- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Aynen inşallah ikimizde burdan hamileyiz diye yazarız tabi diğer arkadaşlarımdaBendede uyku hali var ikimizde aynı zamanda öğrenmez ozaman
Akşama kadar uyuyorum. Bendede aynı durum var. Ve benim yumurtalıklarım sancıyor. Hissediyorum acıdığını. Sizde de aynı durum var mı?Bu hapla iğne benim bütün vücudumu alt üst etti arkadaşlar vücudum şiş uykudan kafamı kaldıramıyorum benzer etkisini gören var mı?
Benim göğüs ucum çok ağrıyor neden olabilir acaba sizinde oldu muAkşama kadar uyuyorum. Bendede aynı durum var. Ve benim yumurtalıklarım sancıyor. Hissediyorum acıdığını. Sizde de aynı durum var mı?
Benim göğüs ucu değilde göğsümün alt kısmı ağrıyordu. Dokunulmuyordu bile ağrıdan. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı onun içinmiş. Dr dostinex yazdı kullandım geçti ama yan etki yaptı. Geçici görme kaybı yaşadım. Dr kullanmayı bırakmamı söyledi. Şimdi ağrı falan yokBenim göğüs ucum çok ağrıyor neden olabilir acaba sizinde oldu mu
Benimde yapıldı prolaktin testim ama gayet normal çıktı doktor çok iyi dedi.Benim göğüs ucu değilde göğsümün alt kısmı ağrıyordu. Dokunulmuyordu bile ağrıdan. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı onun içinmiş. Dr dostinex yazdı kullandım geçti ama yan etki yaptı. Geçici görme kaybı yaşadım. Dr kullanmayı bırakmamı söyledi. Şimdi ağrı falan yok
Allah çocuklarıniza hayırlı uzun omurler versin. Rabbim inşallah bu duyguları bizede yaşatsın
Amin inşallah cümlemizeamin insallah canim sagol bol bol dua edelim rabbim sizide bu mucadeleden insallah sevincele mucdeler
Benim prolaktin 30,92 çıkmıştı. Sol yumurtalıkta kist vardı. Ve rahmim pıhtılaşmış kan ile doluydu.Şimdi hepsi düzene girdi sağ yumurtalığım gelişti klomen sayesinde. Çatlatma iğnesi vurulalı 4 gün oldu işte. Herkes karın ağrısı yapıyor çatlatma iğnesi diyor ama bende yumurtalıklarda çok feci sancı yaptı. İki gün yürüyemedim oturamadım sancıdan.Amin inşallah cümlemize
Canım bende öyle oldum yumurtaliklarim agridi. Eşim arabayı yavaş sürdüğü halde araba hareket ettikçe ben duramadım ağrıdan. Benimde gelişmiş midir senceBenim prolaktin 30,92 çıkmıştı. Sol yumurtalıkta kist vardı. Ve rahmim pıhtılaşmış kan ile doluydu.Şimdi hepsi düzene girdi sağ yumurtalığım gelişti klomen sayesinde. Çatlatma iğnesi vurulalı 4 gün oldu işte. Herkes karın ağrısı yapıyor çatlatma iğnesi diyor ama bende yumurtalıklarda çok feci sancı yaptı. İki gün yürüyemedim oturamadım sancıdan.
Kadın Hastalıkları doktoruna görünmen lazım gelişmeye olumlu yanıt veren var. Çatlatma iğnesi vurulduysan gelişmiştirCanım bende öyle oldum yumurtaliklarim agridi. Eşim arabayı yavaş sürdüğü halde araba hareket ettikçe ben duramadım ağrıdan. Benimde gelişmiş midir sence
Doktor beni çağırmadı kontrole bende gitmedim. Ignede vermedi zaten. Rabbim ol derse olur. İnşallah olmuşturKadın Hastalıkları doktoruna görünmen lazım gelişmeye olumlu yanıt veren var. Çatlatma iğnesi vurulduysan gelişmiştir
İnşallah. Hepimizin dileği o zaten. Allah'ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ama doktorun ilgilenmesi lazım. Benim Dr benimle çok fazla ilgileniyorDoktor beni çağırmadı kontrole bende gitmedim. Ignede vermedi zaten. Rabbim ol derse olur. İnşallah olmuştur
Bilmiyorum belkide gerek görmemiştirİnşallah. Hepimizin dileği o zaten. Allah'ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ama doktorun ilgilenmesi lazım. Benim Dr benimle çok fazla ilgileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?