Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende yarın klomen e başlıyorum beş gün kullanıcam adetimin beşinci günü yarın cumartesi gününe kadar içicem 28 temmuz da kontrole gidicem yumurta büyümesine bakacak ona göre iğne vuracak herhalde klomen ile gebe kalan oldu mu aranızda benim normal de gebe kalma sorunum yok pıhtılaşmam var diye bir kalp durması ile bir kimyasal yaşadım doktor gebeliği hızlandıralım süreç kısalsın dedi bizde kabul ettik inşallah pozitif sonuçlanır cümlemizinki
Uzulme kuzm insallah rabbim bidaki ay verir onunda bi zamani var ama biz insanoglu sabirsiziz iste Adet olmadin mi daha cnm bi doktora gozuk kist olmus olabilir gecen bende olmustu
Uzulme kuzm insallah rabbim bidaki ay verir onunda bi zamani var ama biz insanoglu sabirsiziz iste Adet olmadin mi daha cnm bi doktora gozuk kist olmus olabilir gecen bende olmustu