatlamış diyen doktor yeni doktorum tesadüf en gittim ama çok memnun kaldım Keşke en başta buna gitseydim bu doktorda senin söylediğini söyledi Senin adına çok sevindim canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
İnşallah canım. Rabbim aratmasın bi an önce versin sana da isteyen herkese de inşallah💖🌸

Bugün 15.günüm idrar testi yaptım ama negatif kan testi yaptıracaktım vazgeçtim hem burda 20 gün sonra bile adet olan var hemd e eşim değilsindir diyor zaten hamile olsam illaki çıkar birsey sizin kaçıncı gün var mı
Ben bugun 12 dun idrar testi silikti bugun yapmaya korkuyorum akinti var sadece

Bugün 15.günüm idrar testi yaptım ama negatif kan testi yaptıracaktım vazgeçtim hem burda 20 gün sonra bile adet olan var hemd e eşim değilsindir diyor zaten hamile olsam illaki çıkar birsey sizin kaçıncı gün var mı
Lh testi yaptim cok silik oda testi gidip alip yapsam mi diye kararsizzim

Merhaba kizlar. 29 Haziran bende vuruldum bugün 9. Gün cok hayalet cizgi ignenin etkisi dir sanirim, cok korkuyorum bende...

Back