- 30 Ekim 2016
- 1.415
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Canım bu yumurtan çatlamış diyen doktor yeni doktorum tesadüf en gittim ama çok memnun kaldım Keşke en başta buna gitseydim bu doktorda senin söylediğini söyledi Senin adına çok sevindim canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahBence doktorunuz saçmalamış başka bi doktora gidin derim. Tamam 30 çok geç bi yaş değil ama bi 20 de değil yani. Bende 26 yaşındayım canım yeni hamileyim bakalım inşallah sağlıkla devam eder. 6 haftalık daha
İnşallah canım. Rabbim aratmasın bi an önce versin sana da isteyen herkese de inşallahCanım bu yumurtan çatlamış diyen doktor yeni doktorum tesadüf en gittim ama çok memnun kaldım Keşke en başta buna gitseydim bu doktorda senin söylediğini söyledi Senin adına çok sevindim canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ne durumdasiniz acabaİğmeden sonra 12.günüm tamamen adet belirtim var sizce yarın test yaptırayım mı bu arada ovü testi gebelik testim gelmedi henüz
Bugün 15.günüm idrar testi yaptım ama negatif kan testi yaptıracaktım vazgeçtim hem burda 20 gün sonra bile adet olan var hemd e eşim değilsindir diyor zaten hamile olsam illaki çıkar birsey sizin kaçıncı gün var mıNe durumdasiniz acaba
Ben bugun 12 dun idrar testi silikti bugun yapmaya korkuyorum akinti var sadeceBugün 15.günüm idrar testi yaptım ama negatif kan testi yaptıracaktım vazgeçtim hem burda 20 gün sonra bile adet olan var hemd e eşim değilsindir diyor zaten hamile olsam illaki çıkar birsey sizin kaçıncı gün var mı
Lh testi yaptim cok silik oda testi gidip alip yapsam mi diye kararsizzimBugün 15.günüm idrar testi yaptım ama negatif kan testi yaptıracaktım vazgeçtim hem burda 20 gün sonra bile adet olan var hemd e eşim değilsindir diyor zaten hamile olsam illaki çıkar birsey sizin kaçıncı gün var mı
Benim idrar testim negatif ama silik çıkmadı hiçLh testi yaptim cok silik oda testi gidip alip yapsam mi diye kararsizzim
Bendede hafif hayalet var umutlansam olmuyor umutlanmasam olmuyor kc gunde gecer igne etkisi acabaBenim idrar testim negatif ama silik çıkmadı hiç
Ben de silik çıktığında bile adet oldum o yüzden şimdi negatif hiç umutlanmak istemiyorumBendede hafif hayalet var umutlansam olmuyor umutlanmasam olmuyor kc gunde gecer igne etkisi acaba
Benim de umutlanmaya gucum yok malesef 14.gun kana gitsem cikar mi acabaBen de silik çıktığında bile adet oldum o yüzden şimdi negatif hiç umutlanmak istemiyorum
Silik çizgi çıkanların çoğu oluyor ama gidin bence ben gidecektim adet belirtim çok olduğu için gitmedim ama iki gün sonra gideceğim olmassaBenim de umutlanmaya gucum yok malesef 14.gun kana gitsem cikar mi acaba
Akintim var umutlansam olmuyorSilik çizgi çıkanların çoğu oluyor ama gidin bence ben gidecektim adet belirtim çok olduğu için gitmedim ama iki gün sonra gideceğim olmassa
Bende iki senedir bekliyorımAkintim var umutlansam olmuyoro kadar cok yikildim ki.
Ben de cumartesi günü vuruldum rabbim inşaAllah hepımıze nasip ederBende cuma günü çatlatma ignesi vuruldm Allahim nasip etsin insallah
Rabbim daha da bekletmesin tez zamand versin sana da canim.Cekmeyen bilmez.Bende iki senedir bekliyorım
Amin inşallah sizdede o kadar zor ki dediğiniz gib iyaşamayan bilmezRabbim daha da bekletmesin tez zamand versin sana da canim.Cekmeyen bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?